lasal 15 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Όπως το λέει και ο τίτλος Έχει ψήσει κανείς Πίτσα σε φούρνο μικροκυμάτων με γκρίλ? Αν κάποιος το έχει πετύχει ας καταθέσει την εμπειρία του. ΥΓ. Οχι λινκ παρακαλώ γιατί θα είναι άδικο για αυτούς που δεν γνωρίζουν ξένες γλώσσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, αλλά προσοχή μην σου καεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 15 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Το χα δοκιμάσει όταν ήμουν στην Αγγλία αλλά δυστυχώς το ψωμί έμενε ωμό. Τώρα γκρίλ δεν ξέρω... είναι καινούρια κόλπα αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Ναι, αλλά προσοχή μην σου καεί Ναι αλλά δεν μας είπες τον τρόπο!! Συνήθως βγαίνει ωμό το ζυμάρι Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Με το γκριλ δεν θα κάνεις δουλειά. Θα αρπάξει απλά από πάνω αλλά το ζυμάρι θα μείνει ωμό. Βάλ΄την στον αέρα αν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Με το γκριλ δεν θα κάνεις δουλειά. Θα αρπάξει απλά από πάνω αλλά το ζυμάρι θα μείνει ωμό. Βάλ΄την στον αέρα αν έχει. Θέλει χαμηλή θερμοκρασία Αέρας σαφώς καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Που είναι ο Φώτης να μας κάνει καμιά πατέντα με κανένα καλαμάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 15 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Το ζυμάρι στον φούρνο μικροκυμάτων δεν ψήνεται αλλά βράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Το ζυμάρι στον φούρνο μικροκυμάτων δεν ψήνεται αλλά βράζει. Είπαμε έχει γκριλ και αέρα Όμως.......... ο Πάνος, με το τσιγκέλι μας δίνει τις πληροφορίες Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Είπαμε έχει γκριλ και αέρα Όμως.......... ο Πάνος, με το τσιγκέλι μας δίνει τις πληροφορίες Πάει καιρός δεν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Πάει καιρός δεν θυμάμαι καλά Εεεεε τότε πιάσε αύριο νωρίς δουλειά και δώσε μας τα φώτα για μια super duper Crispy pizza και να σαι σίγουρος οτι όλοι θα πούνε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Εεεε ολα τα περιμενα απο αυτο το φορυμ αλλα και συνταγες μαγειρικης. Εφοσον εχει αερα μια χαρα κατα την γνωμη μου θα γινουν η πιτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Το ξεφτιλίσατε το θέμα... Αυτό έχω να πω!!! Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 ...και για τις δύσκολες ώρες... Bonus link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Το ξεφτιλίσατε το θέμα... Αυτό έχω να πω!!! Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 ...και για τις δύσκολες ώρες... Bonus link Σωστο και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 15 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 To κακό με τα μικροκύματα είναι ότι ζεσταίνουν το νερό μέσα στο φαγητό. πχ άμα βάλεις ένα κρουασάν μέσα, το ψωμάκι δεν θα καταλάβει τίποτα, και η μερέντα θα βράσει... Την έχει πατήσει πολύς κόσμος έτσι... Έτσι και το ζυμάρι που είναι σχετικά στεγνό δεν θα μαγειρευτεί όπως πρέπει... Πάει να βράσει, αλλά τελικά γίνεται σαν πλαστικό. Το ζέσταμα λειτουργεί διαφορετικά. Επειδή το νερό είναι πλέον παρόμοιο σε όλο τον όγκο του φαγητού. Για πίτσα, δες αν μπορείς να βρεις προ-ψημένες που θέλουν απλά ξεπάγωμα και λίγο ψήσιμο ακόμα τα υλικά. Το ψωμάκι πάλι δεν θα γίνει τραγανιστό, αλλά θα τρώγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος