panos_mlonas 23 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 18λιτρα καθαρα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φιλοξενησω εναν δισκο γενικως μπορειτε να μου πειτε λιγα πραγματα γι'αυτους,γιατι αποκαλουνται βασιαλιαδες τι ειναι αυτο που τους κανει ξεχωριστους? το ph της βρυσης μου ειναι 7.6 θα εχω προβλημα? ποσο κοστιζουν? τρωνε ειδικη τορφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 23 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου δυστυχώς τα λίτρα του ενυδρείου σου είναι απαγορευτικά για τους Δίσκους. Είναι ψάρια που ζουν σε κοπάδια στη Ν. Αμερική στον Αμαζόνιο. Λόγο της ιδιαίτερης συμπεριφοράς τους, του τρόπου που κινούνται, των χρωμάτων… τους έχουν ονομάσει «Βασιλίδες» Είναι ψάρια που ζούνε σε μαλακό νερό (ph 5,5 – 7,0 / GH 1 – 6 ) φτάνουν σε μέγεθος τα 18cm. θεωρούνται από τα ακριβά ψάρια του γλυκού νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 23 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 18λιτρα καθαρα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φιλοξενησω εναν δισκο γενικως μπορειτε να μου πειτε λιγα πραγματα γι'αυτους,γιατι αποκαλουνται βασιαλιαδες τι ειναι αυτο που τους κανει ξεχωριστους? το ph της βρυσης μου ειναι 7.6 θα εχω προβλημα? ποσο κοστιζουν? τρωνε ειδικη τορφη? φιλε μου απλα το ξεχνας! σε αυτα τα λιτρα μπορεις να βάλεις μονο γαρίδες. Τα γιατι ειναι πολλα... αν ψαχτεις λιγο στα θεματα των δισκων θα τα καταλαβεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakChem 23 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Όχι φίλε μου, δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 φίλε μου στα λίτρα σου καλά καλά δεν βάζουν ψάρι ακόμα και 180 λίτρα δεν βάζουν δίσκο....όπως καταλαβαίνω είσαι αρχάριος βάλε κανένα άλλο ψάρι να διαβάσε κάποια πράγματα για των κόσμο των ενυδρείων, των ψαριών και γενικά και για τους δίσκους και μετά θα δεις.....εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα υπέροχα αυτά ψάρια αλλά υπομονή και πολύ διάβασμα όταν αποκτήσεις θα καταλάβεις γιατί τους λένε βασιλιάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 23 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 δυστηχος και απο εμενα τα ιδια θα ακουσεις......παντος ειναι ενα πολυ ομορφο ειδος για να ασχοληθεις και αν πραγματικα εχεις διαθεση να του προσφερεις οσο το δυνατον σωστες συνθικες διαβιωσης τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα σε ανταμηψει για τα καλα......εχε γνομονα οτι χριαζετε διαβαζμα,υπομονη,επιμονη και πανω πανω απο ολα αγαπη για αυτο που κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 23 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου μηπως εννοεις 180 λτρ και οχι 18 λτρ...... Αλλιως τζαμπα καει η λαμπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου μηπως εννοεις 180 λτρ και οχι 18 λτρ...... Αλλιως τζαμπα καει η λαμπα.... και 180 να είναι κατά την γνώμη μου, αν και δεν έχω δίσκους αλλά έχω δει πόσο μεγάλα ψάρια γίνονται, δεν θα έβαζα.....γιατί είναι κοπαδόψαρα και προσωπικά minimum θα έβαζα 8 γα να ευχαριστηθούν και αυτά αλλά και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου μηπως εννοεις 180 λτρ και οχι 18 λτρ...... Αλλιως τζαμπα καει η λαμπα.... και 180 λιτρα να ειναι παλι λιγα , εκτος και αν εχει ορεξει να ''βασανιζεται'' με αλλαγες νερου , μετρησεις και ιστοριες , οπου αργα η γρηγορα θα εχει ''προβληματα'' . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος