ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 #26 Share 30 Απριλίου 2011 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι. Ωραίες και οι φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Απριλίου 2011 #27 Share 30 Απριλίου 2011 πραγματικά το aquascape που έκανες είναι πάρα πολύ καλό όταν στήσω ένα Αφρικάνικο κάπως έτσι το είχα και εγώ στο νου να το στήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Απριλίου 2011 Author #28 Share 30 Απριλίου 2011 (edited) Ευχαριστώ παιδιά!Σίγουρα μέρος της επιτυχίας οφείλεται στις συμβουλές που πήρα από εσάς αλλά και άλλα παιδιά που πρόσφεραν απλόχερα τις γνώσεις τους! More photos soon!!!! Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2011 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Απριλίου 2011 #29 Share 30 Απριλίου 2011 Πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Μαίου 2011 Author #30 Share 4 Μαίου 2011 Ένα αφιέρωμα στα μικρούλια του ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 6 Μαίου 2011 Author #31 Share 6 Μαίου 2011 Συμφορουμήτες στα mbuna δίνουμε κατεψυγμένες τροφές και αν ναί ποιές κάνουν; Έχω στα χέρια μου myssis, krill και cichlid mix cube όλες τις ocean nutricion. Το μιχ έχει μέσα fish and fish derivatines , insects, molluscs and crustaceans Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαίου 2011 #32 Share 6 Μαίου 2011 Συμφορουμήτες στα mbuna δίνουμε κατεψυγμένες τροφές και αν ναί ποιές κάνουν; Έχω στα χέρια μου myssis, krill και cichlid mix cube όλες τις ocean nutricion. Το μιχ έχει μέσα fish and fish derivatines , insects, molluscs and crustaceans Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για τις mbuna , από αυτά που έχεις mysis και krill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 6 Μαίου 2011 Author #33 Share 6 Μαίου 2011 1 η 2 φορές την εβδομάδα Τελικααυτή η mix με αυτά που περιέχει για ποια ψάρια κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 7 Μαίου 2011 #34 Share 7 Μαίου 2011 μπραβοσου πολη καλλο αποτελεσμα. να τα χαρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 7 Ιουλίου 2011 Author #35 Share 7 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Ιουλίου 2011 #36 Share 7 Ιουλίου 2011 Ουαααααααα πολυ ομορφα πραγματα να το χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2011 #37 Share 7 Ιουλίου 2011 Παρα πολυ καλο το στησιμο,και τα ψαρια εξαιρετικα. Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουλίου 2011 #38 Share 7 Ιουλίου 2011 Θα προτεινα επισης η πρωτη φωτο απο τις τελευταιες που ανεβασες,να προστεθει εδω γιατι για trigon ενυδρειο,ειναι στησιμο πολυ πετυχημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιουλίου 2011 #39 Share 7 Ιουλίου 2011 Θα προτεινα επισης η πρωτη φωτο απο τις τελευταιες που ανεβασες,να προστεθει εδω γιατι για trigon ενυδρειο,ειναι στησιμο πολυ πετυχημενο. Κανονίστηκε Συμφωνώ ότι το στήσιμο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για trigon. Συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Ιουλίου 2011 #40 Share 7 Ιουλίου 2011 Απλα εξαιρετικο στησιμο,δεν εχω να πω κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 7 Ιουλίου 2011 Author #41 Share 7 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Επίσης είναι τιμή μου που διαλέξατε το ενυδρείο μου για να μπει στο θέμα με τις προτάσεις στησίματος! Θα ακολουθήσουν περισσότερες φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 7 Ιουλίου 2011 #42 Share 7 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ ότι έχεις κάνει εξαιρετική εκμετάλλευση του σχήματος της γυάλας. Στα demasoni είχαμε κανένα μπούκωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 7 Ιουλίου 2011 Author #43 Share 7 Ιουλίου 2011 Ορίστε μερικές ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 7 Ιουλίου 2011 Author #44 Share 7 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ ότι έχεις κάνει εξαιρετική εκμετάλλευση του σχήματος της γυάλας. Στα demasoni είχαμε κανένα μπούκωμα; Σε ευχαριστώ! Με τα διαόλια όχι ακόμα αλλά που θα μου πάνε! Του αρσενικού τώρα τελευταία έχει αρχίσει και γυαλίζει το μάτι του!Σε λίγο θα κάνει τρέμουλα και σε εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 7 Ιουλίου 2011 #45 Share 7 Ιουλίου 2011 Πραγματικά όλα είναι πανέμορφα. Να χαιρεσαι και τα μικρά σου! Οσο για το aquascape πραγματικά δεν έχω λόγια!!! ενα μεγάλο + στην ομορφιά οι άλγες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 7 Ιουλίου 2011 #46 Share 7 Ιουλίου 2011 Πανέμορφο ενυδρείο... Η ανάπτυξη της άλγης και του φωτογραφικού σου ταλέντου, έκαναν το ενυδρείο να "δείξει" . Τα συγχαρητήριά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Ιουλίου 2011 Author #47 Share 8 Ιουλίου 2011 Θέλετε μερικές ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Ιουλίου 2011 #48 Share 8 Ιουλίου 2011 Συγχαρητηρια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis31 25 Ιουλίου 2011 #49 Share 25 Ιουλίου 2011 Πολύ ομορφο στήσιμο, πολυ όμοφα ψαρια, μπραβο φιλε !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 6 Αυγούστου 2011 Author #50 Share 6 Αυγούστου 2011 (edited) Ένα βιντεάκι!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2011 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος