NICKMAN 19 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα κ από εμένα !!! μόλις χθες παρέλαβα 1 ενυδρείο 80χ30χ40. μου το χάρισε ο κουμπάρος μου. είχε μέσα ένα φίλτρο, χαλίκι της πλάκας, θερμοστάτη 100w, λάμπα 60cm άσπρη. το καθάρισα με σκέτο νερό, έβρασα το χαλίκι, έπλυνα καλά το φίλτρο , το γέμισα νεράκι και ξεκίνησα το στρώσιμο. έχω τις εξής απορίες! 1) αν θέλω να πετάξω το χαλίκι και να βάλω άσπρη άμμο... πρέπει να αλλάξω πάλι το νερό? 2) λέω να αλλάξω και το φίλτρο και να βάλω ενα Eheim Pick Up 2010.αξίζει? 3) του έβαλα και μια Αεραντλία Tetratec APS150. πόσο θέλει στρώσιμο? κατατοπίστε ένα αδαή παρακαλώ!!! με εκτιμησησ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 19 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 καλως ηρθες! εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος. αν θελεις ανοιξε ενα θεμα στα γενικα περι γλυκου νερου για να εχεις αμεση βοηθεια! καλη αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 19 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς όρισες! Εδώ μπορείς να βρεις κάποια πράγματα για το ξεκίνημα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Όσο για το φίλτρο, αυτό που αναφέρεις δεν θα αρκεί. Σκέψου και τη λύση του εξωτερικού. Για να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις και να εκθέσεις αναλυτικότερα τις απορίες σου, κάνε αυτό που σου είπε ο pozeras παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts