Jump to content

Ανεμωνη

riperakias

Recommended Posts

Ν ρωτησω κατι παιδια.Το nano μου ακομα στρωνεται.Μολις στρωθει λοιπον με το καλο θα ηθελα να προσθεσω αρκετα κοραλακια.Ομως μου αρεσουν πολυ και οι ανεμωνες και συγκεκριμενα η Condylactis passiflora.Το ενυδρειακι ειναι 32 λιτρα.Αν θελετε ερεταορω πληροφοριες πειτε μου γι να σας τις δωσω.Επισης ειναι αληθεια οτι μια ανεμωνη αν παιθανει παρασειρει και ολα τα ζωντανα του ενυδρειου;Γιατι αυτο;Μετα το ενυδρειο πρεπει να ξαναστρωσει;επθισης θελει καποια προσαρμογη η ανεμωνη ή οχι;

η ανεμωνη ειναι βομβα φιλε μου για τοσο λιγα λιτρα.εγω προσωπικα την πατησα σε 90λιτρο οπου την παρεσυρε και την πηρε ο κυκλοφορητης και ολα πηγανε στον παραδεισο(για τα ψαρια μιλαω).εκτος απο αυτο χρειαζεται αρκετα ισχυρο φωτισμο......καλυτερα να την ξεχασεις.....

ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση .ποσο φωτισμο θελει;10 ωρες 18 watt δεν φτανουν;Κριμα παντως γιατι ειναι πανεμορφη

Δεν παιζει τοσο πολυ ρολο η διαρκεια φωτισμου οσο η ποσοτητα του φωτισμου...Δηλαδη εγω στα 60 λιτρα εχω 78 watt φωτισμου κ ειμαι ωριακα...

Μερικες πληροφοριες... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42798

Έγινε επεξεργασία - Andreas kika

Μηπως αν εκανα μια παρουσιαση του ενυδρειου να μου λεγατε καποια πραγματα που θα μπορουσα να αλλαξω γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος.Υπαρχει καπου φορμα παρουσιασης;

Μηπως αν εκανα μια παρουσιαση του ενυδρειου να μου λεγατε καποια πραγματα που θα μπορουσα να αλλαξω γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος.Υπαρχει καπου φορμα παρουσιασης;

Δες εδώ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50684

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...