rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα!εβαλα λιγο αγγουρακι για τους οτοκυκλους,στο ενυδρρειο μου εχω και μερικες cherry που καποιες ειναι αυγομενες..υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι απο το αγγουρακι?το αγγουρακι το εχω βαλει με τη φλουδα,λαθος? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα!εβαλα λιγο αγγουρακι για τους οτοκυκλους,στο ενυδρρειο μου εχω και μερικες cherry που καποιες ειναι αυγομενες..υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι απο το αγγουρακι?το αγγουρακι το εχω βαλει με τη φλουδα,λαθος? Ευχαριστω Καλό είναι εντός 12ώρου να βγάλεις ότι μείνει από το αγγουράκι καθότι αναπτύσσονται βακτήρια που πιθανότατα να επηρεάσουν την υγεία του ενυδρείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλό είναι εντός 12ώρου να βγάλεις ότι μείνει από το αγγουράκι καθότι αναπτύσσονται βακτήρια που πιθανότατα να επηρεάσουν την υγεία του ενυδρείου σου Νικο θα το αφησω μεχρι να κλεισουν τα φωτα και μετα θα το βγαλω,παντως εχει γινει πανικος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος