Aquazone Project Team 2 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2006 Χρυσόψαρο Νο1 Στοιχεία ψαριού: Είδος χρυσόψαρου: FantailΌνομα ψαριού: ΣπόροςΗλικία: 2 ετώνΕνυδρείο (λτ): 25Τροφές: TetraFin (Flakes), μαρούλι, σπανάκι, μπιζέλιΠαρατηρήσεις – Σχόλια:Του αρέσει να κάνει αγώνες ταχύτητας με τον συγκάτοικο του το Apple Snail. Χρυσόψαρο Νο2 Στοιχεία ψαριού: Είδος χρυσόψαρου:RYUKIN VEILTAILΌνομα ψαριού:BRIDEΗλικία:1Ενυδρείο (λτ):100Τροφές:TETRAFINΠαρατηρήσεις – Σχόλια:ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Χρυσόψαρο Νο3 Στοιχεία ψαριού:Είδος χρυσόψαρου:commonΌνομα ψαριού: goldieΗλικία:Αγνωστη (εγώ το έχω 4 μήνες)Ενυδρείο (λτ):Το καλοκαίρι λίμνούλα 260lt ,το χειμώνα ενυδρείο 100lt.Τροφές:TetrafinΠαρατηρήσεις – Σχόλια:Ζωηρό και ατρόμητο Χρυσόψαρο Νο4 Στοιχεία ψαριού: Είδος χρυσόψαρου:Comet (νομίζω)Όνομα ψαριού: "Ψηλός" (Λόγω της ψηλής ουράς)Ηλικία: Πρέπει να αγοράστικε Αύγουστος του 2001Ενυδρείο (λτ):60λτΤροφές: ΦυλαράκιαΠαρατηρήσεις – Σχόλια:Η ουρά του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ νομίζω πωςείναι μεγαλύτερη από το σώμα του. Για την ηλικία του είναι μικρόαλλά νομίζω οφείλεται στο γεγονός ότι μεχρι πριν λίγους μήνες ταείχα σε μικρο ενυδρείο! Πρέπει να έχει μέγεθος κορμού 10cm + ουρά... Χρυσόψαρο Νο5 Στοιχεία ψαριού: Είδος χρυσόψαρου:cometΌνομα ψαριού: alexΗλικία:Αγνωστη (εγώ το έχω 4 μήνες)Ενυδρείο (λτ):Το καλοκαίρι λίμνούλα 260lt ,το χειμώνα ενυδρείο 100lt.Τροφές:TetrafinΠαρατηρήσεις – Σχόλια:Ζωηρό, ατρόμητο και πολύ φαγανό. Η ψηφοφορία θα κλείσει στις 19/10/2006 Καλή Επιτυχία σε όλους!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Project Team 4 Οκτωβρίου 2006 Author #2 Share 4 Οκτωβρίου 2006 O διαγωνισμός άνοιξε!!!!! Ψηφίστε το χρυσόψαρο που σας αρέσει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 4 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2006 voted Kαλή επιτυχία σε όλους παιδια!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 4 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2006 Καλή επιτυχία και στους 5 πανέμορφους συμμετέχοντες. Η επιλογή πρέπει να πω ότι ήταν πολύ δύσκολη!!!! Συγχαρητήρια σε όλους για τα πανέμορφα ψαράκια τους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 4 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2006 Και τα πεντε ειναι φανταστικα και βλεπω να γινεται μαχη μεχρι το τελος. Καλη επιτυχια και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Για να βλέπω και άλλους ψήφους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Project Team 11 Οκτωβρίου 2006 Author #7 Share 11 Οκτωβρίου 2006 8 μέρες ακόμα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 14 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 14 Οκτωβρίου 2006 Μπορούμε όλοι να ψηφισουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2006 Μπορούμε όλοι να ψηφισουμε; Βεβαίως και μπορούμε... Όσοι έχουμε πάνω από 20 πόστ στο ενεργητικό μας μπορούμε να ψηφίσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts