Zorba_The_Freak 17 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Δεν εννοουσα οτι ο Μ ηταν σωστος.... Τουλαχιστον αυτος δηλωνε δεξιος... Και οσο για τους δημοσιους, δεν τα βαζω μαζι τους γιατι και εγω στο δημοσιο ειμαι. Το δημοσιο θα ειχε ελπιδα να στρωσει, αν δεν ανακατευονταν καθολου οι πολιτικοι. Αλλα δυστυχως εδω, οποτε αλλαζει υπουργος (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ κυβερνηση, υπουργος απο το ιδιο κομμα) αλλαζει ολος ο σχεδιασμος του υπουργειου και φυσικα ΟΛΑ πανε 7-8 μηνες πισω. Και μετα κατηγορουν τους υπαλληλους οτι το ταδε προγραμμα δε προχωραει κανονικα. ΥΓ: Ξερεις ποσο #^%$#% αισθανομαι καθε πρωι στις 7:30 μαζι με 3-4 ακομα που παμε στην ωρα μας, γιατι δεν χτυπαμε ουτε τυπικα καρτα και πολλοι δεν σεβονται το ψωμι που τρωμε? Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 17 Φεβρουαρίου 2011 #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και παίρνω τον μήνα 700 ευρώ.Αν αυτήν την στιγμή μου έλεγαν να πάω στο δημόσιο θα πήγαινα τρέχοντας έστω και με 650 τον μήνα. Γιαυτό το δημόσιο έχει καταστραφεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν λεεω και εγω οτι φταινε οι δημοσιοι αλλα και μενα γιατι να με υποχρεονη το κρατος να πληρωνω ικα.εφοσων μια εξεταση δεν μπορω να κανω. λεω στο αφεντικο μου δεν μου πετας ενα σασμαν στο ποδι μηπως και λυπηθουν και μου γραψουν μαγνητικη. αυτα στην ολλανδια και στην αμερικη γιατι δεν γινονται και γινονται μονο εδω κατι πρεπει να φταιει εμεις φταιμε αλλα και για αυτο δεν κανουμε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Δεν εννοουσα οτι ο Μ ηταν σωστος.... Τουλαχιστον αυτος δηλωνε δεξιος... Και οσο για τους δημοσιους, δεν τα βαζω μαζι τους γιατι και εγω στο δημοσιο ειμαι. Το δημοσιο θα ειχε ελπιδα να στρωσει, αν δεν ανακατευονταν καθολου οι πολιτικοι. Αλλα δυστυχως εδω, οποτε αλλαζει υπουργος (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ κυβερνηση, υπουργος απο το ιδιο κομμα) αλλαζει ολος ο σχεδιασμος του υπουργειου και φυσικα ΟΛΑ πανε 7-8 μηνες πισω. Και μετα κατηγορουν τους υπαλληλους οτι το ταδε προγραμμα δε προχωραει κανονικα. δεν τα βάζω μαζί σου για να μην παρεξηγηθώ και με κανένα δεν τα βάζω (μόνο με αυτούς που μας κυβερνάνε) τις απόψεις μου καταθέτω μάλιστα για συμπληρώσω το τελευταίο που έγραψες όλοι ακούσαμε ότι από 7.30 ώρες θα το κάνουν 8 ώρες στο δημόσιο τομέα τάχαμου για βελτιώσουνε την απόδοση του δημοσίου και έχω να κάνω μία ερώτηση πως να βελτιώσουν τις επιδόσεις του όταν δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα και θα πω ένα παράδειγμα απλό που το ζω καθημερινά ,άμα ένας δάσκαλος που δεν έχει κιμωλία και αν του αυξήσεις τις ώρες θα γίνει πιο αποδοτικός Εδώ βέβαια θα βγουν οι του ιδιωτικού και θα πουν γιατί εμείς να είμαστε 8 και οι άλλοι 7.30 να γίνουν και οι άλλοι 8.Δεν καταλαβαίνουν όμως έτσι ότι πολύ απλά άμα αυξηθεί στον δημόσιο θα αυξηθεί αργά ή γρήγορα και άλλο στον ιδιωτικό.Κανονικά θα έπρεπε να φωνάζουν και να λένε επειδή έχουν αυτοί 7.30 πρέπει να έχουμε και εμείς 7.30 Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν λεεω και εγω οτι φταινε οι δημοσιοι αλλα και μενα γιατι να με υποχρεονη το κρατος να πληρωνω ικα.εφοσων μια εξεταση δεν μπορω να κανω. λεω στο αφεντικο μου δεν μου πετας ενα σασμαν στο ποδι μηπως και λυπηθουν και μου γραψουν μαγνητικη. αυτα στην ολλανδια και στην αμερική γιατι δεν γινονται και γινονται μονο εδω κατι πρεπει να φταιει εμεις φταιμε αλλα και για αυτο δεν κανουμε τιποτα Πίστεψε με το σύστημα υγείας( πρόσεξε όχι το πόσο ανεπτυγμένη είναι εκεί η τεχνολογία και η επιστήμη) στην Αμερική είναι πολύ χειρότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #31 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και παίρνω τον μήνα 700 ευρώ.Αν αυτήν την στιγμή μου έλεγαν να πάω στο δημόσιο θα πήγαινα τρέχοντας έστω και με 650 τον μήνα. Γιαυτό το δημόσιο έχει καταστραφεί. όχι διαφωνώ μαζί σου το δημόσιο δεν καταστράφηκε για τους λόγους που νομίζω ότι θα σκέφτεσαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #32 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και παίρνω τον μήνα 700 ευρώ.Αν αυτήν την στιγμή μου έλεγαν να πάω στο δημόσιο θα πήγαινα τρέχοντας έστω και με 650 τον μήνα. Γιαυτό το δημόσιο έχει καταστραφεί. 650 συν τα επιδοματα,θα επερνες καμποσα.και αμα ηταν με τα παλια δεδομενα πριν την κριση θα ηταν πολλα παραπανω. μου λεγανε να παω τωρα (μεσω γνωστου βεβαια)για δουλεια στου φιλοπαππου(δημο αθηναιων) με 8 μηνη συμβαση.θα επιανα δουλεια απ[ο της 3 μεχρι 6με 7 το πρωι.και μου δινανε 50 ευρω συν επιδομα παιδιου συν δεν θυμαμε τι μου ειχε πει και θα επερνα 70 σχεδων την ημερα. δεν πηγα γιατι ελεγα μετα το οχταμηνο τι θα κανω???? εχω και παιδι . οποτε εκατσα στο συνεργειο, απο το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ να περνω τι ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #33 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Πίστεψε με το σύστημα υγείας( πρόσεξε όχι το πόσο ανεπτυγμένη είναι εκεί η τεχνολογία και η επιστήμη) στην Αμερική είναι πολύ χειρότερο εζησα τεσσεραμιση χρονια στην Νεα Υορκη απο το 97 και μετα.και ειδα τεραστια διαφορα στις δουλειες στους μισθους στους νομους και στην υγεια. θυμαμε τρεχαμε για την θεια στα νοσοκομεια μου και ολοι ηταν προθυμοι να βοηθεισουν.βεβαια τοτε ηταν διαφορετικα απο οτι τωρα. αλλα τοτε ηταν νυχτα με μερα με την ελλαδα. μπορω να πω πολλα παραδειγματα που τα εχω ζησει .αλλα αμα αρχιζουμε δεν τελειωνουμε...... σορρυ αμα σας ζαλισα και για τα off topic χαλαμε και το ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #34 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) εζησα τεσσεραμιση χρονια στην Νεα Υορκη απο το 97 και μετα.και ειδα τεραστια διαφορα στις δουλειες στους μισθους στους νομους και στην υγεια. θυμαμε τρεχαμε για την θεια στα νοσοκομεια μου και ολοι ηταν προθυμοι να βοηθεισουν.βεβαια τοτε ηταν διαφορετικα απο οτι τωρα. αλλα τοτε ηταν νυχτα με μερα με την ελλαδα. μπορω να πω πολλα παραδειγματα που τα εχω ζησει .αλλα αμα αρχιζουμε δεν τελειωνουμε...... σορρυ αμα σας ζαλισα και για τα off topic χαλαμε και το ποστ πολύ πιθανό να το ξέρεις πιο καλά από μένα αλλά για κάποιον που δεν έχει χρήματα τι γίνεται? Θα είχε ενδιαφέρον να τα πούμε από κοντά μιας και εγώ έμενα Γερμανία (Μόναχο) 6 χρόνια που μαζί με την Αμερική είναι η Μητρόπολη του Καπιταλισμού Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος