Jump to content

Ο Τέταρτος Καβαλάρης της αποκάλυψης εμφανίστηκε στην Αίγυπτο

Recommended Posts

Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες…

Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ…

το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!!

Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.

Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη…

Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή http://www.blogspotgr.com/2011/02/07/%CE%B...7%CF%82-%CE%B5/

..... να και μια ακόμη πιθανή εξήγηση του φαινομένου !!!

http://www.youtube.com/watch?v=KN4xB8KPDwg...feature=related

+ οτι η φόρα κ ταχυτητα του "καβαλαρη" ειναι ακριβώς ίδιας με αυτην της καμερας. οποτε σιγουρα αντανακλαση

Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι και σήμερα το βράδυ... ούτε UFO έρχονται, ούτε πράσινα άλογα !!! (μωρέ τι μου θυμίζει αυτό)

Οπότε κοιμηθείτε ήσυχοι και σήμερα το βράδυ... ούτε UFO έρχονται, ούτε πράσινα άλογα !!! (μωρέ τι μου θυμίζει αυτό)

:):rasp::D Ωραίος

Ω ρε γαμώτο και πως περνάει η ώρα τώρα..

ε βρε τι ανησυχείς και αύριο μέρα είναι.... όλο και κάτι θα βρουν τα ΜΜΕ να μας τρομάξουν.

να αύριο θα πούνε για τους γκρίζους εσωγήινους !!!

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? :angry2::):rasp::D

Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? :blink::):rasp::D

Δίκιο έχεις, διέκρινα και την φουστίτσα να ανεμίζει :angry2:

Δίκιο έχεις, διέκρινα και την φουστίτσα να ανεμίζει :)

ΟΧΑΧΑΧΑΧΑ ηταν καπως ετς?

kourkouti-panathinaikos-djibril-cisse-fousta-pao.jpg

:rasp::D:angry2:

Έγινε επεξεργασία - krisos

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ο τέταρτος καβαλάρης και να μην είναι ο τρίτος ας πούμε! Επίσης οι γραφές αναφέρονται σε καβαλάρη... Ποιος μου λέει ότι δεν είναι καβαλάρηδες σε μουλάρι ή γαϊδούρι?

Όσο για τον Τζιμπρίλ, αν τυχόν και χάσει ο ΠΑΟ, οι κόκκινες φυλλάδες θα ξεσαλώσουν! :)

Παιδια για οσους δεν καταλαβαν την ερμηνια του ''πρασινου καβαλαρη''' ....συμφωνα με εγγυρες πληροφοριες ειναι Τζιμπριλ που κανει επελαση ....παιχτε το στο στοιχημα! ..το πιασατε το υπονοουμενο ετς? :hysterical: :hysterical: :hysterical::hysterical:

:angry2::blink::hysterical:

:):rasp::D

και για όσους διαφωνούν:

:(:hysterical::hysterical:

Έγινε επεξεργασία - krispie

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ο τέταρτος καβαλάρης και να μην είναι ο τρίτος ας πούμε! Επίσης οι γραφές αναφέρονται σε καβαλάρη... Ποιος μου λέει ότι δεν είναι καβαλάρηδες σε μουλάρι ή γαϊδούρι?

Όσο για τον Τζιμπρίλ, αν τυχόν και χάσει ο ΠΑΟ, οι κόκκινες φυλλάδες θα ξεσαλώσουν! :angry2:

:):rasp::D για το πρώτο

όσο άμα χάσει ο ΠΑΟ θα δώσει ρέστα ο Γκότζος για τα διοικητικά και το εξώφυλλο θα λέει πως καταντήσατε έτσι τον ΠΑΟ :blink:

Σας παραθέτω το παρακάτω βίντεο

Προφητείες (ΒΙΝΤΕΟ)

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=12&t=5390

1. Προφητείες

2. Άγιος Ιππόλυτος

3. Άγιος Νείλος

4. Όσιος Εφραίμ Σύρος

5. Ρώσοι περί Αντιχρίστου

6. Στόμα Θανάτου

7. Το 666

8. Οι Άγιοι για το 666

Θα κόψω φλέβες !!!!... Τα χάπια μου

:):D:rasp:

Οχι μην το κανεις,ετσι που ειναι τωρα τα νοσοκομεια......... :):rasp:

Οχι μην το κανεις,ετσι που ειναι τωρα τα νοσοκομεια......... :):rasp:

...... καλά τότε,.. σε επόμενο παρόμοιο post !!!! :D:angry2:

(..που ελπίζω να γίνει όταν θα λήξουν οι απεργίες)

αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι η προβολή του αστρικού σώματος αρχαίου πολεμιστή ο οποίος έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο με την ελπίδα να ξαναγυρίσει , έτσι παγιδεύτηκε ανάμεσα σε δυο σύμπαντα ,

όταν στο χώρο υπάρχει ένταση , τα σύνορα του σύμπαντος αποκτούν κενά και υπάρχει επικοινωνία με γειτονικό σύμπαν

όσοι δε με πιστεύετε , ψάξτε < δροσουλίτες >

σιγά μη με τρελάνετε εσείς , εγώ θα σας προλάβω !!

Το φαινόμενο είναι καθαρά "οπτικών ατελειών" από τους φωτογραφικούς φακούς....

Πάντα όταν υπάρχει μια φωτεινή πηγή στο πλάνο, αυτομάτως δημιουργείται και το είδωλο της αντεστραμμένο σε σχήμα και (αρνητικό) χρώμα.

αλίμονο αν βασίζουμε την όποια πίστη μας σε.... οπτικές ατέλειες !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...