Nick S3 18 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες… Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ… το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!! Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ. Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη… Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας… Πηγή http://www.blogspotgr.com/2011/02/07/%CE%B...7%CF%82-%CE%B5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Το αλογο που οδηγει την κουρσα εδω και χρονια ειναι κοκκινο κυριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 ..... να και μια ακόμη πιθανή εξήγηση του φαινομένου !!! http://www.youtube.com/watch?v=KN4xB8KPDwg...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 + οτι η φόρα κ ταχυτητα του "καβαλαρη" ειναι ακριβώς ίδιας με αυτην της καμερας. οποτε σιγουρα αντανακλαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι και σήμερα το βράδυ... ούτε UFO έρχονται, ούτε πράσινα άλογα !!! (μωρέ τι μου θυμίζει αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 18 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Το αλογο που οδηγει την κουρσα εδω και χρονια ειναι κοκκινο κυριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι και σήμερα το βράδυ... ούτε UFO έρχονται, ούτε πράσινα άλογα !!! (μωρέ τι μου θυμίζει αυτό) Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 18 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι και σήμερα το βράδυ... ούτε UFO έρχονται, ούτε πράσινα άλογα !!! (μωρέ τι μου θυμίζει αυτό) Ω ρε γαμώτο και πως περνάει η ώρα τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 (edited) ε βρε τι ανησυχείς και αύριο μέρα είναι.... όλο και κάτι θα βρουν τα ΜΜΕ να μας τρομάξουν. να αύριο θα πούνε για τους γκρίζους εσωγήινους !!! Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 18 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 18 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? Δίκιο έχεις, διέκρινα και την φουστίτσα να ανεμίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 18 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Δίκιο έχεις, διέκρινα και την φουστίτσα να ανεμίζει ΟΧΑΧΑΧΑΧΑ ηταν καπως ετς? Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2011 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Το αλογο που οδηγει την κουρσα εδω και χρονια ειναι κοκκινο κυριοι. Κοντος ψαλμος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ο τέταρτος καβαλάρης και να μην είναι ο τρίτος ας πούμε! Επίσης οι γραφές αναφέρονται σε καβαλάρη... Ποιος μου λέει ότι δεν είναι καβαλάρηδες σε μουλάρι ή γαϊδούρι? Όσο για τον Τζιμπρίλ, αν τυχόν και χάσει ο ΠΑΟ, οι κόκκινες φυλλάδες θα ξεσαλώσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 18 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? :hysterical: και για όσους διαφωνούν: Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2011 - krispie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά η φούστα του Σισε ήταν μαύρη. Και αύριο δεν θα καβαλησει άλογο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 19 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ο τέταρτος καβαλάρης και να μην είναι ο τρίτος ας πούμε! Επίσης οι γραφές αναφέρονται σε καβαλάρη... Ποιος μου λέει ότι δεν είναι καβαλάρηδες σε μουλάρι ή γαϊδούρι? Όσο για τον Τζιμπρίλ, αν τυχόν και χάσει ο ΠΑΟ, οι κόκκινες φυλλάδες θα ξεσαλώσουν! για το πρώτο όσο άμα χάσει ο ΠΑΟ θα δώσει ρέστα ο Γκότζος για τα διοικητικά και το εξώφυλλο θα λέει πως καταντήσατε έτσι τον ΠΑΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 19 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Σας παραθέτω το παρακάτω βίντεο Προφητείες (ΒΙΝΤΕΟ) http://agiooros.org/viewtopic.php?f=12&t=5390 1. Προφητείες 2. Άγιος Ιππόλυτος 3. Άγιος Νείλος 4. Όσιος Εφραίμ Σύρος 5. Ρώσοι περί Αντιχρίστου 6. Στόμα Θανάτου 7. Το 666 8. Οι Άγιοι για το 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Θα κόψω φλέβες !!!!... Τα χάπια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 19 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Θα κόψω φλέβες !!!!... Τα χάπια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Θα κόψω φλέβες !!!!... Τα χάπια μου Οχι μην το κανεις,ετσι που ειναι τωρα τα νοσοκομεια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Οχι μην το κανεις,ετσι που ειναι τωρα τα νοσοκομεια......... ...... καλά τότε,.. σε επόμενο παρόμοιο post !!!! (..που ελπίζω να γίνει όταν θα λήξουν οι απεργίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι η προβολή του αστρικού σώματος αρχαίου πολεμιστή ο οποίος έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο με την ελπίδα να ξαναγυρίσει , έτσι παγιδεύτηκε ανάμεσα σε δυο σύμπαντα , όταν στο χώρο υπάρχει ένταση , τα σύνορα του σύμπαντος αποκτούν κενά και υπάρχει επικοινωνία με γειτονικό σύμπαν όσοι δε με πιστεύετε , ψάξτε < δροσουλίτες > σιγά μη με τρελάνετε εσείς , εγώ θα σας προλάβω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Το φαινόμενο είναι καθαρά "οπτικών ατελειών" από τους φωτογραφικούς φακούς.... Πάντα όταν υπάρχει μια φωτεινή πηγή στο πλάνο, αυτομάτως δημιουργείται και το είδωλο της αντεστραμμένο σε σχήμα και (αρνητικό) χρώμα. αλίμονο αν βασίζουμε την όποια πίστη μας σε.... οπτικές ατέλειες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος