Jump to content

Kαλησπέρα!

VasilisM3

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Ονομάζομαι Βασίλης.Είμαι 16 χρονών και ασχολούμαι με τα ενυδρεία εδώ και 3 χρόνια!Χαίρομαι που είμαι και εγώ μέλος της παρέας σας! :)

Καλώς ήρθες φίλε Βασίλη :) όταν βρείς καιρό κάνε μας και μιά μικρή παρουσίαση στο-α ενυδρείο-α σου :lol:

Επειδή δεν τα ξέρω τα κατατόπια γιατί είμαι καινούργιος,αν δεν είμαι στην σωστή ενότητα ας μεταφερθεί στο σωστό topic. :lol:

Λοιπόν:

Το ενυδρείο μου (το μεγάλο) είναι 100 λίτρα.

Μήκος 80

Πλάτος 30

Υψος 40

Το ενυδρείο δουλεύει κοντά στον χρόνο.Είχα αρχίσει με γκάπυ και πριν 2 μήνες ξεκίνισα την ενασχόλιση μου με τις κιχλίδες (αφρικάνες).

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες απο την αρχική,μέχρι την σημερινή μορφή του ενυδρείου μου.

Αυτή την στιγμή το ενυδρείο φιλοξενεί μια jewel (Hemichromis bimaculatus) αρσενικιά και 6 μικρά.Επίσης 2 μπλέ αστακούς και έναν πλεκόστομο.Το ενυδρείο δεν έχει έρθει στην τελική του μορφή...μόλις πέσουν λίγα φράγκα θέλω να βάλω 1-2 φυτάκια. :)

post-41221-1298399809_thumb.jpg

post-41221-1298399843_thumb.jpg

post-41221-1298399859_thumb.jpg

post-41221-1298399878_thumb.jpg

post-41221-1298400120_thumb.jpg

Επειδή δεν τα ξέρω τα κατατόπια γιατί είμαι καινούργιος,αν δεν είμαι στην σωστή ενότητα ας μεταφερθεί στο σωστό topic. :lol:

Λοιπόν:

Το ενυδρείο μου (το μεγάλο) είναι 100 λίτρα.

Μήκος 80

Πλάτος 30

Υψος 40

Το ενυδρείο δουλεύει κοντά στον χρόνο.Είχα αρχίσει με γκάπυ και πριν 2 μήνες ξεκίνισα την ενασχόλιση μου με τις κιχλίδες (αφρικάνες).

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες απο την αρχική,μέχρι την σημερινή μορφή του ενυδρείου μου.

Αυτή την στιγμή το ενυδρείο φιλοξενεί μια jewel (Hemichromis bimaculatus) αρσενικιά και 6 μικρά.Επίσης 2 μπλέ αστακούς και έναν πλεκόστομο.Το ενυδρείο δεν έχει έρθει στην τελική του μορφή...μόλις πέσουν λίγα φράγκα θέλω να βάλω 1-2 φυτάκια. :)

Γεια σου φιλε μου καλως ηρθες.

Εχω και εχω jewel κιχλιδες της εχω 4 χρονια ξερω αρκετα για αυτες και εχω καμια 200αρια μωρα .

Αμα καταφερεις να σε γεννησουν θα τρελαθη απο την συμπερηφορα τους.

Εχω παρει αρκετες γεννες ,αλλα προσεχε τη αλλο θα βαλεις μεσα.

Εχω διαβάσει πως είναι επιθετικές απέναντι σε άλλα είδη.Ειδικά όταν έχουν γεννήσει.

Ενας φίλος με ένα ριο 300 μου είχε προτείνει να μου δώσει όσες convict θέλω καθώς έχει πολλές γέννες (κάθε μέρα!!!!) και 2 μικρές φροντόζες στο μέγεθος των μικρών μου (5 cm)

Αλλά δεν ξέρω...

Εχω διαβάσει πως είναι επιθετικές απέναντι σε άλλα είδη.Ειδικά όταν έχουν γεννήσει.

Ενας φίλος με ένα ριο 300 μου είχε προτείνει να μου δώσει όσες convict θέλω καθώς έχει πολλές γέννες (κάθε μέρα!!!!) και 2 μικρές φροντόζες στο μέγεθος των μικρών μου (5 cm)

Αλλά δεν ξέρω...

Καλημερα, εγω εχω μονο jewel μεσα στο ενυδρειο ,αν βαλεις να βαλεις μονο αφρικης και οχι μεγαλες, μεγαλωνουν μεχρι 10 και 12 cm.

Τωρα που θα κανω ενα μαλαουι θα βαλω μεσα και της κιτρινες της σαμουραι η αλλιως λαμπαχρομους.

Ειναι Δ Αφρικης η jewel και δεν ταιριαζουν με πολλες κιχλιδες αλλου ειδους.

Περσι εστειλα σε ενα παιδι στον πειρεα 10 κιχλιδες γιατι μου ειπε οτι δεν ειχε στον νομο αττικης κανενας τετειες κιχλιδες ειναι σπανιες.

Αν θελεις να μαθεις κατι στηλε μου ΠΜ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...