karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 έχουμε δει και διαβάσει πάρα πολλές φορές τι μπορούν να κάνουν οι mantis και όλοι έχουμε θαυμάσει πόσο εντυπωσιακοί οργανισμοί είναι.Το παρακάτω video δεν ξέρω άμα έχει ξανά ανέβει αλλά άμα είναι αληθινό ,που πολύ αμφιβάλω ,ότι και να πω μετά είναι λίγο για άλλη μια φορά γι'αυτά τα πλάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχει γέλιο παντως !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 17 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν φαίνεται να γυρίζουν τα κυβάκια πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι το λύνει και η γάτα μου.... (κόψε-ράψε στα πλάνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν φαίνεται να γυρίζουν τα κυβάκια πάντως. και εγώ αυτό πρόσεξα μπορεί να είναι κανένα απόσπασμα από κανένα ντοκιμαντέρ που απλά να αναφέρεται στην πολυπλοκότητα των ματιών τους και κάπως να τα συνδέει με τον κύβο και τα χρώματα του και μετά να πείραν ένα απόσπασμα και να to βάλανε me τον παραπλανητικό τίλο στο youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος