JOHN12345 26 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 ο μπαμπάς για εμάς τους ανηλίκους που συνεχώς γκρινιάζει(γιατί πετώ τα λεφτά μου στα ενυδρεια) οπως λεει.και επιπλεον δεν βαζει το χερι ουτε στην κορυφή της τσέπης για να βγαλει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Φεβρουαρίου 2011 #27 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 o νομος του μερφυ..... οταν ψαχνεις για κανα κελεπουρι,προσφορα,η καλη αγγελια και εχεις λεφτα δεν υπαρχει τιποτε,και το......αντιθετο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 ποτε μου δεν θα βαλω ουτε οζον ουτε βεβαια uv....... Κώστα.. υπάρχει μια καλή ευκαιρία για όζον και UV Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 26 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Τα μαγαζιά στην Ελλάδα που δυστυχώς κρατάνε το Hobby πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Φεβρουαρίου 2011 #30 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Τι δεν μού αρεσει ; Δεν μου αρέσει που ΔΕΝ έχω τον χώρο που θα ήθελα, να φτιάξω ενα fishroom όπως το θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 27 Φεβρουαρίου 2011 #31 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Ε κλασικα τα τεστακια νιωθω σαν χημικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 27 Φεβρουαρίου 2011 #32 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Τα μαγαζιά στην Ελλάδα που δυστυχώς κρατάνε το Hobby πίσω. +1000!! Ζηλεύω τις άλλες χώρες που τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα και οικονομικά για τους χομπίστες!(ειδικά τους θαλασσινούς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 27 Φεβρουαρίου 2011 #33 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο και χωρο να φτιαξω ενα ενυδρειο στην κρεββατοκαμαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Φεβρουαρίου 2011 #34 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου κάθονται άσχημα δύο πράγματα στο χόμπι μας: 1ον οι ξερόλες που είναι άνετοι και απόλυτοι και 2ον ότι αναγκάζομαι να κρατάω σε τόσο περιορισμένο χώρο ζωντανά που τόσο πολύ αγαπώ... Από τα πρακτικά του ενυδρείου εκείνο που με χαλάει περισσότερο είναι η στενότητα χώρου κατά τον καθαρισμό του ενυδρείου και η τάξη που πρέπει να επικρατεί γύρο από αυτό καθώς το ενυδρείο μου βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 27 Φεβρουαρίου 2011 #35 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 καταραμενη δυσχρωματοψια..... τα καταφερνω μεν αλλα κανω το ιδιο τεστ 2-3 φορες για επιβεβαιωση γιατι δεν εμπιστευομαι τα ματια μου... Μια απο τα ιδια.Εγω βαζω τη γυναικα μου να μου πει ποτε αλλαζει χρωμα στο gh Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 28 Φεβρουαρίου 2011 #36 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Ά επίσης το ότι ξεκινάς να κάνεις ένα 30λιτρο με ένα μωρό κλόουν, καταλήγεις με 140 λίτρα μεικτά και σκέφτεσαι ήδη πως θα χωρούσε μια "δεξαμενούλα" 120x120x80 στο χώρο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Φεβρουαρίου 2011 #37 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Oι πλυμμήρες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος