Jump to content

Κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη!

Recommended Posts

@karrot...μακάρι όλοι να είχαμε λίγο απο το ήθος και την προσωπικότητά σου, δέν σε ξέρω καθόλου και όμως με έκανες και αισθάνθηκα ''μικρός'' άν και δέν είχα κανένα σκοπό να σε αποπάρω παρά μόνο να κάνω λίγο χιούμορ...ίσως λίγο τραβηγμένο...τίποτα παραπάνω όμως απλά χιούμορ...ο σκοπός που δέν σου απαντάω με πμ είναι γιατί θεωρώ σκόπιμο να σε ευχαριστίσω δημόσια για τα παραπάνω που ανέφερα...Ηθος, Ευγένια και προσωπικότητα...

Σε ευχαριστώ και συγνώμη για άλλη μια φορά άν δέν έδωσα σωστά να εννοηθεί το χιούμορ μου...

εγώ σε ευχαριστώ :):lol:

Νομίζω πως βρήκα την κανονική φωτογραφία του θέματος... post-5310-1298494906_thumb.jpg (συντονιστής είσαι και να μωρέ μπορείς να σβήσεις και καμιά δημοσίευση...πχ την 25,26,27,28,29)

Έγινε επεξεργασία - costas21

Νομίζω πως βρήκα την κανονική φωτογραφία του θέματος... post-5310-1298494906_thumb.jpg (συντονιστής είσαι και να μωρέ μπορείς να σβήσεις και καμιά δημοσίευση...πχ την 25,26,27,28,29)

:):lol:

μακάρι στη θέση του ΠΑΟ να βρεθεί και η inter σήμερα :hysterical:

0-1 η bayern την inter μέσα στο μιλάνο :lmao::lmao:

είχαμε kraft :):lol: τύχη μαζί μας και τον τερματοφύλακα της inter μαζί μας που χάρη σε αυτόν βάλαμε goal με τον gomez στο 90.Πολύ ωραίο παιχνίδι πάνω κάτω η μπάλα με πολλές φάσεις και από τις 2 μεριές αλλά με πιο κλασικές αυτές τις inter και 2 δοκάρια από bayern(το ένα με κεφαλιά του ribery μέσα στην περιοχή :hysterical: )

άσχετο το post αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και ήθελα να το πω κάπου....

Έγινε επεξεργασία - karrot

χαχαχαχαχαχα :):lol::lmao: Δέν παίζεσαι ρε φιλε...απίστευτος... :lmao:

trooper ελπίζω να καταφέρεται να περάσετε γιατί σας θέλω στον επόμενο γύρο :)

trooper ελπίζω να καταφέρεται να περάσετε γιατί σας θέλω στον επόμενο γύρο :)

Ο παππούλης που κάθεται στον πάγκο μας είναι παλιά... καραβάνα! Θα περάσει την Marseille... Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται! Αν βέβαια πέσουμε με εσάς... Ε ρε γλέντια :lol:

Ο παππούλης που κάθεται στον πάγκο μας είναι παλιά... καραβάνα! Θα περάσει την Marseille... Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται! Αν βέβαια πέσουμε με εσάς... Ε ρε γλέντια :lol:

τα ίδια λέτε κάθε φορά που μας συναντάτε μετά τον καταραμένο τελικό αλλά κάθε φορά μένετε με τι φωτιά και ξεχνάτε να βάλετε την γουρνοπούλα για ψήσιμο :)

Έγινε επεξεργασία - karrot

άσχετο αλλά το θυμήθηκα τώρα.Ατάκα φίλου μου μετά τον αγώνα...... :) .Με τόσα μπουκάλια που πέσανε στον αγωνιστικό χώρο πως κρατήθηκε ο Govou και δεν άρπαξε κανένα να ξεκινήσει να πίνει :lol::lmao:

άσχετο αλλά το θυμήθηκα τώρα.Ατάκα φίλου μου μετά τον αγώνα...... :) .Με τόσα μπουκάλια που πέσανε στον αγωνιστικό χώρο πως κρατήθηκε ο Govou και δεν άρπαξε κανένα να ξεκινήσει να πίνει :lmao::lmao:

Μπα... Εμφανίστηκες εσύ σήμερα? Νόμιζα ότι θα κρύβεσαι κάπου μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση της ομαδάρας σου :lol:

με έριξε στον κουβά και έχω ρίξει τρελά μπινελίκια στην Μπάγιερν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...