stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Κατσουράνης στους δημοσιογράφους: Δεν έχω να πω κάτι άλλο... Με ... καλύψατε! Ήταν ένας Γάλλος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Και οι τρεις κάλυπταν τον Κατσουράνη. Γιατί η Wind η Cosmote η Vodafone και η Q μισούν τον Κατσουράνη; Γιατί έχει την καλύτερη κάλυψη! Έξαλλοι στην Λιβύη με τον Καντάφι που κάλυπτε και αυτός τον Κατσουράνη. Γιατί ο Βαλβέρδε δεν πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο; Έμεινε πίσω να καλύπτει τον Κατσουράνη... Και ο Chuck Norris κάλυπτε τον Κατσουράνη! Βέβαια και μόνος του να τον κάλυπτε οφσάιντ δε θα ήταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 23 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 23 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) το γκολ ηταν κανονικο και επρεπε να μετρησει.αν ποιασουμε συζητηση για διαιτησια θα γινουμε μπαχαλο. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - JIMHS Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Ποσα χρονια θα σας παρει για να δειτε οτι στο ελληνικο ποδοσφαιρο μιλαμε για λαμογια που απευθυνονται σε βλακες πλεον; Ποιος ειναι σε θεση τα τελευταια χρονια να πανηγυρισει επιτυχια της ομαδος του με οσα βλεπουμε;;;Λεφτα και μονο λεφτα.Αυτο και μονο μετραει.Οποοις εχει αυτα και τις ακρες καθαρισε.Τι σημασια εχει ποιος κανει τα χειροτερα;Ξεκολλατε επιτελους!Μπαλα βλεπουμε;ΟΧΙ!!! Υπαρχει ειλικρινα εστω και ενας ολυμπιακος(σε αυτην την περιπτωση βεβαια) που θα πανηγυρισει με ολα τα αισχρα που ειδαμε και δεν αναφερομαι στα διαιτιτικα;Προσωπικα ουτε στηγμιοτυπα δεν βλεπω τα τελευταια χρονια απο το ελληνικο πρωταθλημα.Κοσμος σκοτωνεται πλεον,η κοινη γνωμη σε κρισιμες μερες αποπροσανατολιζεται απο τα σοβαρα θεματα και σημερα αντι να μιλαμε για την απεργια ή τις σημαντικες εξελιξεις στον ευρυτερο μεσογειακο χωρο,μιλαμε παλι για τους καταστροφεις του ελληνικου αθλητισμου!!! ΕΛΕΟΣ!!! Μολυναν τον αθλητισμο,μολυναν τον τροπο σκεψεις πολλων ανθρωπων,ας μην μολυνουμε και τα ενυδρεια μας! Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Eχω ηδη παραδεχτει πως το γκολ ηταν κανονικο.Δεν ασχολουμαι ξανα.Μεχρι και την υπογραφη μου εσβησα,επειδη ο προεδρος μας εκανε ρεζιλι. Αλλα Νικο να χαρεις,αν πιασουμε θεμα για διαιτησια,θα γινουμε κωλοχανιο.Και στο φιναλε καμια απο τις μεγαλες ομαδες δεν δικαιουται να μιλαει για διαιτησια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ακομα σοβαροι ανθρωποι που να ασχολουνται με το τοπι και ειδικα το ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα θέμα του χαβαλέ το γυρίσατε στο καθαρά οπαδικό/ποδοσφαιρικό/κοινωνικό! Αυτό που πόσταρα είναι κάτι που κυκλοφορεί ευρέως στο internet. Πάμε για νέα facts μετά από αυτά του Chuck Norris ΥΓ: Κι επειδή το γυρίσατε στο ποδοσφαιρικό εγώ θα πω πως ως βάζελος, χίλιες φορές που χάσαμε με αυτόν τρόπο παρά να κέρδιζα έστω και με 5-0. Κατά τ'άλλα μπορούμε απλά να κάνουμε τον χαβαλέ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 ..Εχω να σας ανακοινωσω πως τελικα ο Σισε θα μινει στον Παναθηναικο ..αν τελικα καθιερωθει το μινι αντι για το σορτσακι στην επισημη εμφανιση του παναθηναικου ..λεει μαλιστα αντι για ταπες να μπουν τακουνια ...και εχει δηλωσει πως οι γοβες θα μπορουσαν στο μελλον να αποτελουν πολυ must accesoir ολων των ''ανδρων''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 23 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 εγραψες πάλι χα χα αχ α χα αχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 εγω παντος καλα κανω και δεν ασχολουμε με το ποδοσφαιρο.. εχουν πεσει ολα τα ΜΜΕ επανω στην μπαλα γιατι εκει παιζεται το χρημα και ειναι τοσα πολλα αλλα αθληματα που οι πιοι πολλοι δεν τα γνωριζουν.... οι περοσσοτεροι γονεις λενε πως τα παιδια τους θα τα στελνουν ποδοσφαιρο και πολλα τετια.... τι να πω.. εμενα προσοπικα μου προκαλει αηδια οταν βλεπω ατομα να ασχολουνται και να μαλωνουν για αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα θέμα του χαβαλέ το γυρίσατε στο καθαρά οπαδικό/ποδοσφαιρικό/κοινωνικό! Αυτό που πόσταρα είναι κάτι που κυκλοφορεί ευρέως στο internet. Πάμε για νέα facts μετά από αυτά του Chuck Norris ΥΓ: Κι επειδή το γυρίσατε στο ποδοσφαιρικό εγώ θα πω πως ως βάζελος, χίλιες φορές που χάσαμε με αυτόν τρόπο παρά να κέρδιζα έστω και με 5-0. Κατά τ'άλλα μπορούμε απλά να κάνουμε τον χαβαλέ μας συμφωνώ με το trooper γιατί να πάει στο σοβαρό το θέμα.....αφού είμαστε για κλάματα ας γελάσουμε λίγο με τα χάλια μας.....Αλλά αφού πήγε στο σοβαρό εγώ έχω σταματήσει να παρακολουθώ Ελλάδα όχι λόγο διαιτησίας και άλλων παλαβών που βλέπουμε εδώ αλλά πάνω απ'όλα γιατί δεν βλέπω θέαμα μιας και όλα γίνονται για τα $%^ τα λεφτά του cl.Εγώ μόνο Γερμανία παρακολουθώ και Ισπανία γιατί εκεί πάνω απ'όλα είναι το καλό θέμα.Επίσης παντού γίνονται λάθοι από την διαιτησία(μπορεί όχι τόσο τραγικά).Αυτό που με στενοχώρησε πιο πολύ είναι η βία μετά τον αγώνα και το άθλιο θέαμα που είδαμε για άλλη μια φορά Επίσης όλη έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάντια και δυστυχώς έτσι όπως το πάει ο ΠΑΟ και δεν συμβάλει για να αντιμετωπιστούν τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα και θα χάσει και το δίκιο του στο τέλος.....Bayern και Barca!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως για να καταλάβετε έχω πάει 7 φόρες στο γήπεδο από αυτές τις 3 ήταν στο εξωτερικό(man.unt-bolton,man.ciry-chelsea,bayern-barcelona)και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτούς τους αγώνες και όλο το κλίμα και ας έδωσα πιο πολλά λεφτά για τα ταξίδια.Οι άλλοι 4 μου περνάνε αδιάφοροι και έχω καταλήξει καλύτερα να δίνω πιο πολλά λεφτά και να βλέπω στο εξωτερικό 2-3 αγώνες πα΄τα να δίνω τα λεφτά μου για ελληνικούς αγώνες.Μάλιστα τον αγώνα bayern-barcelona το εισιτήριο το πείρα από μαύρη αγορά μην πω τιμή θα καραφλιάσετε αλλά πιστέψτε με δεν το έχω μετανιώσει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 23 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνω σε ολα οσα λετε περι απαξειωσης του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα συγνωμη δε μπορω να συμφωνησω στο οτι ειναι καλυτερα στο εξωτερικο.δηλαδη τι προτιμαμε;να παμε σ ενα γηπεδο οπου οι αντιπαλοι θα τραγουδαν το περνα περνα η μελισσα κι εμεις το μια ωραια πεταλουδα ή τα γνωστα μπινελικια που παιζουν εδω καθε κυριακη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) συμφωνω σε ολα οσα λετε περι απαξειωσης του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα συγνωμη δε μπορω να συμφωνησω στο οτι ειναι καλυτερα στο εξωτερικο.δηλαδη τι προτιμαμε;να παμε σ ενα γηπεδο οπου οι αντιπαλοι θα τραγουδαν το περνα περνα η μελισσα κι εμεις το μια ωραια πεταλουδα ή τα γνωστα μπινελικια που παιζουν εδω καθε κυριακη? δεν είναι έτσι όπως τα λες δεν είναι τόσο τρυφερά πόδια μέσα στο γήπεδο(βρίζουν τους αντίπαλους και τους παίχτες και φωνάζουν συνθήματα όλη την ώρα και ειδικά άμα πας με τους φανατικούς) όπως τους περιγράφεις επίσης έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τους αντίπαλους φιλάθλους ενώ εμείς όχι έχεις πάει στο εξωτερικό? άμα δεν έχεις πάει θα σου έλεγα να πας!!!!!!!Πάντως μην νομίζεις ότι στο εξωτερικό είναι Παναγίες μπορεί να μην γίνεται μέσα στο γήπεδο τπτ αλλά έξω από αυτό όλο και κάτι γίνεται ειδικά στην Αγγλία. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 23 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Aφήστε το παραμύθι και την φωτό την ψέυτικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 23 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 δεν είναι έτσι όπως τα λες δεν είναι τόσο τρυφερά πόδια μέσα στο γήπεδο(βρίζουν τους αντίπαλους και τους παίχτες και φωνάζουν συνθήματα όλη την ώρα και ειδικά άμα πας με τους φανατικούς) όπως τους περιγράφεις επίσης έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τους αντίπαλους φιλάθλους ενώ εμείς όχι έχεις πάει στο εξωτερικό? άμα δεν έχεις πάει θα σου έλεγα να πας!!!!!!!Πάντως μην νομίζεις ότι στο εξωτερικό είναι Παναγίες μπορεί να μην γίνεται μέσα στο γήπεδο τπτ αλλά έξω από αυτό όλο και κάτι γίνεται ειδικά στην Αγγλία. φυσικα κι εχω παει σε γηπεδο εξωτερικο.και εξω απ το γηπεδο μη νομιζεις πως γινονται πολλα.και ειδικα στην αγγλια που ανεφερες αν γινει κατι θα μπουν μεσα οι μπατσοι με τ αλογα και θα βαραν οπου δε φανταζεσαι.γι αυτο βλεπουν αντιπαλους φιλαθλους.αν γινει εδω το ιδιο ξερεις τι θα γινει;θα βγουν την επομενη μερα οι ψευτοκουλτουριαριδες και θα μιλαν για βια της αστυνομιας.αστο φιλε.αν θελανε να κανουνε κατι για τη βια θα το καναν.αλλη συζητηση αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 φυσικα κι εχω παει σε γηπεδο εξωτερικο.και εξω απ το γηπεδο μη νομιζεις πως γινονται πολλα.και ειδικα στην αγγλια που ανεφερες αν γινει κατι θα μπουν μεσα οι μπατσοι με τ αλογα και θα βαραν οπου δε φανταζεσαι.γι αυτο βλεπουν αντιπαλους φιλαθλους.αν γινει εδω το ιδιο ξερεις τι θα γινει;θα βγουν την επομενη μερα οι ψευτοκουλτουριαριδες και θα μιλαν για βια της αστυνομιας.αστο φιλε.αν θελανε να κανουνε κατι για τη βια θα το καναν.αλλη συζητηση αυτη. φυσικά και δεν κάνουν γιατί τους συμφέρει να υπάρχει αυτή η κατάσταση για να μπορούν να κατευθύνουν τις μάζες των οπαδών αλλά και να στρέφουν την κοινή γνώμη από τα σοβαρά θέματα που αφορούν την κοινωνία μας..... μάλλον πρέπει αν στρέψουμε εμείς την πλάτη μας προς αυτούς για να κάνουν κάτι.Εμπάργκο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στης ελληνικές ομάδες.Μόνο μία ομάδα είναι σοβαρή στην Ελλάδα από θέμα βίας και διοίκησης, με σωστές ακαδημίες ,θέαμα και προπονητή....ο Εργοτέλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Aφήστε το παραμύθι και την φωτό την ψέυτικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 23 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Aφήστε το παραμύθι και την φωτό την ψέυτικη... Εγώ έβαλα υπογραφή για να την σπάσω στο jumaru.. To γκολ ήταν καθαρό, αλλά εδω δεν έδωσαν καθαρό χέρι- πέναλτι χτες το βράδυ στη ρεαλ. θα το δώσουν στο βαζελο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έβαλα υπογραφή για να την σπάσω στο jumaru.. To γκολ ήταν καθαρό, αλλά εδω δεν έδωσαν καθαρό χέρι- πέναλτι χτες το βράδυ στη ρεαλ. θα το δώσουν στο βαζελο ? καλά να πάθει ο ronaldo την έπαθε σαν ψεύτη βοσκό τέτοιος βούτας που είναι μακάρι στη θέση του ΠΑΟ να βρεθεί και η inter σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Aφήστε το παραμύθι και την φωτό την ψέυτικη... μου φαίνεται ότι και τον καλύπτει και τώρα ο modesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 23 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 μου φαίνεται ότι και τον καλύπτει και τώρα ο modesto ορίστε τώρα ικανοποιήθηκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 23 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Δέν θα φάω όλο μου το απόγευμα στο photoshop ήταν offside και τελείωσε η κουβέντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 ορίστε τώρα ικανοποιήθηκες; τώρα μάλιστα είναι offside......φοβερή άμυνα ο ολυμπιακός ξεχάστηκαν στην επίθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 23 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) @karrot...μακάρι όλοι να είχαμε λίγο απο το ήθος και την προσωπικότητά σου, δέν σε ξέρω καθόλου και όμως με έκανες και αισθάνθηκα ''μικρός'' άν και δέν είχα κανένα σκοπό να σε αποπάρω παρά μόνο να κάνω λίγο χιούμορ...ίσως λίγο τραβηγμένο...τίποτα παραπάνω όμως απλά χιούμορ...ο σκοπός που δέν σου απαντάω με πμ είναι γιατί θεωρώ σκόπιμο να σε ευχαριστίσω δημόσια για τα παραπάνω που ανέφερα...Ηθος, Ευγένια και προσωπικότητα... Σε ευχαριστώ και συγνώμη για άλλη μια φορά άν δέν έδωσα σωστά να εννοηθεί το χιούμορ μου... Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος