nickst 20 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 (edited) εχω 10 αρλεκινους και ο ενας την παρασκευη ειχε γινει η κοιλια του τουπμανο.χτες δεν τα ταισα τα ψαρια και σημερα εβρασα 5 μπιλακια αρακα και τα εριξα.η κοιλια παραμενει παρα πολυ πρησμενη.του εχει γινει κανενος ετσι?τι μου προτεινετε να κανω? Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2011 - nickst Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 20 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο παραπάνω link σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : πρησμενη κοιλια ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:60 - Φίλτρανση 2 σφουγγαρια που ειχε το juwel και λιγο siporax: - Ιστορικό (1 χρονος λειτουργιας): - Ψάρια (10 αρλεκινοι,5 κοριντορας,2 σαε και γαριδες): - Ρουτίνες ταισμα μια φορα την ημερα tropical red mico και αλλαζω καθε μερα την τροφη με tetra delica daphnia μια μερα ριχνω την δαφνια και μια τα σκουλικια αποξιραμενα, καθε εβδομαδα κανω 20 λιτρα αλλαγη νερου που το προετοιμαζω με αντιχλωριο: ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:Trigonostigma heteromorpha - Ιστορικό Ψαριού:καμια αλλη αρρωστια ποτε ξανα - Συμπτώματα που παρουσιάζει:εχει φουσκωσει η κοιλια - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Αλλαγή νερού , βιταμίνες , να προσθέσεις κι άλλη τροφή , Εκτοζόν και διάβασμα αρκετό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 εκανα αλλαγη νερου.μηπωσ πειραζει επειδη δινω μερα παρα μερα αλλη τροφη?εχω απο χτες δινω βρασμενο αρακα γιατι μου ειπαν οτι βοηθαει στην πεψη του εντερου.θα δωσω και σημερα και αυριο αρακα και ελπιζω να φυγει το πριξημο.ευχαριστω για την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος