Jump to content

Καλώς σας βρήκα

themis09

Recommended Posts

Γεια σας συνχομπίστες.

Είμαι καινούριο μέλος στο φορουμ και αρχάριος χομπίστας.

Ξεκίνησα το καλοκαίρι με την αγορά ενός μονομάχου σε μια γυάλα και τότε δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι παραπάνω.

Τα ζωάκια όμως τα αγαπώ και προσπαθώ να τα έχω όσο πιο ικανοποιημένα γίνεται. Έτσι, τον Σεπτέμβριο αποφάσισα να αγοράσω ένα ενυδρείο 20λτ με θερμοστάτη και φίλτρο άνθρακα για να τον έχω πιο άνετα.

Σύντομα έβαλα μαζί του έναν πλέκο, ένα λαμπέο και ένα γατόψαρο. Πιθανών να μην ήταν σωστή επιλογή γιατί τελικά τον μονομάχο τον χάσαμε (είχε μια ασθένεια που γέμισε άσπρα στίγματα και δεν πρόλαβα να του κάνω την θεραπεία).

Πλέον με έχει συνεπάρει το ενυδρείο και πρόσφατα αγόρασα ένα ενυδρείο 80λτ που βρήκα στο carefour σε προσφορά, και ετοιμάζομαι να το στρώσω και να βάλω κατοίκους, ενώ στο 20άρι έχω προσθέσει άλλα 3 πλάτυ.

Διαβάζω αρκετά τα θέματα του φόρουμ και δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο πολύπλοκο μπορεί να είναι ένα ενυδρείο, κάτι που με ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο.

Καλή συνέχεια σε όλους και θα τα λέμε.

Θέμης

Γεια σας συνχομπίστες.

τελικά τον μονομάχο τον χάσαμε (είχε μια ασθένεια που γέμισε άσπρα στίγματα και δεν πρόλαβα να του κάνω την θεραπεία).

πρόσφατα αγόρασα ένα ενυδρείο 80λτ που βρήκα στο carefour σε προσφορά.

Θέμης

Φίλε καλωσόρισες στην παρέα!!

Πολύ λυπάμαι για τον μονομάχο σου,ειδικά αφού από αυτόν ξεκίνησαν όλα!

Να σε ρωτήσω κιόλας,στο carefour είχε κι άλλα μεγέθη ή μονο το 80λιτρο και σε ποιό κατάστημα το βρήκες?

Φίλε καλωσόρισες στην παρέα!!

Πολύ λυπάμαι για τον μονομάχο σου,ειδικά αφού από αυτόν ξεκίνησαν όλα!

Να σε ρωτήσω κιόλας,στο carefour είχε κι άλλα μεγέθη ή μονο το 80λιτρο και σε ποιό κατάστημα το βρήκες?

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Το ενυδρείο το βρήκα στο carefour της Ν. Ιωνίας επί της λεωφ. Ιφιγενείας και δεν είχε άλλα μόνο αυτό.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...