Jump to content

Απαισια μυρωδια!

Recommended Posts

καλησπερα

το νερο του ενυδρειου μου αρχισε να βρωμαει υπερβολικα σαν ψοφι ψαρι και αλλαξα πριν 4 μερες το 1/2 του νερου.Το ενα χρυσοψαρο μου ειχε μια πληγη που τωρα αρχισε να ασπριζει και να βγαζει κατι σαν πετσεςπου κρεμονται.Επισης,στην ουρα του σε ενα σημειο εχουν αρχισει να φαινονται τα αγκαθια της και λυπαμαι πολυ γι'αυτο!!!το εβαλα το ψαρι μου στην γυαλα για να μην κολλησουν κ τα αλλα χρυσοψαρα στο ενυδρειο . Επισης εβαλα στην γυαλα οπου το εχω ενα υγρο για το σαπισμα των πτερυγιων οπως λεει στισ οδηγιες.Θα ηθελα να μου πειτε το νερο που υπαρχει στο ενυδρειο αν πρεπει να αλλαχθει ΟΛΟ η ποιο μερος χρειαζεται...

Απ οτι καταλαβα απ αυτα που γραφεις εχεις Φουνγκους κ Ντροπσυ . Κανε παλι μεγαλη αλλαγη στο νερο του ενυδρειου σου κ δεν αν τα υπολοιπα ψαρια εχουν το ιδιο. Κ οι 2 παθησεις εχουν να κανουν με κακη ποιοτητα του νερο του ενυδρειου σου. Θα πρεπει να κανεις συχνοτερα αλλαγες νερου κ θα ηθελα να μας πεις καθε ποτε κανεις αλλαγες κ ποσο , ποσα λιτρα ειναι , τιμες , τι ψαρια εχεις κλπ.

Κοιτα αυτο το φαρμακο που εχεις αν κανει γι αυτες τις παθησεις κ πες μας. Στην γυαλα να ξερεις επειδη δεν υπαρχει φιλτρο θα εχεις προβλημα

ξανακανε στο ενυδρειο αλλαγη νερου 50% κ πανω κ μετα απο 2 μερες παλι

Το ενυδρειο μου ειναι 80L και εχω κανει μεγαλη γκαφα γιατι δν εβαλα βακτηρια.εχω κανει μονο 1 φορα αλλαγη νερου και μεχρι σημερα δεν εχα ακουσει τιποτα για τεστ...αυτη τη στιγμη εχω 3 χρυσοψαρα στο ενυδρειο (διαφορετικου ειδους). πισω απο το μπουκαλι λεει οτι ειναι για pop eye για την προστασια των αυγων και για το σαπισμα των πτερυγιων (εχω χασει τις οδηγιες ειναι πολυ παλιο φαρμακο)το Pat mini της AQUAEL κανει για βακτηρια>???

Το ενυδρειο μου ειναι 80L και εχω κανει μεγαλη γκαφα γιατι δν εβαλα βακτηρια.εχω κανει μονο 1 φορα αλλαγη νερου και μεχρι σημερα δεν εχα ακουσει τιποτα για τεστ...αυτη τη στιγμη εχω 3 χρυσοψαρα στο ενυδρειο (διαφορετικου ειδους). πισω απο το μπουκαλι λεει οτι ειναι για pop eye για την προστασια των αυγων και για το σαπισμα των πτερυγιων (εχω χασει τις οδηγιες ειναι πολυ παλιο φαρμακο)το Pat mini της AQUAEL κανει για βακτηρια>???

να προσθεσω επισης πως εαν και εφοσων η ασθενεια ειναι dropsy συνηθως ειναι μη αναστρεψιμη η ζημια για τον οργανισμο του ψαριου....

να προσθεσω επισης πως εαν και εφοσων η ασθενεια ειναι dropsy συνηθως ειναι μη αναστρεψιμη η ζημια για τον οργανισμο του ψαριου....

:):lol::lmao::lmao::hysterical::hysterical::thumbup::bowdown:

Μήπως έχει τροφή που δεν εχει φαγωθεί στο ενυδρείο ;

Μπα ειναι λαιμαργα κ τρωνε ο,τι βρουν...τελικα ψοφισε...:):lol::lmao: :lmao: :hysterical: :hysterical:

Έγινε επεξεργασία - Elcymi

Και γιατί εχει αυτή τη μυρωδιά που περιέγραψες ποιο πάνω ;

παιδια για εμενα οι απαντησεις απο τον φιλο εχουν δωθει ποιο πανω

Το ενυδρειο μου ειναι 80L
εχω κανει μονο 1 φορα αλλαγη νερου
Ξεχασα να πω οτι το ενυδρειο το εχω απο αρχες φεβρουαριου

φιλε μου 99.9999 η μυρωδια ειναι αμμωνια

και το ψαρι εφυγε λογο αυτης

καθημερινες αλλαγες και το ταισμα με λιγο ρεγουλα μεχρι να στρωσει το ενυδρειο

στο νερο που βαζεις στο ενυδρειο απο την βρυση βαζεις καθολου αντιχλωριο ?

αν οχι απο εδω και περα με τις αλλαγες μαζι και αντιχλωριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...