Jump to content

Πίτσα σε φούρνο μικροκυμάτων


Recommended Posts

Όπως το λέει και ο τίτλος

Έχει ψήσει κανείς Πίτσα σε φούρνο μικροκυμάτων με γκρίλ?

Αν κάποιος το έχει πετύχει ας καταθέσει την εμπειρία του.

ΥΓ.

Οχι λινκ παρακαλώ γιατί θα είναι άδικο για αυτούς που δεν γνωρίζουν ξένες γλώσσες

Link to comment
Share on other sites

Το χα δοκιμάσει όταν ήμουν στην Αγγλία αλλά δυστυχώς το ψωμί έμενε ωμό.

Τώρα γκρίλ δεν ξέρω... είναι καινούρια κόλπα αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά προσοχή μην σου καεί :)

Ναι αλλά δεν μας είπες τον τρόπο!!

Συνήθως βγαίνει ωμό το ζυμάρι

Έγινε επεξεργασία - lasal
Link to comment
Share on other sites

Με το γκριλ δεν θα κάνεις δουλειά. Θα αρπάξει απλά από πάνω αλλά το ζυμάρι θα μείνει ωμό. Βάλ΄την στον αέρα αν έχει.

:)

Link to comment
Share on other sites

Με το γκριλ δεν θα κάνεις δουλειά. Θα αρπάξει απλά από πάνω αλλά το ζυμάρι θα μείνει ωμό. Βάλ΄την στον αέρα αν έχει.

:)

Θέλει χαμηλή θερμοκρασία :rasp:

Αέρας σαφώς καλύτερα!

Link to comment
Share on other sites

Το ζυμάρι στον φούρνο μικροκυμάτων δεν ψήνεται αλλά βράζει.

Είπαμε έχει γκριλ και αέρα

Όμως.......... ο Πάνος, με το τσιγκέλι μας δίνει τις πληροφορίες

:)

Έγινε επεξεργασία - lasal
Link to comment
Share on other sites

Είπαμε έχει γκριλ και αέρα

Όμως.......... ο Πάνος, με το τσιγκέλι μας δίνει τις πληροφορίες

:)

Πάει καιρός δεν θυμάμαι καλά :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Πάει καιρός δεν θυμάμαι καλά :rasp:

Εεεεε τότε πιάσε αύριο νωρίς δουλειά και δώσε μας τα φώτα για μια super duper Crispy pizza

και να σαι σίγουρος οτι όλοι θα πούνε........ :D

:)

Link to comment
Share on other sites

:):rasp::D

Εεεε ολα τα περιμενα απο αυτο το φορυμ αλλα και συνταγες μαγειρικης.

Εφοσον εχει αερα μια χαρα κατα την γνωμη μου θα γινουν η πιτσες.

Link to comment
Share on other sites

Το ξεφτιλίσατε το θέμα... Αυτό έχω να πω!!!

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

...και για τις δύσκολες ώρες...

Bonus link

Link to comment
Share on other sites

Το ξεφτιλίσατε το θέμα... Αυτό έχω να πω!!!

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

...και για τις δύσκολες ώρες...

Bonus link

:D:angry2::blink::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

Σωστο και αυτο.

:hysterical::(:):rasp:

Link to comment
Share on other sites

To κακό με τα μικροκύματα είναι ότι ζεσταίνουν το νερό μέσα στο φαγητό.

πχ άμα βάλεις ένα κρουασάν μέσα, το ψωμάκι δεν θα καταλάβει τίποτα, και η μερέντα θα βράσει...

Την έχει πατήσει πολύς κόσμος έτσι...

Έτσι και το ζυμάρι που είναι σχετικά στεγνό δεν θα μαγειρευτεί όπως πρέπει... Πάει να βράσει, αλλά τελικά γίνεται σαν πλαστικό.

Το ζέσταμα λειτουργεί διαφορετικά. Επειδή το νερό είναι πλέον παρόμοιο σε όλο τον όγκο του φαγητού.

Για πίτσα, δες αν μπορείς να βρεις προ-ψημένες που θέλουν απλά ξεπάγωμα και λίγο ψήσιμο ακόμα τα υλικά. Το ψωμάκι πάλι δεν θα γίνει τραγανιστό, αλλά θα τρώγεται... :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...