NAVY 17 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Art...159&catid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 17 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 αντε να δουμε.περιμενουμε πως και πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Με τι χρήματα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 17 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Με τι χρήματα;;; Ξενα φυσικα. Ειναι αυτο που πανε να ονομασουν αξιοποιηση δημοσιας περιουσιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 17 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Ήδη στα Σπάτα στο Αττικό πάρκο ξεκινάει σε λίγο το πρώτο στην Αθήνα. Ο διαγωνισμός ανάθεσης έχει τελειώσει και όπου να' ναι ξεκινάει. http://www.atticapark.com/okeanopolis Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Ξενα φυσικα. Ειναι αυτο που πανε να ονομασουν αξιοποιηση δημοσιας περιουσιας Άρε ξύλο που θέλουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 17 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Ήδη στα Σπάτα στο Αττικό πάρκο ξεκινάει σε λίγο το πρώτο στην Αθήνα. Ο διαγωνισμός ανάθεσης έχει τελειώσει και όπου να' ναι ξεκινάει. http://www.atticapark.com/okeanopolis Στο Αττικο παρκο ειχα παει πριν 2 χρονια και ειχα μιλησει με μια εθελοντρια-υπαλληλο και μου ειχε πει τοτε πως θα εφτιαχναν ενυδρεια. Μαλλιστα μου ειπε πως μπορουμε να πηγαινουμε σαν εθελοντες και να βοηθαμε στην συντηρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Με τι χρήματα;;; Mε χρημματα των Αραβων,που θα αγορασουν φυσικα το Ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Mε χρημματα των Αραβων,που θα αγορασουν φυσικα το Ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 17 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 καλα οσο αφορα τα λεφτα.......καλητερα ας μην μιλησω....... για τα ενυδρεια ομος δεν μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιαζει,μακαρι να υλοποιηθει ολο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 καλα οσο αφορα τα λεφτα.......καλητερα ας μην μιλησω....... για τα ενυδρεια ομος δεν μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιαζει,μακαρι να υλοποιηθει ολο αυτο Ας τα ξεπουλησουν ολα τοτε,και να μας φτιαξουν ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 17 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 ειπα οτι δεν θα μιλησω!δεν νομιζω οτι ειπα να τα ξεπουλεισουν ολα. και επηδει στο aquazone ειμαι μονο για τα ενυδρεια και οχι για να συζηταω με πιο τροπο και πως οι κυβερνησεις της χωρας μου προσπαθουν να τη καταστρεψουν. αυτα φιλε στρατο,και εγω στους δυσκουλους αυτους καιρους ζω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 ειπα οτι δεν θα μιλησω!δεν νομιζω οτι ειπα να τα ξεπουλεισουν ολα. και επηδει στο aquazone ειμαι μονο για τα ενυδρεια και οχι για να συζηταω με πιο τροπο και πως οι κυβερνησεις της χωρας μου προσπαθουν να τη καταστρεψουν. αυτα φιλε στρατο,και εγω στους δυσκουλους αυτους καιρους ζω...... Εγω το ειπα.Το ενυδρειο στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι και καλα επενδυση για να χρυσωσει το χαπι,της υποτιθεται αναπτυξης που θα ερθει με το ξεπουλημα. Αυτα φιλε Μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα να πω την αλήθεια.Τώρα το γιατί δεν είναι μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω άμα πρέπει αν γίνει. Μόνο αυτό θα πω ότι ο χώρος εκεί είναι δημόσιος από που και ως που θα γίνουν αυτά που λένε από ιδιώτες.Όσο και να λατρεύω τα ενυδρεία δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στο τι πάει να γίνει εκεί από τα πάρε δώσε ιδιωτών δημόσιου. Θα προτιμούσα να γίνει μόνο το ενυδρείο εκεί και υπό άλλο καθεστώς αλλά αυτό τώρα δεν μπορεί γίνει αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.Πάντως για το Αττικό όπως είδα στο site πέρα από το Ωκεανόπολις πάνε να γίνουν και άλλα ωραία πραγματάκια όπως το Δεινασαυρόπολις Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα να πω την αλήθεια.Τώρα το γιατί δεν είναι μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω άμα πρέπει να γίνει. Μόνο αυτό θα πω ότι ο χώρος εκεί είναι δημόσιος από που και ως που θα γίνουν αυτά που λένε από ιδιώτες.Όσο και να λατρεύω τα ενυδρεία δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στο τι πάει να γίνει εκεί από τα πάρε δώσε ιδιωτών δημόσιου. Θα προτιμούσα να γίνει μόνο το ενυδρείο εκεί και υπό άλλο καθεστώς αλλά αυτό τώρα δεν μπορεί γίνει αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.Πάντως για το Αττικό όπως είδα στο site πέρα από το Ωκεανόπολις πάνε να γίνουν και άλλα ωραία πραγματάκια όπως το Δειναοσαυρόπολις λάθος μου δεν έπρεπε να μπει το <<δεν>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 για το πρωην αεροδρομιο του ελληνικου εχου ακουστη κατα διαστηματα πολλα.λεγανε για εναν γνωστο αραβα που λατρευει την ελλαδα να το κανουν καζινο και να αξιοποιηση καποιες μαρινες1.δεν θυμαμε ονομα αυτοι που μας κυβερνανε απορριψανε την προταση.απο την μια καλα κανανε γιατι να την δωσουν την ελληνικη γη.... αλλα απο την αλλη εφοσων οι δικοι μας δεν ειναι αξιοι να το αξιοποιουν να φτιαξουν κατι, ενα καζινο νοσοκομειο, μια πιστα f1,κατι οτιδηποτε για να ανεβει και ο τουρισμος. καλυτερα να το αξιοποιηση καποιος αλλος. αλλα με νομους. για να μην υπαρχει εκμεταλευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Ο Μητσοτακης τωρα δικαιώνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 για το πρωην αεροδρομιο του ελληνικου εχου ακουστη κατα διαστηματα πολλα.λεγανε για εναν γνωστο αραβα που λατρευει την ελλαδα να το κανουν καζινο και να αξιοποιηση καποιες μαρινες1.δεν θυμαμε ονομα αυτοι που μας κυβερνανε απορριψανε την προταση.απο την μια καλα κανανε γιατι να την δωσουν την ελληνικη γη.... αλλα απο την αλλη εφοσων οι δικοι μας δεν ειναι αξιοι να το αξιοποιουν να φτιαξουν κατι, ενα καζινο νοσοκομειο, μια πιστα f1,κατι οτιδηποτε για να ανεβει και ο τουρισμος. καλυτερα να το αξιοποιηση καποιος αλλος. αλλα με νομους. για να μην υπαρχει εκμεταλευση Εσύ πιστεύεις ότι θα γίνει με νόμιμα μέσα όπως έχει γίνει τόσες φορές(μόνο εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλές περιπτώσεις παρανομίας με τέτοια πάρε δώσε).Επίσης λύση δεν είναι να δοθεί σε κάποιον για να γίνει κάτι Δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να μπορούν να πουν αυτό το επιχείρημα που γράφεις πιο πάνω(ας δοθεί για να γίνει κάτι τουλάχιστον) και έτσι να το δώσουν σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί και για να συμπληρώσω αυτός ο χώρος υπάρχει εδώ και μία 10ατία όταν θεωρητικά μπορούσε το κράτος, γιατί τώρα θυμήθηκαν να αξιοποιηθεί, τώρα που δεν μπορεί η Ελλάδα ,μήπως για το δώσουν σε ιδιώτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Ο Μητσοτακης τωρα δικαιώνεται... για πες μας που δικαιώθηκε γιατί και αυτός έχει βάλει το χεράκι του μαζί με το κόμμα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Οταν αρχισε τις ιδιωτικοποιησεις, ολοι αυτοι που παριστανουν οτι κυβερνανε σημερα, ειχαν ανεβει στα κεραμιδια και ξεβρακωνανε κοσμο στην Σωκρατους. Τωρα κανουν 1000 φορες χειροτερα σε ολους τους τομεις πχ ασφαλιστικο, συνταξιοδοτικο κλπ μονο και μονο γιατι το 80% του Δημοσιου ψηφιζε πασοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ πιστεύεις ότι θα γίνει με νόμιμα μέσα όπως έχει γίνει τόσες φορές(μόνο εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλές περιπτώσεις παρανομίας με τέτοια πάρε δώσε).Επίσης λύση δεν είναι να δοθεί σε κάποιον για να γίνει κάτι Δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να μπορούν να πουν αυτό το επιχείρημα που γράφεις πιο πάνω(ας δοθεί για να γίνει κάτι τουλάχιστον) και έτσι να το δώσουν σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί και για να συμπληρώσω αυτός ο χώρος υπάρχει εδώ και μία 10ατία όταν θεωρητικά μπορούσε το κράτος, γιατί τώρα θυμήθηκαν να αξιοποιηθεί, τώρα που δεν μπορεί η Ελλάδα ,μήπως για το δώσουν σε ιδιώτες αυτοι δεν κανουν τιποτα με νομιμοτητα.οτι αρπαξουν .και με τι χρηματα να γινουν αφου τα κρατανε για τον εαυτο τους.και να το δωσουν για ενα κομματι ψωμι παλι δικα τους θα ειναι τα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Οταν αρχισε τις ιδιωτικοποιησεις, ολοι αυτοι που παριστανουν οτι κυβερνανε σημερα, ειχαν ανεβει στα κεραμιδια και ξεβρακωνανε κοσμο στην Σωκρατους. Τωρα κανουν 1000 φορες χειροτερα σε ολους τους τομεις πχ ασφαλιστικο, συνταξιοδοτικο κλπ μονο και μονο γιατι το 80% του Δημοσιου ψηφιζε πασοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Οταν αρχισε τις ιδιωτικοποιησεις, ολοι αυτοι που παριστανουν οτι κυβερνανε σημερα, ειχαν ανεβει στα κεραμιδια και ξεβρακωνανε κοσμο στην Σωκρατους. Τωρα κανουν 1000 φορες χειροτερα σε ολους τους τομεις πχ ασφαλιστικο, συνταξιοδοτικο κλπ μονο και μονο γιατι το 80% του Δημοσιου ψηφιζε πασοκ... συμφωνώ ότι κάνουν τα ίδια μπορεί και χειρότερα(σίγουρα χειρότερα τώρα που το σκέφτομαι ξανά) αλλά αυτό τι σημαίνει ότι αυτός ήταν σωστός ή λιγότερο κακός....για μένα και οι 2 είναι λάθος και τότε και τώρα Επίσης το να τα βάζουμε με τους Δημοσίους που ναι κάνανε λάθοι( ακόμα και του ιδιωτικού να κάνανε λάθοι) δεν βγάζει πουθενά και να τους κατηγορούμε τώρα μιας και στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι μας Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 17 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) αυτοι δεν κανουν τιποτα με νομιμοτητα.οτι αρπαξουν .και με τι χρηματα να γινουν αφου τα κρατανε για τον εαυτο τους.και να το δωσουν για ενα κομματι ψωμι παλι δικα τους θα ειναι τα χρηματα. άρα έρχεσαι στα λόγια μου Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 ολοι για κλωτσιες ειναι. εχω ενα προβλημα με το γονατο, και μου δωσανε απο το ασκληπειο της βουλας ενα ιατρικο σημειωμα με το προβλημα και για να κανω μαγνητικη.παω στο γιατρο του ικα με το χαρτι αυτο απο το νοσοκομειο και την πλακα. για να μου την γραψει να την κανω,και τι μου λεει..... δεν μπορω να στην γραψω, πρεπει να εισαι ετοιμοθανατος για να στην γραψω δεν θα την εκρινουν.εδω δεν εχουν να πληρωσουν τις συνταξεις μαγνητικη θα πληρωσουν!!!και για να την κανω κοστιζει 350 οριστε η χωρα που ζουμε ξεφυγα λιγο απο το θεμα sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος