Aiolos 26 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Νομίζω ότι το ΑΖ δεν έχει να κάνει άμεσα με την διαφορά κάποιου μέλους προς ένα κατάστημα και δεν πιστεύω ότι είναι και σωστό να συλλέγει τα όποια στοιχεία του καταγγέλλοντος, δεν είναι και αυτός ο σκοπός άλλωστε. Το αν θέλει να δημοσιοποιήσει κάποιος τα "στοιχεία" του θα μπορέσει να το κάνει απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας από το κατάστημα που έκανε την αγορά.... π.χ... Γεια σας... με την παραγγελία μου αριθμός ΧΧΧΧ δεν παρέλαβα κοράλλι, αλλά είχε μέσα ένα τούβλο !!! (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) ...και όπως σου είπα δεν αναφέρομαι προσωπικά για σένα, αλλά γενικά. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 26 Φεβρουαρίου 2011 #27 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Σωστα για ολα υπαρχει λυση αρκει να βρεθει Μερικοι θα προτιμουσαν τουβλο παρα οτιδηποτε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ είμαι της άποψης ότι με διάλογο και καλή διάθεση απ όλους όλα γίνονται.... κάθε πράγμα θέλει το τρόπο του και το χρόνο του. Και αυτή η συζήτηση σ ένα φαινομενικά άσχετο θέμα, θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος