NMANCER 1 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ PARADISE ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ DWARF GOURAMI ΠΟΥ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΛΩΣ ΚΥΝΗΓΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ PARADISE ΑΣ ΔΩΣEI TA ΦΩΤΑ ΤΟΥ THANKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 2 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2006 Ειναι ψαρια κρυου νερου και αρκετα επιθετικα κυριως προς το ειδος του και αν θα παρεις κι αλλο προσεξε να μην ειναι αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 4 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2006 Υπέροχο ψαρι, πανέξυπνο και υπερβολικά περίεργο, μην βάλεις ποτε αλλο αρσενικο του ειδους του θα γινει μακελειο! Με τα υπόλοιπα ψαρια...δεν τα χτυπάει απλα τα παρενοχλει. Ειχα ενα ζευγάρι παλαιοτερα.. Δεν ενοχλουσαν κανένα ψάρι εκτός απο μια μελανοταινία που μάλλον την μπέρδεψαν με παραδείσιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος