vasilios 16 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 θελω γνωμες για να φτιαξω ενα diy καπακι για ενυδρειο.. μικος=120 πλατος=35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο μαλλον θα σε βοηθησει . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=52782 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosts 16 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 θελω γνωμες για να φτιαξω ενα diy καπακι για ενυδρειο.. μικος=120 πλατος=35 Εγω Θα εκανα το εξης! 1 κοματι απο φελιζολ λιγο μεγαλυτερο για τη βαση 1 μικροτερο για το χωρο των φωτιστικων και απο πανω θα περναγα 2 στρώσεις απο υαλουφασμα ποτισμενο με ρυτινη εποξεικη σε 2 μερες γυαλοχαρταρεις κ εισαι οκ! tips: στρωσε μετα τα φελιζολ μεμβρανη φαγητου για να μη κολησουν ολα μαζι !!!!!!!! την εποξεικη ρυτινη μπορεις να την χρωματισεις μετα το τελικο γυαλοχαρταρισμα "βαψε" με την ρυτινη πετυχενεις τελεια επιφανεια!!!! χωρισε τα φωτιστικα με ενα κοματι plexiglass!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 17 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγω σαν επιπλοποιος που ειμαι θα σου ελεγα κοντρα πλακε θαλασσης 12 αρι αλλα προσεχε οχι κινεζικο οτι αλλο θες αλλα οχι κινεζικο γιατι ανοιγει με ενα πολιαστερικο βαψιματακι και γινετε κουκλα σκευτομαι να φτιαξω κι εγω ενα 2ο για να προσαρμοσω κατι ανεμιστηρακια για το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 το θέμα μεταφέρθηκε καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος