BiggBilly 17 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδιά... τι χρώματα είναι αυτά? Αναγκάζομαι και φωνάζω δύο άτομα μαζί μου κατα την διάρκεια των τεστ για να ξεχωρίσουμε πότε αλλάζουν χρώματα. Μας βγαίνουν τα νούμερα ψηλά, ξεχωρίζουμε που δεν ξεχωρίζουμε καλά τα χρώματα, νιώθω μια ανασφάλεια. Το ασβέστιο λέει όταν γίνει απο ροζ σε καθαρό μπλε. Καθαρό μπλε το βλέπουμε μεταξύ 460-470ppm. Μαγνήσιο δεν βλέπουμε καθόλου αλλαγή. Γεμίσαμε και δεύτερη σύριγγα και μετά απο 2 σταγόνες άλλαξε. Δηλαδή έχω μαγνήσιο πάνω απο 1.500ppm. Είμαι λίγο καχύποπτος, καινούργεια τεστ ημερών και πρέπει να τα έχω δοκιμάσει ήδη 7-8 φορές... με αυτόν τον ρυθμό θα δουλεύω μόνο για τεστ Kh το μετρίσαμε στο 7dKH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 17 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Το ασβέστιο μόλις αρχίζει να αλλάζει χρώμα σταματάς να προσθέτεις.. μη περιμένεις να γίνει σκούρο μπλε.. Αν το ασβέστιο είναι ανεβασμένο πέρα των "σωστών" τιμών, η ενδείξεις ΚΗ θα είναι πεσμένες.... τα αντίθετο θα συμβεί αν το ασβέστιο είναι σε χαμηλά επίπεδα, θα έχεις δηλαδή υψηλότερη τιμή ΚΗ. Τα 460 δεν είναι και τίποτα τραγικό για να ασυνεχείς. Όσο αφορά το μαγνήσιο πολλοί το διατηρούν σ αυτά τα επίπεδα (1500), λέγεται ότι καταπολεμά τις άλγες συν των άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) δες εδω εδώ είναι οι τελευταίες οδηγίες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=40045&hl= Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή μόλις δω αλλαγή χρώματος έστω κι λίγο σταματάω? Πάω ξανα να μετρίσω πριν κλέισουν τα φώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 17 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή μόλις δω αλλαγή χρώματος έστω κι λίγο σταματάω? Πάω ξανα να μετρίσω πριν κλέισουν τα φώτα Με την σταγόνα που θα προσθέσεις και θα αλλάξει σε μπλε,τότε είναι η μέτρηση που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος