rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Giger Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Επεισης ενας καλητεχνης που μου αρεσει αρκετα (αν και δεν το λες fantasy) ειναι ο Giger..λιγο darkilas αλλα ωραιος.. Προφανώς εννοείς ΑΥΤΟΝ. Έχω δει έργα του, αλλά δεν τον γνώριζα. Πράγματι είναι ιδιαίτερος και καταπληκτικός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Προφανώς εννοείς ΑΥΤΟΝ. Έχω δει έργα του, αλλά δεν τον γνώριζα. Πράγματι είναι ιδιαίτερος και καταπληκτικός! Φιλε Νικο ο τυπος σχεδιασε το alien γισ τη ταινια.ειναι λιγο ψυχακιας αλλα τα σχεδια του ειναι φοβερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 17 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε Νικο ο τυπος σχεδιασε το alien γισ τη ταινια.ειναι λιγο ψυχακιας αλλα τα σχεδια του ειναι φοβερα! Και έλεγα τι μου θυμίζει το όνομα... Όταν είπες Alien θυμήθηκα που το είχα ακούσει παλιότερα... Πολύ καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Επεισης ο τυπος φτιαχνει και διαφορα αλλα πραγματα στο στυλ της ζωγραφικης του οπως καρεκλες,τραπεζια,κυροπηγια κ.α.εχει φτιαξει και ενα εμικροφωνο για εναν τραγουδιστη που σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω για να το δειτε αλλα δεν μπορω με τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #31 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Επεισης ο τυπος φτιαχνει και διαφορα αλλα πραγματα στο στυλ της ζωγραφικης του οπως καρεκλες,τραπεζια,κυροπηγια κ.α.εχει φτιαξει και ενα εμικροφωνο για εναν τραγουδιστη που σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω για να το δειτε αλλα δεν μπορω με τιποτα.. Μήπως αυτό? http://www.hrgiger.com/music/korn.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Φεβρουαρίου 2011 #32 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως αυτό? http://www.hrgiger.com/music/korn.htm ναι ρε φιλε,απο τους korn!πωπω και σπαω το κεφαλι μου να το θυμηθω τοση ωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος