Elcymi 21 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει μια παραξενη συμπεριφορα στον Οσερ το χρυσοψαρο μου.Καθεται τις περισσοτερες φορες κατω στα χαλικια και οταν ριχνω φαγητο τρεχει οπως και τα αλλα χρυσοψαρα αλλα βαζει το φαγητο στο στομα κ το φτηνει ενω τους τελευταιους 6 μηνες που τον ειχα στη γυαλα ηταν πολυ λαιμαργος.Επισης εχει βγαλει ενα μαυρο χρωμα στις ακρες των πτερυγιων του και κοντα στα βραχυα του.Δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο αυτο αλλα ειχα βαλει ενα υγρο για το ich επιδη ειχαν 2 χρυσοψαρα τα οποια μετα απο λιγο καιρο ψοφισαν.Εκανα αλλαγη νερου περιπου το 1/2 κ καθαρισα τα διακοσμητηκα που ειχα μεσα.τον πηγα στο πετσοπ κ μου ειπαν πως ειναι απο τον χρωματισμο του.Ωστοσο εγω δεν εχω πιστει ακομα για την υγιεια του.Εχω ενα βιντεακι κατω για να καταλαβετε περισσοτερο την κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 21 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε το link απο το video αν θελεις και κανε μια περιγραφή του ενυδρείου(όγκος νερού,φιλτρανση,φωτοπερίοδος) και τη ρουτίνα που ακολουθείς,ταισμα,αλλαγες νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 το ενυδρειο μου ειναι 80λιτρα κ εχω το φιλτρο Pat mini της AQUAEL το εχω απο αρχες φεβρουαριου και το αλλαξα προχθες για 1η φορα.Τα ψαρια τα ταιζω 1 φορα το πρωι 1 φορα το μεσημερι κ 1 φορα το βραδυ δηλαδη 3 φορες την ημερα κ μερικες φορες 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 πως μπορω να βαλω το βιντεο απο το κινητο μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2011 - Elcymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 παλια ηταν ετσι : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elcymi 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος