Spari 19 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να βρω κατι σε totem (αγαλματάκια) για το βυθό του ενυδρείου μου ως decor;Ή απλά βρίσκω κατι που μου αρέσει στην αγορά και απλά αφού υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία το βάζω μέσα;Νομίζω πως μπορεί να προκαλέσει κάποια σκληρότητα στο νερό..Για τον λόγο αυτό εαν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα και πληρούν τις προϋποθέσεις για ενυδρείο.! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 19 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω αν επιτρεπετε που βαζω την διευθυνση εδω http://www.savidis-pet.gr/index.php?page=eshop.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 19 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να βρω κατι σε totem (αγαλματάκια) για το βυθό του ενυδρείου μου ως decor;Ή απλά βρίσκω κατι που μου αρέσει στην αγορά και απλά αφού υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία το βάζω μέσα;Νομίζω πως μπορεί να προκαλέσει κάποια σκληρότητα στο νερό..Για τον λόγο αυτό εαν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα και πληρούν τις προϋποθέσεις για ενυδρείο.! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιατι δεν βαζεις καμια ριζα και καμια πετρα να φενεται και πιο φυσικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 20 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν βαζεις καμια ριζα και καμια πετρα να φενεται και πιο φυσικο? + 99 και δεν θα έχεις πρόβλημα και με αρχαιολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spari 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ.!'Εκανα μια μικρή έρευνα,μπορώ να πω πως κάτι βρήκα..!Να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 20 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ.!'Εκανα μια μικρή έρευνα,μπορώ να πω πως κάτι βρήκα..!Να έχετε ένα όμορφο βράδυ. να εισαι πάντα καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος