salpas18 17 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια σημερα αγορασα ενα μεταχιρισμενο ενυδρειο απο εναν φιλο μου 80χ30χ50 εαν δεν κανο λαθος μου εδωσε και 2 παπαγαλοψαρα ζευγαρι ειναι και τα 2 πορτοκαλι και εναν γλυφτη ! ερωτησεις : 1)στους ποσους βαθμους πρεπει να ειναι το νερο? 2)το ενα παπαγαλοψαρο εχει βγαλι στο μισο σομα σχεδον το πισο πιο πολυ πολλα μαυρα στιγματα και αυτος δεν ξερει απο τι μπορει να ειναι λεει δεν τα ειχε οταν το πηρε λεει μπορει να ειναι κανενας μηκητας πως μπορω να το θεραπευσο η δεν ειναι τιποτα? 3) εχω και εναν μονομαχο σε ενα μικρο ενυδρειακι μπορω να αφθισο την θερμοκρασια και να τον βαλο και αυτον μεσα ? η δεν κανει εχω διαβασει βεβαια οτι δεν θελουν επισκεπτες οι μονομαχοι αλλα επιδι ειναι μονο δυο τα παπαψαρα και ενας γλυφτης ειναι και μεγαλο το ενυδρειο εαν μπορουσε να επιβιοση εκει μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Λίγα λόγια για το πρόβλημα που παρατηρείτε. το ενα παπαγαλοψαρο εχει βγαλι στο μισο σομα σχεδον το πισο πιο πολυ πολλα μαυρα στιγματα και αυτος ο φιλος μου που το αγωρασα δεν ξερει απο τι μπορει να ειναι λεει δεν τα ειχε οταν το πηρε λεει μπορει να ειναι κανενας μηκητας ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:80χ30χ50 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): δικο του φιλτρο με ανθρακα σε ενα δηχτακι σφουγαρι και βαμβακι - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): - Ψάρια (είδη και αριθμός): παπαγαλοψαρα 2 γλυφτης 1 - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): 1 φορα την μερα ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: στους 22 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού: παπαγαλοψαρο - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει: μαυρα στιγαμτα στο μησο σομα και.. - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: φοτογραφιες εαν μπορεσω αυριο! Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - salpas18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχην φιλε μου η θερμοκρασια σου ειναι χαμηλα,νομιζω οτι πρεπει να την βαλεις στους 25.Επεισησ δεν μας λες σημαντικα πραγματα για να καταλαβουμε ποιο ειναι το προβλημα και να σε βοηθησουμε.αυτα ειναι:ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου,καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου,πως προετοιμαζεις το νερο,τις μετρησεις που γραφει η λιστα και φωτογραφιες απο το ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος