Jump to content

Fantasy Art

Recommended Posts

Επεισης ενας καλητεχνης που μου αρεσει αρκετα (αν και δεν το λες fantasy) ειναι ο Giger..λιγο darkilas αλλα ωραιος..

Προφανώς εννοείς ΑΥΤΟΝ. Έχω δει έργα του, αλλά δεν τον γνώριζα. Πράγματι είναι ιδιαίτερος και καταπληκτικός!

Προφανώς εννοείς ΑΥΤΟΝ. Έχω δει έργα του, αλλά δεν τον γνώριζα. Πράγματι είναι ιδιαίτερος και καταπληκτικός!

Φιλε Νικο ο τυπος σχεδιασε το alien γισ τη ταινια.ειναι λιγο ψυχακιας αλλα τα σχεδια του ειναι φοβερα!

Φιλε Νικο ο τυπος σχεδιασε το alien γισ τη ταινια.ειναι λιγο ψυχακιας αλλα τα σχεδια του ειναι φοβερα!

:)

Και έλεγα τι μου θυμίζει το όνομα...

Όταν είπες Alien θυμήθηκα που το είχα ακούσει παλιότερα...

Πολύ καλός :rasp:

Επεισης ο τυπος φτιαχνει και διαφορα αλλα πραγματα στο στυλ της ζωγραφικης του οπως καρεκλες,τραπεζια,κυροπηγια κ.α.εχει φτιαξει και ενα εμικροφωνο για εναν τραγουδιστη που σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω για να το δειτε αλλα δεν μπορω με τιποτα..

Επεισης ο τυπος φτιαχνει και διαφορα αλλα πραγματα στο στυλ της ζωγραφικης του οπως καρεκλες,τραπεζια,κυροπηγια κ.α.εχει φτιαξει και ενα εμικροφωνο για εναν τραγουδιστη που σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω για να το δειτε αλλα δεν μπορω με τιποτα..

Μήπως αυτό?

http://www.hrgiger.com/music/korn.htm

ναι ρε φιλε,απο τους korn!πωπω και σπαω το κεφαλι μου να το θυμηθω τοση ωρα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...