GXSARA 21 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 πηγενοντας σημερα για δουλεια βρηκα πεταμενο μια κολλα Α4 στην οποια εγραφε: kαταλαβες τωρα..γιατι σε λεγανε εθνικιστη οταν ελεγες πως αγαπας την πατριδα σου? για να την πουλησουν πιο ευκολα. για αυτουςκαθε λεξη που αρχιζει απο εθν.και ελλ. ηταν και ειναι ενα εμποδιο οταν ακουγεται μεσα στο μαντρι του εκσυγχρονισμου που μας μπουζουριασαν . καταλαβες τωρα....γιατι σε λενε ρατσιστη γιατι σε πολυ λιγο δεν θα εισαι ιδιοκτητης της πατριδας σου θα εισαι κατοικος σε μια χωρα που θα ανηκει στους παγκοσμιους τραπεζιτες και στους υπαλληλους τους,οι οποιοι παριστανουν την κυβερνηση καταλαβες τωρα...γιατι πριονισανε την παιδεια και την υποβαθμισαν σε εκπαιδευση για να σε κανουν υπαλληλο τον 3,60. να σε βαλουν πισω απο τον παγκο των μπακαλικων τους που απλωσανε την χωρα σου,να σερβιρεις καφεδες και να πηγενεις με το παπι πιτσες στα παρτυ του Χριστοφορακου. καταλαβες τωρα... γιατι κατεστρεψαν μεγαλες υγιεις ελληνικες βιομηχανιες? (ιζολα,πιτσος,εσκιμο,πειραικη πατραικη,αιγαιο,χρωπει,πυρκαλ)και εκαψαν σε διαστημα 2μηνων μεγαλα ελληνικα πολυκαταστηματα(μινιον,κατρατζος σπορ,λαμπροπουλος,κλαουδατος) για να βρουν ανετα χωρο χωρις προσπαθεια τα δικα τους μπακαλικα που διαφορετικα δεν θα μπορουσαν να μπουν στην ελληνικη αγορα καταλαβες τωρα.... γιατι σου δινανε τζαμπα καρτες οι τραπεζες? για να σου παρουν το πατρικο σου.δεκαρα δεν δινανε για τις δωσεις σου.με χαρτια τυπωμενα σου πηραν και σου παιρνουνε το σπιτι,μαγαζι,χωραφι. καταλαβες τωρα....οτι καποιοι γινανε παμπλουτοι σε μια νυχτα ανταλλασσοντας τον πλουτο σου τον ιδρωτα σου με αερα. καταλαβες τωρα.... γιατι γουσταρουν τοσο την ελευθερη αγορα για να κλεισει ο μπακαλης της γειτονιας και να στελνεις τον κοπο σου στα μεγαλο μπακαλικα της γερμανιας σε βγαλανε ψαρακι απο την γυαλα σου και στην συνεχεια σε πεταξαν στον ωκεανο με τα σκυλοψαρα,που εχουν δικους τους κανονες διατροφης. καταλαβες τωρα...... γιατι σου πουλανε φθηνα τα χαζοκουτια? για να σε κανουν να τρως κουτοχορτο στα λιβαδια των σηριαλς...... καταλαβες τωρα γιατι τα κανουν ολα αυτα? επειδη ειναι υπευθυνοι για τον καθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,για την καθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. γιατι δεν θελουν αλλους ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτον τον τοπο.ουτε στο γενος ουτε στην σκεψη...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ οι κυριοι αυτοι και τα οργανα τους συντελουν μαι νε αμορφη γενοκτονιας στην πατριδα σου και το ξερουν παρα πολυ καλα επειδη αυτοι ειναι εκεινοι που την σχεδιασαν και την εκτελουν. βεβαια γραφει πολλα παραπανο απο αυτα που εγραψα.εγραψα μερικα απο αυτα διαβαζα για να μην σας ζαλιζω. αν οι mod πιστευουν οτι το κειμενο αυτο που εγραψα δεν ειναι σωστο να διαγραφει.... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Πού θέλεις να καταλήξεις; το βρήκες αυτό το χαρτί...και μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 21 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ο κυριουλης διαβασε το μυαλο μου σχεδον ολα αυτα ελεγα σημερα σε εναν τυπο που πηγα να παρω μια μπαταρια για τη μοτοσυκλετα μου που τα κακαρωσε και πιασαμε την κουβεντα... γεια σου ρε ελλαδαρα ξεπουλημενη οτι δεν μας πηραν 3 κατακτητες με το σπαθι κι ενας εμφυλιος , μας τα παιρνουν κατω απο τη μυτη μας οι @@@@@δες με τα πορτοφολια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 21 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Πού θέλεις να καταλήξεις; το βρήκες αυτό το χαρτί...και μετά; και μετα τα παιδια μας θα εχουν επωνυμο ρεχαγκελ αντι για οικονομοπουλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 καταλαβες τωρα.... γιατι σου δινανε τζαμπα καρτες οι τραπεζες? για να σου παρουν το πατρικο σου.δεκαρα δεν δινανε για τις δωσεις σου.με χαρτια τυπωμενα σου πηραν και σου παιρνουνε το σπιτι,μαγαζι,χωραφι. Δίκιο έχουν....... εμένα μου φόρτωσαν με το ζόρι 2 πιστωτικές.................... ήρθαν σπίτι μου και με το μαχαίρι στο λαιμό μου τις πάσαραν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 21 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Δίκιο έχουν....... εμένα μου φόρτωσαν με το ζόρι 2 πιστωτικές.................... ήρθαν σπίτι μου και με το μαχαίρι στο λαιμό μου τις πάσαραν.... σε εναν λαο που μετα απο 3 κατακτητες κι εναν εμφυλιο ο οποιος ετρωγε χαρουπια για να ζησει βαζοντας τον σε μια καταναλωτικη κοινωνια με μηδενικη περιοδο προσαρμογης βλ παπανδρεου μπαμπας και χωρις κρατος να ελεγχει ποσα δινουν οι τραπεζες το " με το μαχαιρι" ειναι λιγο... με το περιστροφο στον κροταφο να λες καλυτερα! ο μισθωτος των 1000 ευρω ειναι σιγουρος πως θα μπορεσει να ξεπληρωσει το στεγαστικο των 200.000 ευρω που του εδωσε τοσο απλοχερα η τραπεζα. εκει πονταρανε ολοι αυτοι και βγηκαν κερδισμενοι απο τη δικη μας την αμαθεια και την παραλυσια (μεσω χρηματισμου) των εκαστοτε κυβερνησεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 να έχετε το νου σας για στημένες παρεκτροπές , οι μέρες είναι πονηρές κοιτάξτε τι κυκλοφορεί στο νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 σε εναν λαο που μετα απο 3 κατακτητες κι εναν εμφυλιο ο οποιος ετρωγε χαρουπια για να ζησει βαζοντας τον σε μια καταναλωτικη κοινωνια με μηδενικη περιοδο προσαρμογης βλ παπανδρεου μπαμπας και χωρις κρατος να ελεγχει ποσα δινουν οι τραπεζες το " με το μαχαιρι" ειναι λιγο... με το περιστροφο στον κροταφο να λες καλυτερα! ο μισθωτος των 1000 ευρω ειναι σιγουρος πως θα μπορεσει να ξεπληρωσει το στεγαστικο των 200.000 ευρω που του εδωσε τοσο απλοχερα η τραπεζα. εκει πονταρανε ολοι αυτοι και βγηκαν κερδισμενοι απο τη δικη μας την αμαθεια και την παραλυσια (μεσω χρηματισμου) των εκαστοτε κυβερνησεων Σωστά γιατί όλοι πρέπει να αποκτήσουν δική τους στέγη, άσχετα αν όλοι το μπορούν. Τέλος πάντων επειδή έχω άλλη αντίληψη για την ατομική ευθύνη, πέρα από τις ευθύνες που δικαιολογημένα καταλογίζουμε στους από πάνω, ας μείνω σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ηταν κατι το ενδιαφερον αλλα οχι αγνωστο στα σημερινα δεδομενα. ηθελα να το μοιραστω με εσας εδω στο forum. καθε μερα που ξημερωνει ολο και περισσοτεροι βγαινουν στους δρομους με συνθηματα,απεργιες διαδηλωσεις κτλ. αυτα δεν τα βλεπουν τα μεγαλα κεφαλια που ζουν εδω και εξωτερικο?δεν τους ενδιαφερει καν? δεν το ξερουν οτι οι ελληνες ειναι ο μοναδικος λαος με την μεγαλητερη ιστορια. με τους περισσοτερους αγωνες για την ελευθερια τους.οτι δεν τα παραταμε και δεν το βαζουμε κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Και μια τελευταία ρητορική ερώτηση............ Περισσότερος ξεσηκωμός προκλήθηκε από τα μέτρα του ΔΝΤ ή από τα γεγονότα του ντέρμπι;;; Ρητορική ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Δίκιο έχουν....... εμένα μου φόρτωσαν με το ζόρι 2 πιστωτικές.................... ήρθαν σπίτι μου και με το μαχαίρι στο λαιμό μου τις πάσαραν.... εσύ μπορεί να το γελάς αλλά αυτό μου κάνανε προκείμενου να πάρω άλλο επαγγελματικό δάνειο , < μα δε μπορείς , θα πάρεις και τη κάρτα να φανεί ότι και εγώ είμαι καλός υπάλληλος και πουλάω κάρτες , πάρε την και μη την χρησιμοποιείς , τσάμπα είναι > τέτοια μου λέγανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 εσύ μπορεί να το γελάς αλλά αυτό μου κάνανε προκείμενου να πάρω άλλο επαγγελματικό δάνειο , < μα δε μπορείς , θα πάρεις και τη κάρτα να φανεί ότι και εγώ είμαι καλός υπάλληλος και πουλάω κάρτες , πάρε την και μη την χρησιμοποιείς , τσάμπα είναι > τέτοια μου λέγανε Δεν ήσουν υποχρεωμένος να την πάρεις και δεν ήσουν υποχρεωμένος να την χρησιμοποιήσεις. Γνωστές οι απαράδεκτες και πολλές φορές και παράνομες πρακτικές των τραπεζών. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Πάντως η ιδιοκατοίκηση είναι ενα πολύ ενδιαφέρον θέμα για να συζητήσουμε κάποια στιγμή. Πόσο είναι άραγε το ποσοστό ιδιοκατοίκησης σε άλλες χώρες; Γιατί ακούγαμε από μικροί ότι πρέπει να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας; Τι κακό έχει το ενοίκιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ηταν κατι το ενδιαφερον αλλα οχι αγνωστο στα σημερινα δεδομενα. ηθελα να το μοιραστω με εσας εδω στο forum. καθε μερα που ξημερωνει ολο και περισσοτεροι βγαινουν στους δρομους με συνθηματα,απεργιες διαδηλωσεις κτλ. αυτα δεν τα βλεπουν τα μεγαλα κεφαλια που ζουν εδω και εξωτερικο?δεν τους ενδιαφερει καν? δεν το ξερουν οτι οι ελληνες ειναι ο μοναδικος λαος με την μεγαλητερη ιστορια. με τους περισσοτερους αγωνες για την ελευθερια τους.οτι δεν τα παραταμε και δεν το βαζουμε κατω. Καλά έκανες και το μοιράστικες μαζί μας, δείχνεις όμως να το υιοθετείς... και αυτό ίσως, λέω ίσως, σου καταλογίσει ακραίους χαρακτηρισμούς...όσο για τους αγώνες και τις ιστορίες αυτά είναι παρελθόν το παιχνίδι το έχουμε χάσει σιγά σιγά με πολλά χρόνια πολλύ υπομονή και με πολύ όμορφες στρατηγικές... Ψάχνω να βρώ ένα παλιό τραγούδι των red hot chili peppers άν δεν κάνω λάθος που είναι ένα videoclip με μία αγελάδα που τις φοράνε γυαλιά και βλέπει λιβάδια και απο πίσω της την σφάζουν αλλά δέν το βρίσκω...για να σου περιγράψω λίγο την κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #14 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ξερανε τι κανανε. καποτε οι τραπεζες δινανε δανεια, καρτες στο φουλ μεχρι και τα περιπτερα δινανε καρτες και σε μια οικογενεια βγαζανε καρτες στον αντρα στην γυναικα στον γιο και στην κορη στον καθενα ξεχωριστα χωρις να εχουν εισοδημα και χωρις να το ξερει το αλλο μελος της οικογενειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ήσουν υποχρεωμένος να την πάρεις και δεν ήσουν υποχρεωμένος να την χρησιμοποιήσεις. Γνωστές οι απαράδεκτες και πολλές φορές και παράνομες πρακτικές των τραπεζών. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Πάντως η ιδιοκατοίκηση είναι ενα πολύ ενδιαφέρον θέμα για να συζητήσουμε κάποια στιγμή. Πόσο είναι άραγε το ποσοστό ιδιοκατοίκησης σε άλλες χώρες; Γιατί ακούγαμε από μικροί ότι πρέπει να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας; Τι κακό έχει το ενοίκιο; τι κάνουμε ? να σου πω ότι κάνει κάποιος όταν βλέπει μόνο το τυρί και όχι τη φάκα , εδώ υπεύθυνο ήταν το τραπεζικό σύστημα , στη περίπτωση του χρηματιστηρίου , υπεύθυνη ήταν η τότε κυβέρνηση απλά πράγματα θυμηθείτε πως ΑΡΠΑΞΕ τα λεφτά των ΑΛΒΑΝΩΝ ο μπερίσας , Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλά έκανες και το μοιράστικες μαζί μας, δείχνεις όμως να το υιοθετείς... και αυτό ίσως, λέω ίσως, σου καταλογίσει ακραίους χαρακτηρισμούς...όσο για τους αγώνες και τις ιστορίες αυτά είναι παρελθόν το παιχνίδι το έχουμε χάσει σιγά σιγά με πολλά χρόνια πολλύ υπομονή και με πολύ όμορφες στρατηγικές... Ψάχνω να βρώ ένα παλιό τραγούδι των red hot chili peppers άν δεν κάνω λάθος που είναι ένα videoclip με μία αγελάδα που τις φοράνε γυαλιά και βλέπει λιβάδια και απο πίσω της την σφάζουν αλλά δέν το βρίσκω...για να σου περιγράψω λίγο την κατάσταση... μας εχουν φορεσει τα γυαλια και σε εμας εγω ενα πιστευω οτι ολοι μας θα θελαμε να ειχαμε τις δουλιτσες μας την οικογενεια μας,να βγαιναμε τις βολτες μας, να κανμε τον χαβαλε μας και μην μας πριζουν καθε μερα χρωσταμε εκει χρωσταμε εδω ποσα?τοσα?πουντα?φερτα. και δεν μπορω να σκευτω με το μικρο μου το μυαλο γιατι δεν βαζουν για υπουργους βουλευτες και εγω δεν ξερω τι ανθρωπους με μυαλο .και οχι οτι δεν υπαρχουν. για να βγουμε εξω απο αυτην την τρυπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Να κάνω μία ερώτηση που με βασανίζει καιρό τώρα? Όλο το παραπάνω κείμενο συν πολλά άλλα που κυκλοφορούν ανά καιρούς, δείχνουν μία συνωμοσία και μία έχθρα απέναντι σε στους Έλληνες. Σε αυτή την "υπέροχη" φυλή των Ελλήνων που κάποιοι είναι περήφανοι, προφανώς γιατί έχουν διαβάσει την ιστορία μονόπλευρα. Το ερώτημα είναι: Γιατί όλοι αυτοί έχουν στοχεύσει τους Έλληνες? Τι στο καλό ιδιαίτερο έχει η φυλή μας? Πριν απαντήσετε φροντίστε να μελετήσετε το ποια είναι η ιστορία των Ελλήνων που μας κάνει τόσο "επικίνδυνους" και τόσο περήφανους για όλο τον κόσμο! Εγώ απλά μπορώ να πω πως με μικρές γνώσεις ελληνικής ιστορίας (αρχαίας και νεότερης), η στοχοποίηση που γίνεται προς τους Έλληνες δεν είναι επειδή μαμάμε και δέρνουμε, αλλά επειδή σχεδόν απ'ανέκαθεν ήμασταν φλώροι, υποχείρια, άβουλοι και αγράμματοι και αυτό μας έκανε εύκολα θύματα... όπως είμαστε και τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ απλά μπορώ να πω πως με μικρές γνώσεις ελληνικής ιστορίας (αρχαίας και νεότερης), η στοχοποίηση που γίνεται προς τους Έλληνες δεν είναι επειδή μαμάμε και δέρνουμε, αλλά επειδή σχεδόν απ'ανέκαθεν ήμασταν φλώροι, υποχείρια, άβουλοι και αγράμματοι και αυτό μας έκανε εύκολα θύματα... όπως είμαστε και τώρα! Και από την στιγμή που δεν ξυπνάμε θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 (edited) είναι πλάνη να το ψάχνεις σε λιακοπουλικά σενάρια περί θεόσταλτου γένους κτλ ότι γίνεται στη ΕΛΛΑΔΑ , γίνεται σε ΟΛΗ τη ΕΥΡΩΠΗ με τον ένα η τον άλλο τρόπο , φίλος μου ΟΛΛΑΝΔΟΣ έχασε όλες τις οικονομίες του από <φιλικές> επενδυτικές πληροφορίες , τα εργοστάσια και εκεί κλείνουν ομαδικά , η παιδεία πάει από το κακό στο χειρότερο πανευρωπαϊκά απλά εμείς προσφερθήκαμε να κάνουμε το ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2011 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #20 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 (edited) εχω αλλη μια απορια τι ειναι το δ.ν.τ. που λεμε,πιοιοι ειναι αυτοι και που βρηκανε τοσα λεφτα να δανειση σε ολους? Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Σε νομίζω ότι στοχοποιούνε μόνο εμάς! Κάθε ένας (λαός) στην ώρα του. Δεν κυνηγάνε μόνο τον Έλληνα. Όλα αυτά που διαβάσαμε στο αρχικό ποστ, δεν έγιναν μόνο εδώ. Είναι η ίδια μέθοδος που κάποιοι (ποιοί;; ) ακολούθησαν και σε άλλες χώρες, για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Για μένα όλα εξηγούνται με την απληστιά του ανθρώπου για χρήμα και την απόλυτη ηδονή που προσφέρει σε κάποιους η εξουσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Να κάνω μία ερώτηση που με βασανίζει καιρό τώρα? Όλο το παραπάνω κείμενο συν πολλά άλλα που κυκλοφορούν ανά καιρούς, δείχνουν μία συνωμοσία και μία έχθρα απέναντι σε στους Έλληνες. Σε αυτή την "υπέροχη" φυλή των Ελλήνων που κάποιοι είναι περήφανοι, προφανώς γιατί έχουν διαβάσει την ιστορία μονόπλευρα. Το ερώτημα είναι: Γιατί όλοι αυτοί έχουν στοχεύσει τους Έλληνες? Τι στο καλό ιδιαίτερο έχει η φυλή μας? Πριν απαντήσετε φροντίστε να μελετήσετε το ποια είναι η ιστορία των Ελλήνων που μας κάνει τόσο "επικίνδυνους" και τόσο περήφανους για όλο τον κόσμο! Εγώ απλά μπορώ να πω πως με μικρές γνώσεις ελληνικής ιστορίας (αρχαίας και νεότερης), η στοχοποίηση που γίνεται προς τους Έλληνες δεν είναι επειδή μαμάμε και δέρνουμε, αλλά επειδή σχεδόν απ'ανέκαθεν ήμασταν φλώροι, υποχείρια, άβουλοι και αγράμματοι και αυτό μας έκανε εύκολα θύματα... όπως είμαστε και τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ χαίρομαι που αρχίσαμε σιγά σιγά να καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη στοχοποίηση! Αυτό, με απλή λογική και μαθηματικά, αυτομάτως αναιρεί το πρώτο ποστ και το περιεχόμενο του καθότι αναφέρετε σε στοχοποίηση των Ελλήνων. Το να κάνουμε μία γενικότερη κουβέντα για το τι γίνεται στον κόσμο είναι ένα άλλο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 καταλαβες τωρα γιατι τα κανουν ολα αυτα? επειδη ειναι υπευθυνοι για τον καθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,για την καθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. γιατι δεν θελουν αλλους ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτον τον τοπο.ουτε στο γενος ουτε στην σκεψη...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ οι κυριοι αυτοι και τα οργανα τους συντελουν μαι νε αμορφη γενοκτονιας στην πατριδα σου και το ξερουν παρα πολυ καλα επειδη αυτοι ειναι εκεινοι που την σχεδιασαν και την εκτελουν. αυτή η παράγραφος είναι αμφισβητούμενη , όχι όλο το ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Πολύ χαίρομαι που αρχίσαμε σιγά σιγά να καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη στοχοποίηση! Αυτό, με απλή λογική και μαθηματικά, αυτομάτως αναιρεί το πρώτο ποστ και το περιεχόμενο καθότι αναφέρετε σε στοχοποίηση των Ελλήνων. Το να κάνουμε μία γενικότερη κουβέντα για το τι γίνεται στον κόσμο είναι ένα άλλο θέμα... Νίκο καλησπέρα, το ότι δέν υπάρχει συγκεκριμένη στοχοποίηση το γνωρίζουν όλοι όμως είναι λίγο δύσκολο για την φυλή που ονομάζεται Ελληνική να το κατανοήσει ή άν θέλεις να το αποδεχτεί...ότι υπάρχουν κινήσεις στρατηγικής εναντίων μας, υπάρχουν, όμως είναι μέσα στο παιχνίδι της κοινονικοπολιτικοοικονομικής ιδέας που ονομάζεται παγκοσμιοποίηση, ο καθένας κοιτάει πώς θα κάνει την καλύτερη κίνηση μα ποτέ μα ποτέ δέν βλέπουμε την καμπούρα μας παρα μόνο την καμπούρα του μπροστινού μας... Σαν λαός έχουμε κάνει άν όχι τα χειρότερα, απο τα χειρότερα σίγουρα...Έλληνες θάβαν Έλληνες μέσα στο χιόνι ζωντανούς κατα τους εμφυλίους πολέμους μέχρι να σαπίσουν και να πεθάνουν, οι γερμανοί που απομείναν στην ελλάδα στο πέρας του πόλεμου του 40 θα παρακαλούσαν να ήταν στο νταχάου...ξέρεις πόσες εθνικές εναέριες παραβιάσεις κάνουμε στα εθνικά ύδατα των τούρκων καθημερινά;...θα μπορούσα να γράφω όλο το βράδι...άμα δέν ξεκολήσουμε το μυαλό μας να τα βάλουμε κάτω και να δούμε μέχρι πού φτάνει το σεντόνι μας για να απλώσουμε τα βρωμοπόδαρά μας δέν θα βγάλουμε άκρη...μεγάλη ζωή δέν θέλαμε; ας την λουστούμε...Μήν σας φανώ κάπως, μεγάλη κουβέντα δέν λέω όμως δύσκολα στα δικά μου τα μάτια να βρεθεί κάποιος να αγαπάει την πατρίδα μας περρισότερο απο μένα..αυτό όμως δέν σημαίνει ότι δέν πρέπει να έχουμε ανοικτά μάτια και καθαρό μυαλό. Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2011 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος