Savou 16 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα . Σευτομαι για μια λιμνουλα στο μπαλκονη σαν και αυτην http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55591. Τη λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρα προχωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 16 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα . Σευτομαι για μια λιμνουλα στο μπαλκονη σαν και αυτην http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55591. Τη λετε?? Αφού το ζητάς τόσο ευγενικά μπορούμε να το αρνηθούμε? άντε προχώρα το Και μεις μαζί σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Καμια πληροφορια?? Απο που τη τιμες ? και τα βασικααα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Σιγουρα υπαρχουν πολλα που πρεπει να συζητησουμε οπως π.χ (Δεν εχει πριζα το μπαλκονη) (Το καλοκαιρι τη θα γινει) (μονο φως ηλιου) και τα λοιπα και τα λοιπα. Εγω προς το παρον σας δινω με τις φοτο μια ιδεα του μπαλκονιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Οταν κατασκευαζουμε μια λιμνη σε εξωτερικό χωρο, δε δινουμε και τοσο μεγαλη βαση σε φωτισμο. ΜΑς καλύπτει το φως της ημερας. Βεβαια, μικρους κρυφους φωτισμους για ομορφη ατμοσφαιρα το βραδυ μπορουμε να βαλουμε. Οσο αφορα την πρίζα.... εγω προχθες εβγαλα 2 πριζες στο μπαλκονι μου. Το μονο ευκολο ειναι αυτο. Καλη επιτυχια στο επιχείρημα σου. Περιμενουμε τις ερωτησεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει καποιος που θα βρω τετοια λιμνουλα και σε τη τιμη κημενονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει καποιος που θα βρω τετοια λιμνουλα και σε τη τιμη κημενονται? Στο πρακτικερ τις εχει. Μπορει και αλλου. Πηγαινε μια βολτα και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Στο πρακτικερ τις εχει. Μπορει και αλλου. Πηγαινε μια βολτα και θα δεις. Ξερεις πανω κατω τιμες. Απλα γιατι μπαινω στο site του praktiker και δεν τιε βρισκω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skout 18 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Και στο LEROY MERLIN μπορεις να βρεις. Αν θυμαμαι καλα εχει 3 μεγεθη και φυσικα αναλογα με το μεγεθος παει και η τιμη. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το Leroy ηταν ποιο φθηνο απο το Praktiker. Περιπου 65 ευρο τα 160 λτρ αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος