Jump to content

ο φοβος του δισκου μου!

vasilios

Recommended Posts

ειχα παρει 4 δισκακια μιακρα το ενα απο αυτα με φοβατε καπος ενω οι αλοι τρωνε απτο χερι μου και πεζουν μαζι μου αλλα αυτος εκει με το σοβαρο το βλεμα του να ειναι στην ακρι και να εμφανιζετε να παιξει με τους αλους μονο οταν φιγω απτο δοματιο.

σε ολα ταλλα ειναι ενταξη τρωει κανει νανακια και κακακια!

καμια βοηθεια?

καλημερα!θελεις να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες για ενυδρειο σου?

τι μεγεθος ειναι τα ψαρακια?λτ,φυλτρο,ρουτινες.......μετρησεις?

οσο για αυτο που λες σιγα σιγα θα ξεθαρεψει κ αυτος.....και θα αρχισει να λειτουργει σαν τους αλους

βεβεα ειναι αρκετα χαρακτηριστικο στο ειδος οτι καθε ψαρι εχει το χαρακτιρα του,θα ελεγα....

Βασιλη εγω λεω να τον μαλωσεις αρκετα που δεν παιζει μαζι σου και αν δεν σε ακουσει, τιμωρια στην γωνια του για μια μερα με το ενα πτερυγιο στον αερα..... :)

Βασιλη εγω λεω να τον μαλωσεις αρκετα που δεν παιζει μαζι σου και αν δεν σε ακουσει, τιμωρια στην γωνια του για μια μερα με το ενα πτερυγιο στον αερα..... :)

Συμφωνώ με τον Γιώργο. Θέλει και λίγι πειθαρχία το πράγμα. Ήδη έχουμε κάνει την ζωή μας ανω κάτω με αυτά τα δισκάκια, δεν είμαστε για παραπάνω.

Πέραν της πλάκας όμως μου έχει τύχει και μένα και μάλιστα και τώρα κάποια από τα δισκάκιαπου είχα πάρει από τον pano από την Αλεξανδρούπολη είναι πιο δειλά από άλλα, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Όπως σε κάθε πλάσμα, πιστέυω πως είναι θέμα χαρακτήρα.

Έχε τον νου σου όμως μην σου βγάλει κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...