nitrox 21 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Hi σε όλους !!! υπάρχει κάποιος ξυλουργός μήπως να μου λύσει κάποιες απορίες σχετικά με μεντεσέδες ντουλαπιών ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 21 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Και να μην υπάρχει ξυλουργός υπάρχουν πολλοί καλοί DIYers Δεν μας λες το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitrox 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 οι απορίες μου διατυπόνονται στο παρακάτω σχέδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 22 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Εφτασειιιι ο μαραγκοςςςςςς καλησπερα λοιπον για να πατανε πανω στα πλαινα του επιπλου εξωτερικα πορτακια δηλ θα ζητησεις μεντεσε χωρις γονατία κλασικο με μεγαλη τρυπα της φεραρι (μαρκα μεντεσεδων) και το πορτακι σου θα το μετρισεις εσωτερικα και θα προσθεσεις 3 ποντους και μετα δια 2. Τωρα αν ειναι εσωτερικο πορτακι ζητας μεντεσεδες με γονατία παλι μεγαλη τρυπα αλλα αυτη τη φορα το πορτακι σου το μετρας εσωτερικα και αφινεις 1.5 ποντο κενο στο συνολο παλι δια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 22 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Εφτασειιιι ο μαραγκοςςςςςς καλησπερα λοιπον για να πατανε πανω στα πλαινα του επιπλου εξωτερικα πορτακια δηλ θα ζητησεις μεντεσε χωρις γονατία κλασικο με μεγαλη τρυπα της φεραρι (μαρκα μεντεσεδων) και το πορτακι σου θα το μετρισεις εσωτερικα και θα προσθεσεις 3 ποντους και μετα δια 2. Τωρα αν ειναι εσωτερικο πορτακι ζητας μεντεσεδες με γονατία παλι μεγαλη τρυπα αλλα αυτη τη φορα το πορτακι σου το μετρας εσωτερικα και αφινεις 1.5 ποντο κενο στο συνολο παλι δια 2 δες και το σχεδιο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 22 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 τωρα στο υψος στο εξωτερικο πορτακι μετρας εξωτερικα και αφερεις 5χιλιοστα ενω στο εσωτερικο μετρας εσωτερικα και αφερεις 7 χιλιοστα ΠΡΟΣΟΧΗ αν δωσεις τα μετρα να σου τα κοψουν πρωτα γραφεις τα υψη και μετα το φαρδος αν το κανεις αναποδα θα σου δωσει πορτακι με λαθος νερα του ξυλου ελπιζω νε σε βοηθησα αν οχι πες μου τα μετρα και θα σου πω εγω τα τελικα.να σε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος