panos_mlonas 24 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 παιδια για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα το γραφω εδω. εγω εχω ενα ενυδρειακι 18 λιτρα καθαρα εχω βαλι μεσα και χαλικακι,περιπου 2 δαχτυλα. ειχα παρει ενα φυτο χωρις να ξερω και σχεδον καθε μερα μου σπαιζει ενα φυλλο/ θελω ενα φυτο να ειναι ευκολο χωρις πολυ φωτισμο χωρις λιπασματα, να το βαλω μεσα και απλως να υπαρχει. εχετε να μ προτεινετε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 24 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 παιδια για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα το γραφω εδω. εγω εχω ενα ενυδρειακι 18 λιτρα καθαρα εχω βαλι μεσα και χαλικακι,περιπου 2 δαχτυλα. ειχα παρει ενα φυτο χωρις να ξερω και σχεδον καθε μερα μου σπαιζει ενα φυλλο/ θελω ενα φυτο να ειναι ευκολο χωρις πολυ φωτισμο χωρις λιπασματα, να το βαλω μεσα και απλως να υπαρχει. εχετε να μ προτεινετε κατι? Βαλε μια Anubia nana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 24 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Mod note: Μικρά ή μεγάλα ερωτήματα δεν έχει σημασία... καλό είναι να τα θέτουμε σε ξεχωριστά θέματα για να βλέπουν και οι άλλοι χρήστες του forum. Το ερώτημα μεταφέρθηκε σε δικό του θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος