xlomoc 21 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 τις τελευταιες μερες παρατιρισα τιν θιληκια μου γκαπινα να εχει καπως στραβωσει ..... δλδ η " σπονδιλικι στιλη" τις εχει στραβωσει αρκετα και εχει κατι σαν καμπουρα ( λιγο φενετε στιν φοτογραφια ) .... να επισιμανω οτι αυτο εγινε αφου γενισε 2 φορες.... μη με ρωτισετε για τεστ νερου δεν εχω.... και επισις να πω οτι τον τελευταιο καιρο καθοταν συνεχως πανω στιν επιφανεια οσπου κατεβικε κατω και διαπιστοσα οτι εχει αυτο το προβλιμα .... τορα τιν βλεπω κανει κανονικα βολτες κολιμπαει καλα αλλα αν καπιος ξερει ας μου πει απο τι εγινε αυτο το πραμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Αφού δεν έχεις κάνει τεστ νερού, να σε ρωτήσω άμα ξέρεις ότι το ενυδρείο σου είναι στρωμένο? Το στράβωμα μπορεί να οφείλεται στην κακή διατροφή και έλλειψη βιταμινών. Τι ταΐζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 21 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως την ειχες μεσα σε γεννηστρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Αφού δεν έχεις κάνει τεστ νερού, να σε ρωτήσω άμα ξέρεις ότι το ενυδρείο σου είναι στρωμένο? Το στράβωμα μπορεί να οφείλεται στην κακή διατροφή και έλλειψη βιταμινών. Τι ταΐζεις? το ενυδρειο ειναι στρωμενο τα αλλα ψαρια ειναι μια χαρα ολα ... τα μικρα γκαπακια κολυμπανε τελεια ..... τα ταιζω τετρα προ βετζεταμπλς με σπιρουλινα ... το ενυδρειο εχει κανει κυκλο του αζοτου ... και ναι το ειχα σε γενιστρα πριν κανα 2 μινες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 εχει να πει καπιος αλλος τιν γνωμι του??? πολυ ευχαριστως να ακουσω γνωμι και απο αλλα ατομα που πιθανον να εχουν το ιδιο η παρομιο προβλιμα με τα θιλικα γκαπι.... περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 23 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Στην γεννηστρα παραμορφωνεται το σωμα των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Στην γεννηστρα παραμορφωνεται το σωμα των ψαριων. ok ευχαριστω πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Εμπλούτισε τη διατροφή τους.Μπορείς να πάρεις 1-2 τροφές ακόμη ώστε να μην τρέφονται μόνο με φυτικά συστατικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Εμπλούτισε τη διατροφή τους.Μπορείς να πάρεις 1-2 τροφές ακόμη ώστε να μην τρέφονται μόνο με φυτικά συστατικά. ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 25 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Αρκετά γκάπυ το παρουσιάζουν και ιδιαίτερα όταν είναι από συνεχόμενες αναπαραγωγές. Η παραμόρφωση γίνεται εμφανή όταν το ψάρι φθάσει στο τελικό μήκος του και μπορεί να συνεχιστεί. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Καλή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και όλα είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Αρκετά γκάπυ το παρουσιάζουν και ιδιαίτερα όταν είναι από συνεχόμενες αναπαραγωγές. Η παραμόρφωση γίνεται εμφανή όταν το ψάρι φθάσει στο τελικό μήκος του και μπορεί να συνεχιστεί. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Καλή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και όλα είναι καλά. Ευχαριστω πολυ fokion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardinal 15 Μαρτίου 2011 #12 Share 15 Μαρτίου 2011 Έχω και εγώ ένα στραβωμένο guppy. Πιστεύω ότι είναι λόγω συνεχόμενων αναπαραγωγών (γενετική εκφύλιση?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 15 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 15 Μαρτίου 2011 Έχω και εγώ ένα στραβωμένο guppy. Πιστεύω ότι είναι λόγω συνεχόμενων αναπαραγωγών (γενετική εκφύλιση?) Ναι ειναι και αυτο αλλα και επειδη μπενει σε γενιστρα εκτος εσυ αν δεν το βαλες.Παντος σιγουρα γινεται απο τις γεννες τισ πολλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 15 Μαρτίου 2011 #14 Share 15 Μαρτίου 2011 Αρκετά γκάπυ το παρουσιάζουν και ιδιαίτερα όταν είναι από συνεχόμενες αναπαραγωγές. Η παραμόρφωση γίνεται εμφανή όταν το ψάρι φθάσει στο τελικό μήκος του και μπορεί να συνεχιστεί. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Καλή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και όλα είναι καλά. Αυτό πιστέυω και εγώ. + ότι τα γκάπι που έχουμε ολοι στα ενυδρεία μας δεν υπαρχουν στην φυση αλλα είναι επιλεκτικές διασταυρώσεις, αυτό τα καθιστά ευεσθητα και με προβλήματα οπως αυτό! Τα παραπάνω είναι δική μου παρατηρηση/αποψη και τιποτα παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 15 Μαρτίου 2011 #15 Share 15 Μαρτίου 2011 απο τις γεννες λογικα. και εγω ειχα 1-2 γκαπι μανες που εμφανισαν αυτο ακριβως. η μια ειναι μια χαρα και λιγο στραβωμενη, η αλλη στραβωσε παρα πολυ και καποια στιγμη την οδηγησε στο θανατο λογω υποσιτισμου και δυσκολιας κολυμβησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 16 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 16 Μαρτίου 2011 απο τις γεννες λογικα. και εγω ειχα 1-2 γκαπι μανες που εμφανισαν αυτο ακριβως. η μια ειναι μια χαρα και λιγο στραβωμενη, η αλλη στραβωσε παρα πολυ και καποια στιγμη την οδηγησε στο θανατο λογω υποσιτισμου και δυσκολιας κολυμβησης. Pozera ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κ εχασα μια μανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος