abou 20 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να ρωτισω μποριτε να με πειτε ποιο μαγαζι στιν θεσσαλονικη ειναι καλο και φτινω απο ζωντανα??? για θαλλασινο λεω ποιον να εμπιστευτω και ποιο οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 20 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να ρωτισω μποριτε να με πειτε ποιο μαγαζι στιν θεσσαλονικη ειναι καλο και φτινω απο ζωντανα??? για θαλλασινο λεω ποιον να εμπιστευτω και ποιο οχι??? Τώρα πραγματικά φίλε μου περιμένεις να σου γράψουν εδώ οι φίλοι να εμπιστευτείς αυτόν και μακρυά από τον άλλο? Υπάρχει πραγματικά κατάστημα που δεν έχει τις καλές αλλά και τις κακές του στιγμές ? Υπάρχει κατάστημα που δεν έχει μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα? Κάνε εσύ την έρευνά σου πέρνα από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, δες συνθήκες διατήρησης, υγιεινή των ψαριών, χρώματα, ζωντάνια συνθήκες κλπ και έλα καλύτερα την Κυριακή στην κοπή της πίτας να μιλήσεις και με τους άλλους θαλασσινούς που θα είναι εκεί να μοιραστείς μαζί τους πληροφορίες και εμπειρίες. Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο. Πρώτα ενημέρωση, μετά έρευνα αγοράς και συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Τώρα, αν κάποιος θέλει να σου στείλει κάποιες πληροφορίες με πμ ας το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να ρωτισω μποριτε να με πειτε ποιο μαγαζι στιν θεσσαλονικη ειναι καλο και φτινω απο ζωντανα??? για θαλλασινο λεω ποιον να εμπιστευτω και ποιο οχι??? Εσύ με την δική σου κρίση θα δεις πιο μαγαζί είναι καλό και πιο όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα πραγματικά φίλε μου περιμένεις να σου γράψουν εδώ οι φίλοι να εμπιστευτείς αυτόν και μακρυά από τον άλλο? Υπάρχει πραγματικά κατάστημα που δεν έχει τις καλές αλλά και τις κακές του στιγμές ? Υπάρχει κατάστημα που δεν έχει μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα? Κάνε εσύ την έρευνά σου πέρνα από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, δες συνθήκες διατήρησης, υγιεινή των ψαριών, χρώματα, ζωντάνια συνθήκες κλπ και έλα καλύτερα την Κυριακή στην κοπή της πίτας να μιλήσεις και με τους άλλους θαλασσινούς που θα είναι εκεί να μοιραστείς μαζί τους πληροφορίες και εμπειρίες. Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο. Πρώτα ενημέρωση, μετά έρευνα αγοράς και συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Τώρα, αν κάποιος θέλει να σου στείλει κάποιες πληροφορίες με πμ ας το κάνει. Αυτό είναι ότι καλύτερο,αν μπορείς πέρνα να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 21 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα φεύγω για Μυτιλήνη αυριο βλέπετε ειμαι φοιτητής εκει και ηρθα για κατι υποχρεώσεις και ειπα να παρω κανενα ζωντανό μαζι μου διοτι εκει δεν εχει σας ευχαριστώ πολυ για τιν πρόσκληση και για το ενδιαφέρων ίσως σε καποια αλλοι μάζωξη να μπορέσω να έρθω γαι να σας γνωρίσω και να ρωτήσω πολλα πράματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος