Crazy_Beaver 15 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Έφτασε λοιπόν η ώρα μετά από 1002 αναποδιές να παρουσιάσω και εγώ το καμάρι μου!Ελπίζω σας αρέσει όσο και εμένα που κάθομαι και χαζεύω με τις ώρες όποτε βρω χρόνο. Το ενυδρείο ξεκίνησε και εξελίσσεται πειραματικά αφού κατά πολλούς το στήσιμο ως προς τον πληθυσμό και τις περίεργες διαστάσεις του οπότε ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αρχίσουν αψιμαχίες και θα πρέπει να βγει ένα είδος αλλά δεν πειράζει.Όλα φαίνεται να πηγαίνουνε καλά τα ψάρια φαίνονται να καλοπερνάν αφού και συμπεριφορές ζευγαρώματος έχουμε και όρεξη για φαΐ και άλγη από τις πέτρες τρώνε και κάθε 2 μέρες αλλάζουν την αρχιτεκτονική του υποστρώματος.Μόνη αναποδιά ήταν κάποιο παράσιτο που όμως φαίνεται να ξεπεράστηκε κάνοντας θεραπεία με αλάτι αλλά ταυτόχρονα έστειλε σε τόπο χλοερό 4 από τα 8 demasoni που είχα βάλει αρχικά.Επειδή ήταν αρκετά πιτσιρίκια ;;;;;;;;;;.Τώρα και πάλι όλα καλά. Γενική κατηγορία ενυδρείου Άφρική Λίμνες Γενικές Πληροφορίες JUWEL TRIGON 350 Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):τεταρτοκύκλιο με ακτίνα 87 και ύψος 65 Συνολικά Λίτρα:350 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:Valisneria Ψάρια:4ACEI(2m+2f) 4labido (2m+2f) 4 demassoni αγνώστου φίλου Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά άλγη Φόντο:Juwel limestone(Μακριά από αυτό γιατί ξεβάφει) Πέτρες:ασβεστολιθικές Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός: αραγωνίτης αναμειγμένος με άμμο θαλάσσης και λίγη χαλαζιακή Φωτισμός μαμίσιος Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες,ανάβοντας πρώτα το μικρό φωτιστικό μετά το μεγάλο και μετά πάλι μόνο το μικρό.Μία ώρα πριν και μία μετά moonlight σε μία προσπάθεια προσομοίωσης ανατολής δύσης Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:2 sun sun 1000L, εσωτερικό JUWEL 1000L και 2 κυκλοφορητές SUN SUN Θέρμανση/ Ψύξη:JUWEL 300W, HYDOR 300W Εξωτερικός/ ψυκτικό TECO TR-10 Λίπανση:όχι Παροχή CO2:όχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:cichlid vegie flakes και pelets από ocean nutrition, cichidtabins της Tropical, Spirulina της Tropical, african cichlid pelets της New Era Παράμετροι pH:8,4 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):18 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):προς το 0 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):26,5 Συντήρηση Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Εχθές πήρα cichlid lake salt της Seachem Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Επειδή δεν μπορούσα να ανεβάσω στο imageshack πάρτε από Facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλό θα ήταν να εβαζες κάπου αλλού τις φωτογραφίες σου γιατι ούτε τωρα φαινονται! Αν δεν μπορεις στο imageshack δοκίμασε στο photobucket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Του πάει το τρίγωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλο. Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 16 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα ! Οι πέτρες μοιάζουν να ξεχύνονται από τη γωνία σαν να είναι να βγουν από το ενυδρείο δίνοντας μια περίεργη αίσθηση ! Πολύ καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 εμενα παντος μου αρεσει ειναι κατι το διαφορετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο!Επιτέλους ετοιμο! Οταν πιάσουν άλγη οι πέτρες πιστεύω θα είναι πραγματικά ομορφο. Παρακολούθησε το λιγο με τα demasoni ίσως ο αρσενικός labido δεν είναι και τοσο φρόνιμος μεσα στις σπηλιές οσο δείχνει οταν είναι εξω και κολυμπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο!Επιτέλους ετοιμο! Οταν πιάσουν άλγη οι πέτρες πιστεύω θα είναι πραγματικά ομορφο. Παρακολούθησε το λιγο με τα demasoni ίσως ο αρσενικός labido δεν είναι και τοσο φρόνιμος μεσα στις σπηλιές οσο δείχνει οταν είναι εξω και κολυμπά. Πολυ σωστο.Καλο θα ειναι να τα παρακολουθησει και βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #10 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά να σας ευχαριστίσω όλους για τα σχόλια σας και για την βοήθειά σας καθ όλη την ενασχόλησή μου με το χόμπι!Καθώς και που με φέρατε στον ίσιο δρόμο με τις συμβουλές σας και άρχισα επιτέλους να χαίρομαι ζωντανά το ενυδρείο μου και όχι μόνο να το φαντάζομαι! Πάμε τώρα στα καλά τα νέα! Έχω μικρά λαμπιντάκια!!!!!!!!!! Πως που πότε έγινε δεν έχω ιδέα.Μάλλον το δεκαήμερο που έλειπα πριν λίγο καιρό!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Update!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο!Να σου ζήσουν Μέσα στις τόσες πέτρες σιγουρα θα περάσουν πολλές γεννες απαρατήρητες! Θα βλέπεις τα μικρά λιγο αργότερα που θα έχουν μεγαλώσει λίγο. Υ.Γ.Παιξε λίγο με την ένταση του φωτισμού με ότι και αν φωτογραφίζεις, αδικείς πολυ το ενυδρείο σου νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο!Να σου ζήσουν Μέσα στις τόσες πέτρες σιγουρα θα περάσουν πολλές γεννες απαρατήρητες! Θα βλέπεις τα μικρά λιγο αργότερα που θα έχουν μεγαλώσει λίγο. Υ.Γ.Παιξε λίγο με την ένταση του φωτισμού με ότι και αν φωτογραφίζεις, αδικείς πολυ το ενυδρείο σου νομίζω! Σε ευχαριστώ PRINCE!!! Εγώ δεν νομίζω είμαι σίγουρος αλλά και άσχετος ταυτόχρονα!Έχω πει σε ένα φίλο που το κατέχει να έρθει αλλά δεν ακόμα!Θα προσπαθήσω να επανέλθω με καλύτερες! Υ.Γ. Έχω την δυνατότητα να πειράξω τον φωτισμό σε compact cybershot; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Απριλίου 2011 Author #14 Share 29 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2011 #15 Share 29 Απριλίου 2011 Ομορφιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Απριλίου 2011 #16 Share 29 Απριλίου 2011 Φανταστικο ,υπεροχο,τελειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 29 Απριλίου 2011 #17 Share 29 Απριλίου 2011 Καταπληκτικό αποτέλεσμα με την άλγη ένα από τα πιο ωραία και πρωτότυπα (συντελεί και το σχήμα της γυάλας) Τα ψαράκια ΤΕΛΕΙΑ !!!! να τα χαίρεσαι τελικά έβγαλες ζευγάρια από τα demasoni ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Απριλίου 2011 #18 Share 29 Απριλίου 2011 Ωραίο το ενυδρείο σου ,πολύ ενδιαφέρον το aquascape που έκανες.Τα ψαράκια μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 29 Απριλίου 2011 #19 Share 29 Απριλίου 2011 Πράγματι πανέμορφο ενυδρείο! Τώρα με τις άλγες σαφώς καλύτερο. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Απριλίου 2011 Author #20 Share 29 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους! @ Andreas301 Τα demasoni έχουν αρχίσει και κάνουν κάτι τρέμουλα και με παρατήρηση προσπαθώ να ξεχωρίσω τα φύλλα τους αλλά δενμπορώ να πώ με βεβαιότητα ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Απριλίου 2011 #21 Share 29 Απριλίου 2011 τουμπανο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Απριλίου 2011 Author #22 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Μερικές ακόμα! Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 29 Απριλίου 2011 #23 Share 29 Απριλίου 2011 Μερικές ακόμα! Πολύ όμορφα ζωντανά!!!! Τελικά την βρήκες την ακρη με την cybershot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Απριλίου 2011 Author #24 Share 30 Απριλίου 2011 Πολύ όμορφα ζωντανά!!!! Τελικά την βρήκες την ακρη με την cybershot? τελικά πήρα καινούργια camera και πάλι τα έχω λίγο χαμένα αλλά διαβάζω για να αρχίσω να νιώθω. Μερικές ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2011 #25 Share 30 Απριλίου 2011 τέλειο ,πανέμορφο,τρομερό,σούπερ,μπράβο,εύγε,άριστα!!!! Με λίγα λόγια θέλω και άλλες φώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος