Jump to content

ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ!!!!!

tsikitoo

Recommended Posts

ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑΛΑΣΙΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΟΥ ΕΝΙΔΡΕΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ 90 ΛΙΤΡΑ 8 ΚΙΛΑ ΒΡΑΧΟ ΛΙΒΕ ΡΟΚ ΖςΝΤΑΝΟΣ ΑΡΑΓςΝΙΤΙΣ !! ΚΑΝΩ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΑΜΜΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 0 ΤΟ ΝΟ2 ΕΙΝΑΙ Ο.25 ΜΕ Ο.5 ΤΟ ΡΗ 8 !!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΣςΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΕΛΤΕΚ 600 ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΚΛΟΦΟΡΙΤΕΣ 2.800 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟ2 ΣΤΟ Ο ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ??Η ΑΜΜΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΙ ΛΟΓΙΚΑ???ΤΑ ΝΟ 3 ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑΛΑΣΙΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΟΥ ΕΝΙΔΡΕΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ 90 ΛΙΤΡΑ 8 ΚΙΛΑ ΒΡΑΧΟ ΛΙΒΕ ΡΟΚ ΖςΝΤΑΝΟΣ ΑΡΑΓςΝΙΤΙΣ !! ΚΑΝΩ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΑΜΜΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 0 ΤΟ ΝΟ2 ΕΙΝΑΙ Ο.25 ΜΕ Ο.5 ΤΟ ΡΗ 8 !!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΣςΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΕΛΤΕΚ 600 ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΚΛΟΦΟΡΙΤΕΣ 2.800 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟ2 ΣΤΟ Ο ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ??Η ΑΜΜΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΙ ΛΟΓΙΚΑ???ΤΑ ΝΟ 3 ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ;;Γράφε με μικρα

Αν ξεκίνησε ο κύκλος τις περισοτερες φορες είναι 0

Ναι πρεπει να πεσει το ΝΟ2 για να βαλεις ζωντανο

δεν φωναζω χαχαχαχχα!!!οκ θα γραφω με μικρα!!!και σε ποσσο χρονικο διαστημα θα μηδενιστει???η αμωνια γιατι να ειναι μηδενικη και το no 2 να ειναι ανεβασμενο???

οκ το εχω διαβασει απλωσ πωσ γινετε να εχω ΝΟ 2 και να μιν εχω καθολου αμωνια??το στρωσιμο το κανω με βραχο και αραγωνιτι ζωντανο!!!!!πρεπει να παρω και μετρισεισ για το no 3 ???

Αμμωνία μπορεί να μην έχεις γιατί τα βακτηρίδια που την τρώνε και τη μετατρέπου σε ΝΟ2 έχουν αναπτυχθεί, αλλά όχι αυτά που τρώνε το ΝΟ2 και το κάνουν ΝΟ3

Για το βράχο, η βάση σου δίνει το πλεονέκτημα ότι "αναπνέει" περισσότερη επιφάνειά του

δηλαδη ο κυκλοσ του ενυδρειου γινεται κανονικα νομιζω αλλα εχουμε ακομα δρομο!!!και κατι ακομα το ph ειναι 7.9-8!!γιατι?/τη μπορω να κανω για να ανεβει??ψαχνοντασ στο ιντερνετ ειδα οτι λενε οτι σιγα σιγα και με τον καιρο θα στρωσει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...