Κωστας Τ 21 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους.επειδη σε λιγες μερες θα εχω το ενυδρειο(240 λιτρα) και θα ξεκινησω το στησιμο (malawi) μαζευω σιγα σιγα αυτα που χρειαζομαι.η ερωτηση αφορα αν η ενυδρειακη σιλικονη (bison πιο συγκεκριμενα) κανει για να κολλησω τις πετρες της διακοσμησης η χρειαζεται αλλου ειδους κολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 εαν το στησιμο γινει σωστα τοτε δεν χρειαζεσαι ουτε σιλικονη ουτε κολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 21 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Η bison που αναγράφει για ενυδρεία είναι κατάλληλη εάν θελεις να κολλήσεις τις πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες σας.επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με αφρικανικες κηχλιδες και εχω αρκετες αποριες.προσπαθω να μαζεψω πληροφοριες διαβαζοντας εδω στο φορουμ για να μην γινομαι κουραστικος.βεβαια οταν φτασω σε διαδικασια στησιματος θα χρειαστω την βοηθεια οποιου μπορει να βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 φιλε αν ειναι αυτη που γραφει για ενυδρειακη χρηση ειναι οκ την εχω δοκιμασει και μαλιστα με καλα αποτελεσματα.δες οδηγιες χρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος