Manogr 1 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Η επομενη συναντηση μας πλησιαζει! Οπως καθε μηνα ετσι και τον Οκτωβριο θα συναντηθουμε το δεύτερο Σάββατο του μήνα (14/10) στο Cafe Olympico στο Σ.Ε.Φ από τις 17.00 και μετά Μία μέρα πριν τις δημοτικές εκλογές εμείς....το βιολί μας Ελατε ολοι...θα βγαλουμε και δημαρχο Παρακαλω οπως ο Official CounterDown Dartman ξεκινησει αμεσα την αντιστροφη μετρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα πάντως εγώ θα ειμαι στο χωριό μου για να ψηφίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteran 1 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Θα ειμαι και εγω εκει .. Αρχιστε να μετρατε αναποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 1 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Εκτός απροόπτου θα είναι η πρώτη μου συνάντηση! Σας περιμένουμε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-man 1 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Εκτός απροόπτου θα είναι η πρώτη μου συνάντηση! Σας περιμένουμε όλους! Επιτέλους ένα ζωντανό site με συναντήσεις, απόψεις και ενεργούε χρήστες! Την άλλη μέρα παντρεύομαι αλλά θα είμαι εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 1 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2006 Την άλλη μέρα παντρεύομαι αλλά θα είμαι εκεί! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να βρω και έναν δικό μου άνθρωπο!!!!!!!! Και εγώ 3 ώρες πριν παντρευτώ πόσταρα !!!!!! αφού με διώξανε από το forum για να πάω στην εκκλησία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 1 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2006 (edited) ΕΛΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ 11 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ AQUAZONE Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2006 - dartman Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 2 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2006 Αντώνη για να μην νομίζεις ότι σου δώσανε και τζάμπα τίτλο (τιμητικό θα έλεγα) μέτρα μέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 3 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 3 Οκτωβρίου 2006 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ 10 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 3 Οκτωβρίου 2006 #10 Share 3 Οκτωβρίου 2006 Ψηφίζω Αθήνα και έτσι θα είμαι εδώ, ούτε εκδρομές στο χωριό ούτε τίποτα ! Εκτός απροόπτου θα είναι η πρώτη συνάντηση που θα έρθω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Οκτωβρίου 2006 #11 Share 5 Οκτωβρίου 2006 8 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 5 Οκτωβρίου 2006 #12 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Μήν ξεχνάτε ότι έχουμε και την κλήρωση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...ost&p=30033 καθώς επίσης θα υπάρχουν και τα δώρα για όσους δεν τα παρέλαβαν στην εκδήλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 5 Οκτωβρίου 2006 #13 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Μήν ξεχνάτε ότι έχουμε και την κλήρωση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...ost&p=30033 καθώς επίσης θα υπάρχουν και τα δώρα για όσους δεν τα παρέλαβαν στην εκδήλωση τωρα θα παω καθαρα για τη ........ Stirella!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 7 Οκτωβρίου 2006 #14 Share 7 Οκτωβρίου 2006 6 + ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ... ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 10 Οκτωβρίου 2006 #15 Share 10 Οκτωβρίου 2006 3 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 10 Οκτωβρίου 2006 #16 Share 10 Οκτωβρίου 2006 Επίσημε counterdown εκτός από το μέτρημα κάνε μου άλλη μια χάρη: μην αλλάξεις σύντομα avatar γιατί το ενυδρείο σου είναι κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 10 Οκτωβρίου 2006 #17 Share 10 Οκτωβρίου 2006 μην αλλάξεις σύντομα avatar γιατί το ενυδρείο σου είναι κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 11 Οκτωβρίου 2006 #18 Share 11 Οκτωβρίου 2006 το Σαββατο ειναι κοντα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 11 Οκτωβρίου 2006 #19 Share 11 Οκτωβρίου 2006 AMEΕΕΕΕ !!!! MONO 2 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 11 Οκτωβρίου 2006 #20 Share 11 Οκτωβρίου 2006 κατι ειχα καταλαβει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Οκτωβρίου 2006 #21 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, δεν έχει κανείς καμιά άκρη να αναβάλλουμε καμια βδομάδα τις εκλογές για να έρθω και εγώ στη συνάντηση???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 11 Οκτωβρίου 2006 #22 Share 11 Οκτωβρίου 2006 AMEΕΕΕΕ !!!! MONO 2 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ .... Γεία σου Official CounterDown Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 12 Οκτωβρίου 2006 #23 Share 12 Οκτωβρίου 2006 1 + ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!! Υ.Γ. Γεια σου και σε σενα piranha master ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Οκτωβρίου 2006 #24 Share 13 Οκτωβρίου 2006 ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ !!! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η 8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ AQUAZONE KAI ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ... Θα υπαρχουν και κλαδεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 13 Οκτωβρίου 2006 #25 Share 13 Οκτωβρίου 2006 ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ !!! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η 8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ AQUAZONE KAI ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ... Θα υπαρχουν και κλαδεματα θα υπαρχουμε και εμεις... ακλαδευτοι!!! ακομα ψαχνω χρονο να κουρευτω...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος