christipan 1 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα Χτες μου χαρίσανε μια μπουκάλα co2 (5 λίτρα) μαζί με το σχετικό εξοπλισμό, αγόρασα μια σκάλα διάχυσης και όλα οκ. Η ερώτηση μου είναι πόσο περίπου κρατάει αν κάνω διάχυση μια φουσκάλα το δευτερόλεπτο σε 100 λίτρα καθαρά! Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Εμένα λειτουργεί από τις 4/4/06 και τώρα κατέβηκε το ρολόι από τις 70 στις 60 ατμόσφαιρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 1 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Αν κρατάει τόσο είναι πολύ καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 1 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις και ελεγκτή pH με ηλεκτρομαωνητική βαλβίδα, ακόμα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 13 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κανενα μαγαζί που να γεμίζει τις φιάλες του CO2. Μόλις μου τελείωσε και δεν ξερω που να πάω. καμιά ιδεά? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 13 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Αν η μπουκαλα σου αναγομονεται τοτε ητε σε καταστηματα με πυροσβεστικα ειδη ητε σε μαγαζια με ιατρικα αερια κ.τ.λ δεν νομιζω να δυσκολευτεις πολυ ενα απο αυτα ειναι και το μαγαζι η προνοια ΠΡΟΝΟΙΑ Ο.Ε. ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ CO2 (Μπουκάλες) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΣΣΟΣ ΛΥΣΙΑ 48 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ: 210 5720762 FAX: 210 5730225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος