m.g 23 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Συγχαρητήρια για το forum σας. Ως νέος στον κόσμο των ενυδρείων θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. Πρόσφατα αγόρασα ένα 15λιτρο ενυδρείο και έχω βάλει μέσα ένα αστακό Cherax destructor περίπου ενός έτους και 2 σαλιγκάρια Apple Snails . Το ενυδρείο το έχω σχεδόν ένα μήνα και μόλις σήμερα παρατήρησα ότι ο αστακός έχει μαύρα αυγά. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Είναι δυνατόν να γεννήσει εφόσον δεν υπάρχει κάποια γονιμοποίηση με κάποιον άλλον αστακό ; Αν ναι ποιες πρέπει να είναι η ιδανικές συνθήκες και τη άλλο πρέπει να κάνω; Εφόσον γεννήσει τα σαλιγκάρια και ο αστακός είναι πρόβλημα για τα νεογνά ; Και τέλος τι τροφή χρειάζονται για την ανάπτυξή τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 8 Απριλίου 2011 #2 Share 8 Απριλίου 2011 Μερικά είδη αστακών όντως αναπαράγονται με παρθενογένεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Απριλίου 2011 #3 Share 8 Απριλίου 2011 O αστακός σου δεν είναι αστακός αλλά αστακίνα Να την χαίρεσαι Τα cherax έχουν φύλο και διακρίνονται σε αρενικό και θυληκό. Το ότι κατέβασε αυγά είναι καλό σημάδι διαβίωσης. Δεν είναι γονιμοποιημένα ομως. Οποτε δεν υπάρχει λογος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 9 Απριλίου 2011 Author #4 Share 9 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Απριλίου 2011 #5 Share 9 Απριλίου 2011 Bαλε μας και καμιά φωτό να την δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 9 Απριλίου 2011 Author #6 Share 9 Απριλίου 2011 Συγγνώμη για την κακή ποιότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Απριλίου 2011 #7 Share 10 Απριλίου 2011 (edited) Γλυκας είναι Μεσα στο ενυδρείο μπορείς να προσθέσεις πιο πολλά φυτά για να υπάρχουν σκιερά μέρη κι έτσι να βγίνει περισσότερο. Το ψαράκι που διακρίνεται στην δεύτερη φωτό τί είναι; Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 10 Απριλίου 2011 Author #8 Share 10 Απριλίου 2011 Είχα κάνει μια απόπειρα(με ψεύτικα) αλλά τα ξερίζωσε. Το ψαράκι είναι redtail η άλλη συμπάθια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Απριλίου 2011 #9 Share 19 Απριλίου 2011 (edited) Είχα κάνει μια απόπειρα(με ψεύτικα) αλλά τα ξερίζωσε. Το ψαράκι είναι redtail η άλλη συμπάθια μου. σε 15λ;;;;;;;;;;;;;;;;; Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 18 Μαρτίου 2020 #10 Share 18 Μαρτίου 2020 (edited) Τι εγινε; Να κανεις μια παρουσιαση Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2020 - Kleis Gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος