tasosgv 17 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 (edited) δεν κάνει καλη αντίθεση με τις blue pearl shrimp που έχω μέσα. ίσως το μαυρο να έδειχνε καλύτερα. Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2011 - tasosgv Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 το μαυρο νομιζω θα εκανε περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 17 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 το μαυρο νομιζω θα εκανε περισσοτερο στο επόμενο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 εγω για μονομαχαδικο το θελω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 17 Φεβρουαρίου 2011 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 εγω για μονομαχαδικο το θελω παντως αναλόγως τα χρώματα του μονομάχου συνδύασε και τον βυθό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #31 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 πρωτα θα φτιαξω το σπιτι του και μετα θα βρω τον υποψηφιο κατοικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #32 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 αναλόγως τα χρώματα του μονομάχου συνδύασε και τον βυθό. τασσο ηθελα να σε ρωτησω αν το υποστρωμα της seachem που εβαλες δημιουργησε μεταβολες στο ph ??? και φυσικα οποιος αλλος φιλος εχει εμπειρια στο συγκεκριμενο προϊον θα ηθελα να την ακουσω ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος