Jump to content

βοήθεια με Diy - κανένας ξυλουργός ρε παιδιά

nitrox

Recommended Posts

Hi σε όλους !!! υπάρχει κάποιος ξυλουργός μήπως να μου λύσει κάποιες απορίες σχετικά με μεντεσέδες ντουλαπιών ? :):lol::lmao::lmao::hysterical::hysterical::thumbup:

Και να μην υπάρχει ξυλουργός υπάρχουν πολλοί καλοί DIYers

:)

Δεν μας λες το πρόβλημα?

Εφτασειιιι ο μαραγκοςςςςςς καλησπερα λοιπον για να πατανε πανω στα πλαινα του επιπλου εξωτερικα πορτακια δηλ θα ζητησεις μεντεσε χωρις γονατία κλασικο με μεγαλη τρυπα της φεραρι (μαρκα μεντεσεδων)

και το πορτακι σου θα το μετρισεις εσωτερικα και θα προσθεσεις 3 ποντους και μετα δια 2.

Τωρα αν ειναι εσωτερικο πορτακι ζητας μεντεσεδες με γονατία παλι μεγαλη τρυπα αλλα αυτη τη φορα το πορτακι σου το μετρας εσωτερικα και αφινεις 1.5 ποντο κενο στο συνολο παλι δια 2

Εφτασειιιι ο μαραγκοςςςςςς καλησπερα λοιπον για να πατανε πανω στα πλαινα του επιπλου εξωτερικα πορτακια δηλ θα ζητησεις μεντεσε χωρις γονατία κλασικο με μεγαλη τρυπα της φεραρι (μαρκα μεντεσεδων)

και το πορτακι σου θα το μετρισεις εσωτερικα και θα προσθεσεις 3 ποντους και μετα δια 2.

Τωρα αν ειναι εσωτερικο πορτακι ζητας μεντεσεδες με γονατία παλι μεγαλη τρυπα αλλα αυτη τη φορα το πορτακι σου το μετρας εσωτερικα και αφινεις 1.5 ποντο κενο στο συνολο παλι δια 2

δες και το σχεδιο σου post-40652-1298396883_thumb.jpg

τωρα στο υψος στο εξωτερικο πορτακι μετρας εξωτερικα και αφερεις 5χιλιοστα

ενω στο εσωτερικο μετρας εσωτερικα και αφερεις 7 χιλιοστα

ΠΡΟΣΟΧΗ αν δωσεις τα μετρα να σου τα κοψουν πρωτα γραφεις τα υψη και μετα το φαρδος αν το κανεις αναποδα θα σου δωσει πορτακι με λαθος νερα του ξυλου

ελπιζω νε σε βοηθησα αν οχι πες μου τα μετρα και θα σου πω εγω τα τελικα.να σε καλα. :):lol::lmao:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...