pav_rod 19 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα! Μπορούν οι long arm shrimps (μικρού μεγέθους με μικρές δαγκάνες) να συνυπάρξουν με red cherry ή θα έχω απώλειες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 19 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε μια φώτο, γιατί εγώ είχα κάποιες και τσίμπαγαν τα ψάρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pav_rod 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Είναι μάλλον macrobrachium στο στυλ αυτών: http://www.aquatic-store.com/media/srilankamacrobrachium.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερα να σκεφτείς άλλο είδος για συμβίωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερα να σκεφτείς άλλο είδος για συμβίωση... Συμφωνώ! Εδώ εμένα φαγώθηκαν μεταξύ τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος