G.T 23 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 θελω να ρωτησω δημοσια λοιπον τους διαχειρηστες-συντωνηστες αυτου του τοπου,απο ποτε εχουν το δικαιωμα να διαγραφουν θεματα και ποστ,χωρις να ενημερωνουν το μελος που το εκανε τον λογο για τον οποιο προχωρησαν σε αυτην την κινηση....???? ετσι αφθαιρετα με το αποφασησομεν και διατασομεν βλεπετε αν αυτο το ποστ το εκανε καποιο διακεκριμενο μελος του φορουμ δεν θα το πειραζαν,αλλα τωρα που το εκανε καποιος που ουτε μιλαει πολυ ουτε συμετεχει σε συναντησεις αλλαζει το θεμα..... και μετα μου αρεσει οτι λενε εμενα φασιστα που εχω εδω και χρονια παραδεχτει τις αποψεις μου.... Υ.Γ και αν διαγραθει και αυτο το θεμα,απλα θα με κουρασετε για να το ξαναγραψω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 θελω να ρωτησω δημοσια λοιπον τους διαχειρηστες-συντωνηστες αυτου του τοπου,απο ποτε εχουν το δικαιωμα να διαγραφουν θεματα και ποστ,χωρις να ενημερωνουν το μελος που το εκανε τον λογο για τον οποιο προχωρησαν σε αυτην την κινηση....???? ετσι αφθαιρετα με το αποφασησομεν και διατασομεν βλεπετε αν αυτο το ποστ το εκανε καποιο διακεκριμενο μελος του φορουμ δεν θα το πειραζαν,αλλα τωρα που το εκανε καποιος που ουτε μιλαει πολυ ουτε συμετεχει σε συναντησεις αλλαζει το θεμα..... και μετα μου αρεσει οτι λενε εμενα φασιστα που εχω εδω και χρονια παραδεχτει τις αποψεις μου.... Υ.Γ και αν διαγραθει και αυτο το θεμα,απλα θα με κουρασετε για να το ξαναγραψω.... Προφανώς εννοείς το θέμα με το μικρότερο ενυδρείο του κόσμου, το οποίο είχε ήδη αναρτηθεί ΕΔΩ. Το θέμα το εξαφάνισα εγώ καθότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν διπλά θέματα ίδιου περιεχομένου. Πάμε τώρα στο ζουμί... Αν διαβάσεις τους κανονισμούς του φόρουμ που συμφώνησες πριν κάνεις την εγγραφή σου, θα δεις πως όχι απλά έχουμε το δικαίωμα, αλλά μας επιβάλλεται κι όλας να κρατάμε τα πράγματα σε μία τάξη. Εσύ που παρακολουθείς το φόρουμ, δεν είδες ότι το τρέχον θέμα ήταν ήδη ανοιχτό και μάλιστα πρόσφατο? Με ποιο δικαίωμα οπότε χαλάς τη αρμονία του χώρου κάνοντας διπλό θέμα? Το τι είδους φασίστας είσαι ή δεν είσαι δεν αφορά κανένα μας και μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Εμείς εδώ δεν πράττουμε αυθαίρετα και δεν μας απασχολεί το αν κάποιος είναι διακεκριμένο μέλος ή όχι. Όλοι κρίνονται και αξιολογούνται με τα ίδια μέτρα και σταθμά (τουλάχιστον προσπαθούμε). Δεν σου επιτίθεμαι! Απλά η γραφή σου είναι απαράδεκτη και προσπαθώ να μπω στο κλίμα. ΥΓ: Δεν έχω κανέναν λόγο να σβήσω το τρέχον θέμα σου. Από την άλλη προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις... Να μας απειλήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Σημείωση: Το θέμα του Navy αναρτήθηκε στις [23/02/2011, 16:51:04] και το δικό σου στις [23/02/2011, 19:19:18]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 οπα troorer εγω εκανα αναζητηση να δω αν υπαρχει αναλογο θεμα ενεργο και μου εβγαλε αρνητικα αποτελεσματα....αρα θεωρησα οτι δεν υπαρχει και το ανεβασα,απο εκει και περα ειναι θεμα δυσλειτουργιας της μηχανης αναζητησης....ουτε εγω σου επιτηθομαι,ουτε θελω να απειλησω κανεναν,απλα το θεωρω υποχρεωση του καθε συντονυστη οταν κανει οποιαδηποτε μορφης παρεμβαση σε καποιο ποστ-θεμα,να ενημερωνει τον χρηστη που το ειχε ανεβασει,με ενα πμ που ξθα του εξηγει τους λογους....ετσι τουλαχιστων με εμαθαν να δρω στο φορουμ που ειμαι συντονιστης...απο εκει και περα αφου πηρα εστω και ετσι μια απαντηση,δεν εχω προβλημα να διαγραφει και το θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 οπα troorer εγω εκανα αναζητηση να δω αν υπαρχει αναλογο θεμα ενεργο και μου εβγαλε αρνητικα αποτελεσματα....αρα θεωρησα οτι δεν υπαρχει και το ανεβασα,απο εκει και περα ειναι θεμα δυσλειτουργιας της μηχανης αναζητησης....ουτε εγω σου επιτηθομαι,ουτε θελω να απειλησω κανεναν,απλα το θεωρω υποχρεωση του καθε συντονυστη οταν κανει οποιαδηποτε μορφης παρεμβαση σε καποιο ποστ-θεμα,να ενημερωνει τον χρηστη που το ειχε ανεβασει,με ενα πμ που ξθα του εξηγει τους λογους....ετσι τουλαχιστων με εμαθαν να δρω στο φορουμ που ειμαι συντονιστης...απο εκει και περα αφου πηρα εστω και ετσι μια απαντηση,δεν εχω προβλημα να διαγραφει και το θεμα.... Μόνο και μόνο που ανέφερες τη μηχανή αναζήτησης όπου γνωρίζω ότι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, θα ξεπεράσω τον επιθετικό σου τόνο στο πρώτο ποστ. Από την άλλη βέβαια, όταν ανάρτησες το θέμα, το θέμα του Navy ήταν κολλητά από το δικό σου. Θεωρητικά θα έπρεπε να το δεις... Αλλά επειδή λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε, δέχομαι ότι δεν το είδες. Γι'αυτό το λόγο, φρόντισε τις επόμενες φορές που θα έχεις το οποιοδήποτε παράπονο εδώ μέσα ή και αλλού να είσαι πιο συγκαταβατικός και να θέτεις τους προβληματισμούς σου με πιο ευγενή τρόπο. Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 να εισαι καλα trooper....σβυς'το αν θες μην γεμηζουμε με αχρηστα την βαση δεδωμενων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts