vivliolatreia 15 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 έχω ένα θυλικό και ένα αρσενικό Platty από το Νοέμβριο μαζί αλλά δεν γίνετε τίποτα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 κανονικα θελεις ενα αρσενικο με 2-3 θυληκιες. ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?εχεις αλλα ζωντανα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 15 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ με τον φίλο.Ρίξε μια ματιά στο προφίλ των ψαριών σου γιατί τα πιο πολλά έχουν τάσεις για χαρεμάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 κανονικα θελεις ενα αρσενικο με 2-3 θυληκιες. ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?εχεις αλλα ζωντανα μεσα? εχω γκαμπυ, τα οποια γενανε μια χαρα. μηπως ειναι θυλικο - αρσενικο? αυτά που μετα απο γεννες γινοντε αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 θα προσθέσω και άλλα θυληκά, μως όμως θα δω πότε είναι έτοιμη γιασ γέννα, στα γκάμπυ είναι πολύ φανερό, στα πλατυ όμως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 16 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 θα προσθέσω και άλλα θυληκά, μως όμως θα δω πότε είναι έτοιμη γιασ γέννα, στα γκάμπυ είναι πολύ φανερό, στα πλατυ όμως είναι? εγώ που κακώς τα έχω σε ένα 25άλιτρο άργησε να γεννήσει αλλά μετά... Θα είναι εμφανώς φουσκωμένο... λες και έχει φάει του σκασμού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 εγώ που κακώς τα έχω σε ένα 25άλιτρο άργησε να γεννήσει αλλά μετά... Θα είναι εμφανώς φουσκωμένο... λες και έχει φάει του σκασμού.... το φούσκωμα το καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω να την βάλω πολύ καιρό στη γεννήστρα γιατί αγχόνοντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 16 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 το φούσκωμα το καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω να την βάλω πολύ καιρό στη γεννήστρα γιατί αγχόνοντε Αν έχεις φυτάκια ή/και κρυψώνες μέσα στο ενυδρείο σου δεν χρειάζεται να την βάλεις σε γεννήστρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχεις φυτάκια ή/και κρυψώνες μέσα στο ενυδρείο σου δεν χρειάζεται να την βάλεις σε γεννήστρα... φυτά δεν έχω γιατί είναι μικρό το ενυδρείο μου και δεν χωράει, είναι στενόμακρο πολύγωνο, και επειδή μου έχουν δώσει ένα μεγαλόσωμο ψάρι (δεν ξέρω τί ειναι) έβγαλα ένα ψεύτικό φυτό που είχα,έχω πέτρες κοχύλια και 2 αμφορείς. Δεν θέλω να χάσω ούτε ένα μικρό, γιατί μετά στεναχωριέμαι και στεναχωριέται και η μικρή μου ανυψιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #10 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 τελικά την βλέπω φουσκωμένη τεδώ και 3 μέρες περίπου ... και προσπαθεί να κρύβεται από τον αρσενικό.... πως θα καταλάβω ότι είναι έτοιμη? είναι τόσο εμφανή όπως και στα guppy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 18 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου??παιδια εχω και εγω 2 πλατυ σε ενα 13αλιτρο μεγαλο λαθος μου αλλα συντομα θα τα μεταφερω σε μεγαλυτερο...εδω και μια βδομαδα η κοιλια του ενος ειναι φουσκομενη σαν να ειναι εγγυος καθως πριν 3 4 βδομαδες ειχε πεσει πολυ κυνηγητο....αλλα το προβλημα μου ειναι ποτε θα γενησει και αν υπαρχει περιπτωση να τα φανε....στο ενυδρειο εχω ενα μεγαλουτσικο βραχο στον οποιο κοιμουνται απο πισω και στην κορυφη του εχω αρκετη μος στη μεση του βραχου εχω στερεωσει μια ανουμπια μεγαλη και διπλα στο βραχο εχω μια τρυπια σταμνα που γυρο της υπαρχει μος το ενυδρειο ειναι στρωμενο και τρεχει 5 μηνες τι λετε θα την παλεψουν τα μικρα???σορυ αν σασ κουρασα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξέρω ακριβως πόσα λίτρα είναι υπολογίζω 40-50 (μου το χαρίσανε), θα φύγω για λίγες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω, να την βάλω σε γεννήστρα ? μήπως στρεσαριστεί? πόσο καιρό κάνουν να γεννήσουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #13 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου??παιδια εχω και εγω 2 πλατυ σε ενα 13αλιτρο μεγαλο λαθος μου αλλα συντομα θα τα μεταφερω σε μεγαλυτερο...εδω και μια βδομαδα η κοιλια του ενος ειναι φουσκομενη σαν να ειναι εγγυος καθως πριν 3 4 βδομαδες ειχε πεσει πολυ κυνηγητο....αλλα το προβλημα μου ειναι ποτε θα γενησει και αν υπαρχει περιπτωση να τα φανε....στο ενυδρειο εχω ενα μεγαλουτσικο βραχο στον οποιο κοιμουνται απο πισω και στην κορυφη του εχω αρκετη μος στη μεση του βραχου εχω στερεωσει μια ανουμπια μεγαλη και διπλα στο βραχο εχω μια τρυπια σταμνα που γυρο της υπαρχει μος το ενυδρειο ειναι στρωμενο και τρεχει 5 μηνες τι λετε θα την παλεψουν τα μικρα???σορυ αν σασ κουρασα...... ίσως κοχύλια και φυτά να βοηθούσανε, αν δεν θέλεις να βάλεις γεννήστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 18 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 τα κοχυλια απαγορευοντα ανεβαζουν τη σκληροτητα του νερου.....απο φυτα εχω καποια αλλα δν ξερψω αν φτανουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 τα κοχυλια απαγορευοντα ανεβαζουν τη σκληροτητα του νερου.....απο φυτα εχω καποια αλλα δν ξερψω αν φτανουν.... Σε ζωοτόκα καλό θα είναι.Οι συνθήκες που απαιτούν το επιτρέπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 18 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 πόσο καιρό κάνουν να γεννήσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Aρκετές πληροφορίες για τα Platy θα βρεις εδώ και στο αναλυτικό προφίλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 γενάει τώρα!!!!!! έκανε 3 μέχρι τώρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 26 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 τι λεει η γεννα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #20 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 τι λεει η γεννα; 4 για την ώρα ..... αλλά είναι πολύ φουσκωμένη ακόμη .... θα έχουμε ξενύχτι ....χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος