Crazy_Beaver 23 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε τι δεν μας αρέσει στην ενασχόλησή μας με αυτό το όμορφο χόμπι;Τι βαριόμαστε, τι θα παρακαλούσαμε να μην χρειαζόταν να κάνουμε;Απευθύνομαι και στους γλυκούς και στους αλμυρούς! Εμένα προσωπικά είναι 2 τα πράγματα που μου την δίνουν; Το ένα είναι η προετοιμασία του νερού και το δεύτερο είναι τα τεστάκια!Δεν τα μπορώ καθόλου!Όποιος είναι ομοιοπαθείς με δυσχρωματοψία με νοιώθει αλλά πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνεται τον λόγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 23 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Όποιος είναι ομοιοπαθείς με δυσχρωματοψία με νοιώθει αλλά πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνεται τον λόγο! Σε καταλαβαίνω συνάδερφε! Εμένα με ενοχλεί λιγάκι το θέμα καθαρισμού (καθάρισμα τζαμιου, skimmer κτλ) και το ότι τα λεφτά φεύγουν εύκολα απο την τσέπι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνώ με τα τεστάκια και το θέμα του χρώματος Επίσης πριν από λίγο καιρό είχα το θέμα πως να βάλω τη σωστή ποσότητα νερού μέσα στα τεστάκια αλλά αυτό το έλυσα με κάτι πιπέτες που τραβάνε νερό στην ποσότητα που θες με μία κίνηση του χεριού.Τέλος να περιμένω την όσμωση να βγάλει την ποσότητα νερού που θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Σε αντίθεση με σένα δώσμου τεστάκια και πάρε μου τη ψυχή !!! Τις αλλαγές πάλι τις βλέπω με θετικό μάτι και τελειώνουν μέσα σε 10 λεπτά χωρίς κόπο...από το ενυδρείο στην αποχέτευσή κατευθείαν !!! Αλλά αυτό που μου τι σπάει αφάνταστα είναι όταν πρέπει να πιάσω κάποιο ψάρι σ όλον αυτόν το χαμό από βράχια και κρυψώνες.... και ένα άλλο τεχνικό αυτή τη φορά θέμα, όταν κάτι δεν δουλεύει σωστά και πρέπει να βρω άκρη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω βαριεμαι λιγο τα τεστακια και την αλλαγη νερου επεισης...επεισης μου τη σπαει λιγο οταν περιμενω 2-3 μερες να προετοιμαστει το νερρο στο βαρελι και οταν κανω την μετρηση ph δεν ειναι στο σωστο σημειο γιατι η τυρφη εχει παλιωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 23 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε τι δεν μας αρέσει στην ενασχόλησή μας με αυτό το όμορφο χόμπι;Τι βαριόμαστε, τι θα παρακαλούσαμε να μην χρειαζόταν να κάνουμε;Απευθύνομαι και στους γλυκούς και στους αλμυρούς! Εμένα προσωπικά είναι 2 τα πράγματα που μου την δίνουν; Το ένα είναι η προετοιμασία του νερού και το δεύτερο είναι τα τεστάκια!Δεν τα μπορώ καθόλου!Όποιος είναι ομοιοπαθείς με δυσχρωματοψία με νοιώθει αλλά πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνεται τον λόγο! κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα Θα ήθελα τεστάκια που να μιλάνε ή να έχουν εντελώς διαφορετικό χρώμα για κάθε διαβάθμιση της μέτρησης Πως το είπαμε δυσχρωματοψία ; Θεραπέυετε ; Το καλύπτει η ασφάλεια της Εθνικής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Σε αντίθεση με σένα δώσμου τεστάκια και πάρε μου τη ψυχή !!! Τις αλλαγές πάλι τις βλέπω με θετικό μάτι και τελειώνουν μέσα σε 10 λεπτά χωρίς κόπο...από το ενυδρείο στην αποχέτευσή κατευθείαν !!! Αλλά αυτό που μου τι σπάει αφάνταστα είναι όταν πρέπει να πιάσω κάποιο ψάρι σ όλον αυτόν το χαμό από βράχια και κρυψώνες.... και ένα άλλο τεχνικό αυτή τη φορά θέμα, όταν κάτι δεν δουλεύει σωστά και πρέπει να βρω άκρη !!! πράγματι πολύ εκνευριστικό επίσης το να προσπαθείς να πιάσεις το ψάρι και να μην μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 επεισης μου τη σπαει λιγο οταν περιμενω 2-3 μερες να προετοιμαστει το νερρο στο βαρελι και οταν κανω την μετρηση ph δεν ειναι στο σωστο σημειο γιατι η τυρφη εχει παλιωσει.. την έχω πάθει και εγώ και έτσι κατέληξα στην όσμωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 την έχω πάθει και εγώ και έτσι κατέληξα στην όσμωση Τωρα ξερω ομως φιλε karrot και την χρησιμοποιω μονο 3 φορες,μετα την αλλαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 23 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 εμενα παλι δεν με ενωχλει κατι παρα πολυ.....μπορω να πω οτι βρησκω πολυ ενδιαφερουσες ολε τις ενεργειες που χριαζετε να γινουν...... το μοναδικο που μου τη σπαει λιγο ειναι το ψαρεμα,αλλα ενταξει αυτο συμβενει ψιλοσπανια... α!και ειναι εκνευριστικο οταν χριαζετε να κανεις καπια δουλεια στο φυλτρο οποτε το σταματας..... κανεις αυτο που θελεις και οταν το ξαναβαζεις σε λητουργια φευγουν και μερικα υποληματα....ναι τωρα που το σκεφτομαι αυτο με εκνευριζει αφανταστα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 εμενα παλι δεν με ενωχλει κατι παρα πολυ.....μπορω να πω οτι βρησκω πολυ ενδιαφερουσες ολε τις ενεργειες που χριαζετε να γινουν...... το μοναδικο που μου τη σπαει λιγο ειναι το ψαρεμα,αλλα ενταξει αυτο συμβενει ψιλοσπανια... α!και ειναι εκνευριστικο οταν χριαζετε να κανεις καπια δουλεια στο φυλτρο οποτε το σταματας..... κανεις αυτο που θελεις και οταν το ξαναβαζεις σε λητουργια φευγουν και μερικα υποληματα....ναι τωρα που το σκεφτομαι αυτο με εκνευριζει αφανταστα....... Πως και δεν το θυμήθηκα αυτό!Πολύ σωστός!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 23 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω λατρευω τα παντα στην ενυδρειακι απασχοληση πραγματικα!! Το μονο που με ενοχλει ειναι η ΔΕΗ δε με αφηνει να εχω αυτο που θελω!!!! Ειμαι αλμυρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα με ενοχλει που oρισμενοι οργανισμοι είναι τοσο πολυ ευαισθητοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 23 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 βαριέμαι τις αλλαγές νερού, αλλά από τότε που πήρα αντλία τις βρίσκω πιο εύκολες. Πήρα και 3 κουβάδες ακόμη, οπότε με 2 βόλτες έχω αλλάξει νερό στα 2 ενυδρεία. Το τρίτο το παραμελώ λίγο αφού δεν έχει ακόμη ψάρια, μόνο valisneries. Το προγραμμάτισα κάθε Σάββατο μόλις ξυπνήσω, οπότε κάπως βοηθιέται η κατάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) ..που καμια γυναικα δεν καταλαβαινει τι ακριβως κανουμε και ειτε μανα ειναι ειτε κοπελα ανα πασα στιγμη σου χωνει μπινελικια ...αμα τοιχον πασαλιψεις οπουδηποτε! Υ.Γ. ..ελπιζω να ειμουν σαφης Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 23 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 οι πλυμμηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Οταν τα πάντα δείχνουν και είναι μιά χαρά,αλά υπάρχει απώλεια σε ζωντανό, είτε αυτό είναι ψάρι ,είτε κοράλι. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 23 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλά εσύ έφτασες να κουβαλάς νερό από την θάλασσα. Τι μπορεί να σε δυσαρεστεί μετά από αυτό εκτός από μια απώλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 καταραμενη δυσχρωματοψια..... τα καταφερνω μεν αλλα κανω το ιδιο τεστ 2-3 φορες για επιβεβαιωση γιατι δεν εμπιστευομαι τα ματια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 24 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλά εσύ έφτασες να κουβαλάς νερό από την θάλασσα. Τι μπορεί να σε δυσαρεστεί μετά από αυτό εκτός από μια απώλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 24 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με τα χρώματα είναι πραγματικά πολύ σπαστικό... Πρέπει να πάρω καμιά δυνατή λευκή λάμπα για το γραφείο μου να μπορώ επιτέλους να τα βλέπω σαν άνθρωπος. Το άλλο που με χαλάει, είναι η κατάσταση του σπιτιού όταν με πιάνει δημιουργικός οίστρος.... Τα θέλω όλα εκεί... Δίπλα στις πίτσες, τα σπράιτ και τις μπύρες Και φυσικά αν κάνει πως έρχεται καμιά γυναίκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 26 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα με χαλάνε άλλα. Οτι ποτέ δεν μπορώ να βρώ μικρό φίλτρο που να έχει εναν σωστό κάδο και όχι αυτά τα αηδιαστικά κλειστά κουτιά με σφουγγαράκι και άνθρακα. Θέλω siporax ακόμα και στο 25λιτρο είναι τόσο κακό δλδ? Η σκούπα είναι επισης μεγάλο μειονέκτημα. Για ένα περίεργο λόγω όλα τα ψάρια μου θέλουν να πλησιάσουν την είσοδο. Η αιώνια απορία αν είναι θυληκά ή αρσενικά. Και η απορία της μάνας μου γιατί δεν σφουγγαρίζουμε με τον κουβά που μεταφέρω το νερό (ποτέ δεν το δέχτηκε). Α και επειδή μένω δίπλα στο βουνό οι αναγκαστικές ώρες παγωνιάς όταν πρέπει να πλύνω τα σύνεργα μετά από κάποια συντήρηση. 2 ψηξεις έχω μετρήσει μέσα σε ένα χρόνο. Α και την ΔΕΗ. Και το γεγονός πως το ενυδρείο έχει γυάλινο πάτο και δεν μπορώ να ρίξω με ψαροντούφεκο στους πλέκο μου. Τα πιο εκνευριστικά ψάρια μακράν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 26 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα η ΔΕΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Οι τιμες στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 26 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα μου τη σπαει ο καθαρισμος του εξωτερικου που αμα το αφησεις και καμια βδομαδα παραπανω βγαινουν δεινοσαυροι απο μεσα!!!! Και το οτι δεν εχω απεριοριστα λεφτα και χωρο να αναβαθμιζω συνεχεια τα ενυδρεια μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος