Jump to content

καθαριστες και πλεκο

baggos777777

Recommended Posts

θελω να μου πειτε ποια ειδη απο καθαριστες και πλεκο βαζουμε στο φυτεμενο χωρις να εχουμε κανενα προβλιμα τα φυτα μας,απο θεμα να μην μας τα τρωνε και να μην γινονται πανω απο 10-15 ποντους :D ευχαριστω και παλι :):rasp:

θελω να μου πειτε ποια ειδη απο καθαριστες και πλεκο βαζουμε στο φυτεμενο χωρις να εχουμε κανενα προβλιμα τα φυτα μας,απο θεμα να μην μας τα τρωνε και να μην γινονται πανω απο 10-15 ποντους :D ευχαριστω και παλι :):rasp:

Αν εχεισ πλατυφυλλα φυτα μη βαλεις ancistrus γιατι θα στα μασουλισει.Μπορεις να βαλεις οτοκυκλους που δεν τρωνε φυτα.Τωρα αυτο εξαρτατε και απο τις τιμες του νερου σου..

άσχετος αλλά ίσως βοηθήσω. Έβαλα έναν μικρό μακρύ και λεπτό κίτρινο με το πίσω μισό λίγο μαύρο, είναι γύρω στα 5 εκ. και μου έχει κάνει τα φύλλα λαμπίκο!!! φοβερή δουλειά κάνει ο άτιμος. Δεν θυμάμαι πως λέγεται...sorry

ρε παιδια απο πλεκο τι μπορω να βαλω?απο μικρο μεγεθος παντα :)

εχει κανεις σε φυτεμενο πλεκο?αν ναι, τι ειδος :rasp:

κοιτα για Otocinclus & Crossocheilus siamensis.

Έγινε επεξεργασία - tsagos

Έχω Ancistrus sp3 και δεν τα πειράζουν.

καλημερα σας κυριοι τα Ancistrus sp3 λενε οτι τρωνε τα φυτα,τι να πιστεψω?αχ κουλααα :)

καλημερα σας κυριοι τα Ancistrus sp3 λενε οτι τρωνε τα φυτα,τι να πιστεψω?αχ κουλααα :)

Καλημερα!τα ανσιστρους τρωνε τα πλατυφυλλα φυτα οπως πχ εχινοδορους.Αν εχεις κατι τετοιο καλητερα να μη βαλεις

Αν τους παρέχεις φυτική διατροφή δεν θα σου πειράξουν τίποτα.

Ε και να σου κάνουν κανα τσιμπιματάκι σε κανα φύλο δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Για να καταλάβεις δεν είναι χρυσόψαρο που το βράδυ θα έχεις φυτά και το πρωί θα βρεις μόνο το κοτσάνια :rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...