dartman 13 Οκτωβρίου 2006 #26 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Θα σου φερω μια anubia εσενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 13 Οκτωβρίου 2006 #27 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Εχω παρα πολυ hygrophilia polysperma , vallisneria nana ,vallisneria tiger , ludwigia repens καθως και echinodorus tenellus.Oποιος θελει να του φερω στην συναντηση ας μου στειλει ενα pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Οκτωβρίου 2006 #28 Share 13 Οκτωβρίου 2006 (edited) Pan φερτα εσυ αν μπορεις και μη σε απασχολει θα δωθουν ολα ... ΟΚ γειτονα ? Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2006 - dartman Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 13 Οκτωβρίου 2006 #29 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Εχω παρα πολυ hygrophilia polysperma , vallisneria nana ,vallisneria tiger , ludwigia repens καθως και echinodorus tenellus.Oποιος θελει να του φερω στην συναντηση ας μου στειλει ενα pm. φερτα στην συναντηση ετσι και αλλοιως θελω φυτα και εγω εκτος απο πολυσπερμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Οκτωβρίου 2006 #30 Share 14 Οκτωβρίου 2006 ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ .... ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΘΕΣΗ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος