south 4 Αυγούστου 2011 #26 Share 4 Αυγούστου 2011 Μπράβο, να τα χαίρεσαι, υπέροχα ψάρια σε όμορφο περιβάλλον φτιαγμένο με μεράκι… Περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 4 Αυγούστου 2011 #27 Share 4 Αυγούστου 2011 Φοβερό. Μπράβο και από εμένα πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 5 Αυγούστου 2011 Author #28 Share 5 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω..Να στε καλα! Μολις βρω χρονο θα ανεβασω και μια πανοραμικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 5 Αυγούστου 2011 #29 Share 5 Αυγούστου 2011 Οντως εντυπωσιακό. Μ'αρέσει η απόχρωση που έχεις αφήσει να γίνει στην άμμο. Τα Pistia Stariotes έτσι τα πήρες ή πολλαπλασιάστηκαν στο ενυδρείο σου? Ρωτω γιατί τα δικά μου όσο πάνε μικράινουν και χάνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 5 Αυγούστου 2011 Author #30 Share 5 Αυγούστου 2011 Οντως εντυπωσιακό. Μ'αρέσει η απόχρωση που έχεις αφήσει να γίνει στην άμμο. Τα Pistia Stariotes έτσι τα πήρες ή πολλαπλασιάστηκαν στο ενυδρείο σου? Ρωτω γιατί τα δικά μου όσο πάνε μικράινουν και χάνονται... Μου ειχαν πολλαπαλασιαστει και ειχαν γινει ετσι...τωρα εχω πολυ λιγα γιατι εχω βγαλει το καπακι λογω θερμοκρασιας! Εσυ το εχεις ανοιχτο το ενυδρειο απο πανω η με καπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 5 Αυγούστου 2011 #31 Share 5 Αυγούστου 2011 Το καπάκι είναι συνέχεια κλειστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 5 Αυγούστου 2011 Author #32 Share 5 Αυγούστου 2011 Το καπάκι είναι συνέχεια κλειστό. Περιεργο..εμενα με κλειστο καπακι πολλαπλασιαζονται παρα πολυ γρηγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Αυγούστου 2011 #33 Share 5 Αυγούστου 2011 φανταστικο το ενυδρειο σου Χρηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 1 Οκτωβρίου 2012 #34 Share 1 Οκτωβρίου 2012 FANTASTIKO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος